paritenin neden düştügünü açıklayabilicek varmı ?
Printable View
paritenin neden düştügünü açıklayabilicek varmı ?
katılıyorum benim mesela moralim çok bozuk delikanlı gibi açık açık yazıyorum:), hatayıda teşhis ettim, yatayken histemlerim iyi çalıştı, sonradan trend oluşunca ipin ucunu kaçırdık, hatalar silsilesi birbirini takip etti ve totalde zarar. biraz ara vermezsem etkisinden kurtulamıycam ve ilk defa bu şekilde bir duruma düştüm.
neyse iyi tatiller.
sat verene kadar geceye uzun uzun devam......
iyi tatiller.....
orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden o.v. trend sistemi bile o tarihten beri long ta
ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz
maksimum seviyelere yakın güçlü kapanış yapılacak..
yabancı yokken iyi idare ettiler..
halen ortalamaların üzerindeyiz..
göstergeler over bölgelerdede olsa pozitif durmaya devam ediyor..
yeni haftada marj lı günler göreceğiz gibime geliyor..
1000 emri anladık da neden silip de 999 yapıyorsun düzeltiyorsun.Pehh.Full short cumartesi pazara.
yen ve endeks uzun devam..
dolar flat, endeks kısa devam.
herkese iyi tatiller.
[QUOTE=abka;103224]eger bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olunmak isteniyorsa,[B]pozisyonlar anında yazılmalı..yoksa 200-500 puandan sonra yazmanın anlamı yok..[/B]..vob 36700 iken,efendim 33200 den uzunladım demek ,kimse için anlam ifade etmez.hele hele yok efendim [B]34000 den beri uzunum falan [/B],,sadece kişinin benlik duygusu beslenir..[/QUOTE]
kime diyosun abka......
[QUOTE=mbm;103236]kime diyosun abka......[/QUOTE] bunları yapan herkese..
[quote=sovalye;103231]orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden sn. c baykuşun sistemi bile o tarihten beri long ta
ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz[/quote]
Ben de kesinlikle trende oynarım ama ben piyasa trendin ortasına gelmeye başladığında trendin tersi yönüne doğru ağırlık veririm işlemlere.En çok da o zaman işlem dönerim.16000 işleme 6000 ytl verdiğimi biliyorum ve evlat acısı gibi koyuyor bazen.Komisyon ucuz olmasa bana 2 ytl falan olsa ben direk batarım.Ben komisyon düzenlemeleri falan değişir diye çok para kazanmaya çalışıyorum şu anda.Ne kadar çok kazanırsam şu anda gelecekte bu ortamı bulamayabilirim.Gelecek de bir bakmışsın komisyon tavanı tabanı rekabete aykırı falan filan diye değişir.Herşey olur.Ben ozaman batmasam da para kazanamam.Tıpkı sankoda 70 milyar net cebime kazanamayıp 70 milyar 66500 işleme ödediğim gibi.66500 diyorum çünkü bsmv ile komisyon .1.05 ytl oluyordu.Anlayacağınız değerlendirmem lazım bu anları ileride bulamayabilirim.Bu arada herkes sistemi kendine kazanan kazansın kaybetsin ama önemli olan kazanıyorsunuz ve yiyebiliyorsunuz ve mutlu olabiliyorsunuz ya işte ondan güzeli yok.Mutluluk esasında para da değil 16 yaşındaki lisedeki beynim ile şimdiki çok farklı.Beyne 2 dakikadan fazla oksijen gitmeyince ölüyoruz.İpler bu kadar bizim elimizde değil işte o kadar aciziz.Boşuna didiniyoruz.Yeterki parayı kazanıp iyi şeyler yapıp iyi yerlere harcayalım.Yoksa afedersiniz sıçmışım ben o paranın içine.Çevremde çok parası olup üstüne başına birşey almayan paraya tapan insanlar var.Yazık onlara.Herkese iyi tatiller.
[QUOTE=abka;103237]bunları yapan herkese..[/QUOTE]
ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
33200 dediğin için üstüme alındım sordum...
bana diyorsan eger benim sistem 33200 den beri net alda......
ve ben ordan ber iuzunum....sisteme baglılıgımı bilirsiniz herhalde
bunu niye yazdım ordan beri uzunum diye..adamın biri sordu varmı 3500 puan alan diye..bende var dedim...
ben şurda 2 gündür tekrar aktif yazmaya başladım...ha o zaman forumdaydımda 33200 den uzunlayıpta pozisyonumu yazmadıysam haklısın..oldugum zaman devamlı yazıyorum....
[B]böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen...[/B]
siz yine sapla samanı karıştırmaya başladınız..
adam günde yüzbin defa banko düşer banko çıkar diye.. bir allahın kulu eleştirmiyo...
ben foruma girdiğim sürece arada uzun devam kısa devam gibi pozisyon haricinde motive edici pozisyondan kopulmasın diye yazılar bile yazıyorum...
ondan sonra sen gel ortaya laf at..
bu forum adam olmaz...bu sebeplerden dolayı....kimi ne zaman ve nasıl eleştirecegini bilmemekten dolayı...foruma bir kuruşluk katkısı olmayan adamların baş tacı yapılmasından dolayı
herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......