36400 stopla yeniden uzuna döndüm yukarı beklentim fazlada yok..
Printable View
36400 stopla yeniden uzuna döndüm yukarı beklentim fazlada yok..
[quote=Astatin;103140]Berduş kardiş..acaip bir kurt düşürdün bazı insanların içine... misak varsayki bir adam var, ergenlik çağıan girdiği zamanlarda VOB a da başlamış olsun..şimdi senin bu mesajını okuyunca çocuk ne düşüncek...ya aslında ben 10 kaplan gücünde olabilirim ama bu vob yüzünden mi daha z kaplan gücündeyim diye içine kuşku düşecek..malum, adam gerçek performansını hiç bilememiş olabilir, ergenlik çağına vob la başlamış olması nedeniyle....pis durum yani...yapacağı şey basit ama...flat leyip 1 hafta durum tespiti yapacak :)
Spekülasyona devam edersek; mesela VOB da pozisyonun varsa, iştah açısından Flat oluyosun..VOB da poz yoksa iştah açısından long oluyosun...VOB da battıysan VOB da mecbur flat oluyosun ama iştah açısından şort oluyosun :) :) pis geyik oldu bu beaahhh[/quote]
Siz vobtraderin vob ve kız anılarını dinleseniz gülmekten yarılırsınız.Bu arada vob cinsel isteksizlik yaratabilir stress insanda ereksiyon problemi de yaratabilir.Bu arada piyasada yaprak kıpırdamadığından çok şikayetçi insan var.2gün de yaprak değil fırtınalar koparttılar.3500 puan alan varmı içimizde?Yaprak esas 3 aydır kıpırdamıyordu şimdi geri geldi eski hava.Artık borsa normalleşti.2sene önceki gördüğüm vob geri geldi.Kaldıraç da iyi oldu full oynayan için.
[quote=berdush;103146]himm...bu dediklerim baya tepki aldi....yoksa ben iceberg in gorunen yuzu muyum???[/quote]
Bakın bence nedeni şu da olabilir.Biraz doygunluktan sonra artık sizi hiçbirşey tatmin etmiyor olabilir.Bu çıplaklar kampında kimsenin birbirine bakmaması ile aynı durumdur.Gerçekten böyle bu.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103205]Siz vobtraderin vob ve kız anılarını dinleseniz gülmekten yarılırsınız.Bu arada vob cinsel isteksizlik yaratabilir stress insanda ereksiyon problemi de yaratabilir.Bu arada piyasada yaprak kıpırdamadığından çok şikayetçi insan var.2gün de yaprak değil fırtınalar koparttılar[B].3500 puan alan varmı içimizde[/B]?Yaprak esas 3 aydır kıpırdamıyordu şimdi geri geldi eski hava.Artık borsa normalleşti.2sene önceki gördüğüm vob geri geldi.Kaldıraç da iyi oldu full oynayan için.[/QUOTE]
var......en son 33200 den beri net uzunum....arada yarı flatları saymazsak....
yen uzun devam..vob uzun devam
yen cok üzdü dün gece 100.65e emir girmiştim sonra sildim yukarı çektim kapatsaymışım keşke uzardık yine kısmet degfilmş..
[quote=enorton;103150]Ben kullanıyorum 600 va yeter size, çift akülü olanlardan alırsanız daha uzun süre gider ama elektrik kesildiğinde panik olmamak için laptop ve usb modem şart. 3-4 saat kesilse de umrumda değil...[/quote]
Ben eve jeneratör alalım anne dedim arada gidiyor dedim.Kafama geçireceğini söyledi jeneratörü.Bir de elektrik gittiğinde modemin gitmemesi için güçkaynağı aldık geri verdik.Meğer o çok az açık tutuyormuş interneti.
[quote=traderx;103152][URL]http://www.youtube.com/watch?v=kvhycF9bw1E[/URL]
Olmaz sana kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp
İnan sökerim yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben.
Kıymaz sana kalpten bu yürek
Her ne dersem dilimden
Senin için atmazsa bu kalp
Söküp atarım yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden.
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen.
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben[/quote]
Biz de yasak gardaş o linkler.Ayıp ayıp.Sende mi Rusyadan.Bize youtubeyi yasakladılar hamdolsun.
yurtdışı pazartes açıklıyoırmu ?? yani pazar gecesi futures varmı?
[quote=unlimitted;103153]panik yok panik yok.
bugün bişe olmaaaaaaaaaaazzz...
bugün gökhan türü işlem yapanlar kazanır. terso işlem yapmaktan korkulmaz bugün çünkü. iki tarafa da abartılı hareket görmeyiz.
zannımca. :D[/quote]
Bugün Gökhan da türü de ve diğerleri de kazanamaz.Bu havada para yapılmaz.Sadece sabah azami ölçüde faydalanmış olduk açılışta başkada işlem yok.Enerjimi pazartesiye ayırmak varken ne uğraşacam.
uzun devammmmmm
ayılar dikkat..
longggg.