[quote=excali;427555]Geyikler koruma altında mıydı? Eti yenmiyir mi??[/quote]
kertenkele bilem yiyler :D geyik yenir yani :D at yiyler at :::
Printable View
[quote=excali;427555]Geyikler koruma altında mıydı? Eti yenmiyir mi??[/quote]
kertenkele bilem yiyler :D geyik yenir yani :D at yiyler at :::
[IMG]http://d1301.hizliresim.com/15/j/j01wq.jpg[/IMG]
bugün 102900 görürüm desem çok mu aybolir..komik mi kaçar...yok yani eğer 3 bittiyse diye diyorum
100 puan düzeltsede , daha çok kontrat alsam....:..::..:
evet evet..ben bu VOB Internet TV olayına gireyim hacı...Ciddi analiz programları bi taraftan.. Seans içi canlı geyikler filan... Abi mizansene bak: Memügate ile Abicim canlı bağlanıyorlar 3g görüntülü filan.. Abicim analiz geçiyor, memü abi 3 bitmedimi 4 ne oldu diyor filan..ula varya tivitır mıvitır yıkılır var ya yıkılır :) bu arada söylemeye gerek yok; sponsor SONY..."Aftlo ile Duş Trade" veya "Cafe Trade" programında su geçirmez xperia z ile 3g bağlanıp kafasından sular akarkene yorum verior misal :) soracıma analiz yapılan pc lerin alayı Sony tabe....şen şakrak makarak kukarak..viti ivit iş yapar bu VOB Net TV
[IMG]http://d1301.hizliresim.com/15/j/j020w.jpg[/IMG]
%38 geri alım pehh budur bence patronlar bilir
Topikte "Bitmeyen 3 sendromu" mu var???
tabi tabi.. bi programa EW cileri toplar kendi içlerinde kavga ettiririz..sonra Klasik TA cılarla, EW cileri kvag ettiririz, sonra sistemcilerle histemcileri filan..peeeeee....rating tavan
[quote=Astatin;427569]evet evet..ben bu VOB Internet TV olayına gireyim hacı...Ciddi analiz programları bi taraftan.. Seans içi canlı geyikler filan... Abi mizansene bak: Memügate ile Abicim canlı bağlanıyorlar 3g görüntülü filan.. Abicim analiz geçiyor, memü abi 3 bitmedimi 4 ne oldu diyor filan..ula varya tivitır mıvitır yıkılır var ya yıkılır :) bu arada söylemeye gerek yok; sponsor SONY..."Aftlo ile Duş Trade" veya "Cafe Trade" programında su geçirmez xperia z ile 3g bağlanıp kafasından sular akarkene yorum verior misal :) soracıma analiz yapılan pc lerin alayı Sony tabe....şen şakrak makarak kukarak..viti ivit iş yapar bu VOB Net TV[/quote]
bi ara link gönderdiydim ya, ordan maliyetide ucuz olur :) güzel olur ama ekrana çıkmak istemeyen de olur :rolleyes:
[quote=flexy;427576]bi ara link gönderdiydim ya, ordan maliyetide ucuz olur :) güzel olur ama ekrana çıkmak istemeyen de olur :rolleyes:[/quote]
isteyen maskeli çıkar abi...yada SONY uygulamaları ile yüzüne şekilli mask yapar:D gerçi memü bu fikre bişi demediğine göre soğuk bakıyo olaya :(..üwww
ben fulledim abiler benden bu gadar daha çıkarsa bittik
104,025 en son gurşunu attım hedefim 90 91 pehhh
stetomus,fikir muhteşem..ciddiyim..zaten bu tarz fikirler ööle çok düşünülen değil de şakayla karışık başlayan düşüncelerle başarılı olur..varsanız varım hacılar..ciddiyim..zaten piyasa yayıncılıı inan bi değişim arıo...ve dikkat ederseniz youtube da bu tarz trade video ları feci şekilde hit alıo...