benide uzuna çevirtecekler heralde şu anda flat olsam uzun açardım 37000de kakalardım.
Printable View
benide uzuna çevirtecekler heralde şu anda flat olsam uzun açardım 37000de kakalardım.
Sistem AL verdi 36525 Long...
en iyisi 36400 ie 36650 arasını takip etmek,boşuna komisyon vermemek lazım...bence...
1 de cıktım dolar 1,5790
yeni geldim dolar 1,5785
36500 uzun
aha ralli oldu..
100 puan çıktı.....:):)
uzun devam....
uzun donları giyiyozmu:..:
spotta tık yok ama.
[quote=mbm;103110]NE KADAR BASİT DEMİ......
geçmişe dönüp şurdan alsan şurdan satsan demek kolay...
şimdide gelecek için söylermisiniz....
36675 den şortladık diyelim ....sonraaaaaaaaaa[/quote]
Bunun yarısını değil çeyreğini yapsan 400 puan var.Çeyreğini de yapamıyorsan borsada işin ne alsatçılıkta.İsteyen uzun vade tutsun sistemine baksın isteyen isteyen yönü bulsun isteyen inatlaşıp sermayeyi kediye yüklesin.Para kazanılırsa hepsi uyar.Gelecekle çalışmıyoruz biz.Anlık çalışıyoruz.Benim için borsadaki gelecek 1 saniyede verdiğim emirdir.Gerisi umrumda değil.
[quote=Astatin;103111]:D
Way canına..ne geniş adamsın be...VOBda kısasın ve yemeğe gidiyosun haaa...pufff...VOB daki tersoların çoğu öğlen arası başlamıştır:D diyiyim ben saaa[/quote]
Ben vobta kısayım ne yemeği sokağa çıkıp 4 saattir geziyorum.Yemek az kalır yanında.Bu piyasanın oynamayacağı belliydi boşuna oynar diyemi bekliyorsunuz.Böyle 100 200 puan belki.3500 puan oynamış borsa 2 günde burada işim yok işlem kovalayacam.
[quote=fXci;103116]acepa diyorum bugun cuma ya hani .. haftasonuna long kalmak istemeyen batırımcılar reyeliz edermi?[/quote]
Ya hafta sonuna risk almayalım short olanlar panik olursa?
[quote=furkan;103124]erdogan şuan cümle içerisinde 3 kez "imf" sözcügünü kullansın 37500de alırız solugu..tecrübeyle test edilmiştir hemde shortken.[/quote]
O zaman 28000 ken bile en çok 1000 puan almışlardı.Şimdi maliyetler çok karda.Bunlar anlaşsa bile nereye gidecek acaba.Akp davası sonuçlanınca 1 gün sürmüştü çakmaları.Bunda da en çok 2 gün sürecek.
575 tl kar 460 i komisyon lanet olsun diyip sahaya cikiyorum simdi...hava da guzel...benim komisyon oranini kesin dusurmem lazim...herkese bol kazanclar...bole SIKICI seanslardan sonra gelde cinsel gucunu koru