-
[quote=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/quote]
bir de şöyle yapın, iştahınızı sabahın köründe köreltin bir hafta, yengeye de vob oynacağım sen işine bak deyin, bakalım extre performansı nasıl olacak :..:
-
475 şortları kapattım 525 ten...zoytarılar...sıkıldım ben...
sabahta 300 puan karı gördük vermedik.nasip işte...
-
[QUOTE=mozkan;103155]bir de şöyle yapın, iştahınızı sabahın köründe köreltin bir hafta, yengeye de vob oynacağım sen işine bak deyin, bakalım extre performansı nasıl olacak :..:[/QUOTE]
gökhandan beter olur ozaman, günde 500 tur işlem yapar:dü::yü::D
-
[quote=Astatin;103129]aha borsa çok yükslince MAMO da ayu avatarını terk etmiş[/quote]
EEEEE Korku sardı ve acayip tırsiyom,
Aslında bu avatarı stresde olup olmadığınızı anlamak için koydum eğer resim dönüyorsa ekranı kapatın ve tatile çıkın stres basmış sizi
-
[quote=SEYYAH;103156]475 şortları kapattım 525 ten...zoytarılar...sıkıldım ben...
sabahta 300 puan karı gördük vermedik.nasip işte...[/quote]
475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin
-
vallahi fırıl fırıl dönüyor, monitörden fırlayacak gibi :d:d
-
[quote=traderx;103157]gökhandan beter olur ozaman, günde 500 tur işlem yapar:dü::yü::D[/quote]
15500 e kadar saymakta zor be :..:
-
[quote=MMO;103158]EEEEE Korku sardı ve acayip tırsiyom,
Aslında bu avatarı stresde olup olmadığınızı anlamak için koydum eğer resim dönüyorsa ekranı kapatın ve tatile çıkın stres basmış sizi[/quote]
demek ki benim tatile var daha :D
-
[quote=mozkan;103159]475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin[/quote]
ahanda 425-450 getti 5 kademe :D
-
sistemim sat verdi, histem dünden beri satta:..:
-
400 kademesiyle marbaşı tahrik ediyorlar. :..:
-
[quote=mozkan;103159]475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin[/quote]
sıkıldım ya abi midem bulandı vallahi...veriyorlar zati beni bekliyorlarmış :D
hele bekliyelim biraz...hatta pazartesini görelim...
hem sistemler AL da.züğürt teselliside hazır :D