-
[quote=QUEEN;103254]mbm enorton bu çıkışta istikrarlı başarı gösterdi ve anlık pozisyon yazdı gökhanfındıkın trade tarzı farklı etkilenmemek gerekir[/quote]
Yav ben mbm ye 33200 ken adam net al dedi sistem aldım dedi birşey diyen yokki.Akşam da geldi hala o pozisyonu koruyorum dedi.Sonra dün bir iki işlem yaptı yine long devam etti.Yav ona yalancısın diyen de yok.Ee o zaman bana şunu yazma bunu yazma niye diyorlar.İsteyen yazsın.Ben banko yazdım düşüşü dün.Mbm banko manko bilmem ben sistem net sat desin satarım dedi sat demedi ve adam haklı çıktı.Bunda ne var.Sorun yok ki.Ama banko da yazarım başka da yazarım.Rahatsız olan görmek istemeyen zaten görmezden gelir.Birisi 33200 den aldım yazabiliyorsa ben de sattım yazmak istiyorsam napacaz şimdi?Bence geçmişten gelen yara var da onu kaşıyorlar hala da inatlaştıkça inatlaşıyorlar.Bırakın kim ne yazarsa yazsın ya.Görmüyormusunuz burada ben yokken 6 7 sayfayı zor dolduruyordunuz.Ben geldim şimdi kendi yazılarımı çıkarın short long yazılarını daha çok yazıyorsunuz.Heyecanlı oluyor işte ne güzel.Eğleniyoruz seans içinde moral oluyor daha ne istiyorsunuz.Belki insanların gülmeye ihtiyacı vardır güleriz işte ne güzel.
-
[quote=abka;103244]kral çıplaktır diyeyim...
GÖKHAN denilen adam burada yazdığından beri forum sulandı..saçma sapan kimseye faydası olmayan ,burdan aldım-sattım,günde 50 kere yazmasıyla ,forumun içine etti...[B]bu adamın 1 tr kazancı ,kişilerin 6 lıyı tuturması gibi ,olasılık ihtimalidir..[/B].cidden bunaldım..ipe sapa gelmez 100 kere fullu long -kısa demesinden..forumda seviye dip yaptı..üstelik etken kaliteli yazan arkadaşlar bile ,bu dengesiz rüzgardan dolayı yazmamaya başladılar...
her karşılığa karşı verecek tonca cevabım var...[/quote]
Tonca cevap verecek destekçin 8 tane senle birlikte 9 kişiydiniz ama da oylarınız yetmedi maalesef.Çok yazıyordunuz da ben yazmaya başlamadan önce niye günde 5 sayfayı dolduramıyordunuz.Çünkü forumda heyecan yoktu.Dengesiz rüzgar dediğin hiç yoktan eğlence katıyor foruma.Sen bence gece gündüz sistemde şu nasıl yapılır şu ne anlama gelir diye milletten medet umacağına git de bu işin bi kitabını oku ondan sonra sor gel anlamadığın yeri sor.ODTÜyü bitirmek borsada sökmüyor.Nice masterlılar 1500 liraya aracı kurumda emir yiyor.ODTÜlü olmak başkalarının beyninden daha akıllı olduğunuz anlamına da gelmiyor.Bir ara bunun da havasını atardınız da o geldi aklıma.Benle boşuna uğraşıyorsunuz.Benden hiçbir forumun kurtulma şansı yok.Canım sıkılır başka isim alır 3 dakikada biterim yeniden.Sen kovsan ne olur sitem etsen ne olur.3 yıldır sistem sistem diye tutturdun kaç senedir portföyünde sisteminde aynı yerde sayıyor.Bari kazanan insanların önünü engellemeyin.Hatta eksi yazdırıyor.Ben de ozaman abkanın sistemi şu ay 1000 puan almış 300 puan kaybettirmiş duymak istemiyorum.Bu borsada 3 yıldır tecrübenin konuştuğunu hala anlamadın ve sistem sistem diye ısrarla inat ediyorsan o inandığın sistem kusura bakma da hepsi çürük elma gibi.Sistem dediğiniz şey insan beyninden asla ve asla akıllı olamaz.Çünkü onu yapan da insan.Para kazanamıyorum de de bana gönder portföyünü ben yönetiyim para nasıl kazanılır gönderiyim akşam da ekstre atarım.Siz bu kıskançlıkla kötü kalple daha çok sistem sistem diye dolanırsınız.Kaybetme nedeniniz bir kere başkasını cekmeyi öğrenmekten geçiyor.Ama siz çekemiyorsunuz.Yoksa borsaya sayısal loto gibi bakmaya mı başladınız olasılık falan.Yav neyse uzatmayalım uzun yazılar elimi yoruyor ağzımdan kötü kelimeler çıkacak şimdi.Bir ara hissenette ben abdulkadir isem bunun altında kalmam diyordunuz.Biz de Gökhanız sen abdulkadirsen.30 yaşında adamsınız hepiniz 25 yaşında genci çekemiyorsunuz yazık ya harbiden size.Bu kadar mı ya.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103256]Yav ben mbm ye 33200 ken adam net al dedi sistem aldım dedi birşey diyen yokki.Akşam da geldi hala o pozisyonu koruyorum dedi.Sonra dün bir iki işlem yaptı yine long devam etti.Yav ona yalancısın diyen de yok.Ee o zaman bana şunu yazma bunu yazma niye diyorlar.İsteyen yazsın.Ben banko yazdım düşüşü dün.Mbm banko manko bilmem ben sistem net sat desin satarım dedi sat demedi ve adam haklı çıktı.Bunda ne var.Sorun yok ki.Ama banko da yazarım başka da yazarım.Rahatsız olan görmek istemeyen zaten görmezden gelir.Birisi 33200 den aldım yazabiliyorsa ben de sattım yazmak istiyorsam napacaz şimdi?Bence geçmişten gelen yara var da onu kaşıyorlar hala da inatlaştıkça inatlaşıyorlar.Bırakın kim ne yazarsa yazsın ya.Görmüyormusunuz burada ben yokken 6 7 sayfayı zor dolduruyordunuz.Ben geldim şimdi kendi yazılarımı çıkarın short long yazılarını daha çok yazıyorsunuz.Heyecanlı oluyor işte ne güzel.Eğleniyoruz seans içinde moral oluyor daha ne istiyorsunuz.Belki insanların gülmeye ihtiyacı vardır güleriz işte ne güzel.[/QUOTE]
Sizin tarzınızı biliyoruz artık saygısızlık kimsenin kimseye yapmaya hakkı yoktur bunları herkes biliyor belli olgunluğa gelmiş insanlarız kimseye birşey öğretmeye gerek yok burada vobda kazanmak amacıyla küçük yatırımcılar birbirine yardım eder amaç budur espride yapılır tartışılırda ancak SAYGI olmazsa düşünmeden yazılırsa üzücü oluyor mbm çok sevilen bir kişi sizide de tanıdıkça eminim seveceğiz :)
-
Bugün, 10:56
[URL="http://www.hisse.net/forum/member.php?u=50557"][COLOR=#0000ff]mathematician80[/COLOR][/URL] [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/statusicon/user_offline.gif[/IMG]
Duhül: Feb 2009
Gönderi: 89
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG]
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
kimse yokmu yardım edecek lütfen biseyler soyleyin?
arkadaslar lutfen biri beni bilgilendirsin teminat tamamlama cagrısı geldi ben bu temınatı tamamlamazsam hesabım kapatılacakmış bu nedemek paralarıma elmı konulacak lütfen yardfım edin en son 12:00 a kadar vaktım varmış[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/cry.gif[/IMG][IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/cry.gif[/IMG][IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/cry.gif[/IMG][IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/cry.gif[/IMG]
Al işte böyle adamlar vob oynuyor.Türkiye böyle borsa oynayan adamlar olduğu müddetçe cehaletten kurtulamaz.Vobun sitesini okumuşmu bu neye göre alsat yapıyor neye göre pozisyon alıyor.Rezalet ya böyle yatırımcı mı olur.Ondan sonra vay kaybettim vay param battı.Denizlideyim bir bayram sabahı yanımda teradan abi var onun evinde misafiriz.Ekmek almaya gittik bayram sabahı olduğu için sınırlı ekmek üretiyorlar.Sayı ile veriyorlar.Biz orada borsa muhabbeti ediyorduk sırada ekmek beklerken.Adamın birisi bizim önümüzde idi.Bana dediki evime ekmek götürmek için 10 tane adete ihtiyacım var ama sadece 1 kişiye 5 ekmek veriyorlar siz 2 kişisiniz 10 tane almıyorsanız benim yerime de alırmısınız dedi.Ben de şöyle arkada sıraya bir baktım alırsam diğer insanlar istediği sayıda ekmek alamayacaklardı ve bekleyeceklerdi daha fazla.Yani o adama yardım edecekken diğer insanların hakkını yiyecektik.Adam aynen şöyle dedi yav siz borsada akşama kadar onun bunun hakkını gasp ediyorsunuz buraya geliyor 3 5 ekmek almayıp hak hukuktan bahsediyorsunuz dedi.Şok oldum normalde ağzını burnunu dağıtmak için yanımdaki abim tuttu.Sanki namussuza hesap verecem de.Demekki biz aramızda konuşurken sırada bizi dinlemiş her dediğimizi duymuş.Borsa maalesef toplumda böyle algılanıyor.Adama sanki kötü birşey yapmışız gibi kibarca reddettik adam bizi dövmediği kaldı arabaya binene kadar baktı bize.Hatta aynı anda çıktık.O da havalı şekilde arabası ile geçti yanımızdan ters ters bakarak.Bela işte geliyorum demez gelir.Siz siz olun borsa muhabbetini açık havada yapmayın.Çok batanlar da olduğu için adamın birisi size gıcık olabilir sırf kendi kaybettiği için.Böyle bir hikaye de anılarım arasında.
-
[quote=fXci;103253]gokhan gelsin affedilsin diyen jerfindi zati :D[/quote]
cezasının kaldırılmasını istemek başka şey, her yaptığını onaylamak başka şey sn fxci.
cezasının kaldırılmasını isteyenler arasında ben de vardım.
ama bu gökhanın her söylediğine katılacağım, her yaptığını destekleyeceğim anlamına gelmez değil mi?
bildiğim kadarıyla gökhan küfür etmekten yasaklandı. buna elbette ben de karşıyım. ama sonuçta ceza verilir, işe yaradığı düşünüldüğünde kaldırılır. gökhan şu ana kadar küfür etmediğine göre cezasının kaldırılmasında (en azından bugüne kadar) bir sakınca olmamıştır.
ama dediğim gibi, pozisyonlarını yazmasının hala anlamsız olduğunu düşünüyorum. çünkü trade tarzı herhangi bir yöne doğru değil.
burada (gökhan hariç) pozisyon yazanlar sebepleriyle yazıyor. ve o kişilerin bu anlamda da faydalı olduğu insanlar var.
en azından ben faydalanıyorum.
ama saniyelik trade eden birisinin herhangi bir yorumu anlamsızdır.
-
[quote=unlimitted;103260]cezasının kaldırılmasını istemek başka şey, her yaptığını onaylamak başka şey sn fxci.
cezasının kaldırılmasını isteyenler arasında ben de vardım.
ama bu gökhanın her söylediğine katılacağım, her yaptığını destekleyeceğim anlamına gelmez değil mi?
bildiğim kadarıyla gökhan küfür etmekten yasaklandı. buna elbette ben de karşıyım. ama sonuçta ceza verilir, işe yaradığı düşünüldüğünde kaldırılır. gökhan şu ana kadar küfür etmediğine göre cezasının kaldırılmasında (en azından bugüne kadar) bir sakınca olmamıştır.
ama dediğim gibi, pozisyonlarını yazmasının hala anlamsız olduğunu düşünüyorum. çünkü trade tarzı herhangi bir yöne doğru değil.
burada (gökhan hariç) pozisyon yazanlar sebepleriyle yazıyor. ve o kişilerin bu anlamda da faydalı olduğu insanlar var.
en azından ben faydalanıyorum.
ama saniyelik trade eden birisinin herhangi bir yorumu anlamsızdır.[/quote]
Niye ki düşüşe oynuyorsak o anda düşüşe inanıyoruz demektir.Bal gibi de yazarım.10 dakika düşüşe inanıp 20dakika yükselişe inanmak da sorun görmüyorum ben.Tıpkı 1 ay yükselişe oynayıp 2 ay düşüşe oynamak gibi.Banko da yazarım.Mantıklı kimine göre mantıksız kimine göre.Ben istiyorsam yazarım başkasının ağzı ile ne zamandan beri yazıyorum ben.Ben öyle istiyorum öyle olacak.İsteyen okur.Yazıyorsam eğleniyorum zevk alıyorum.Yasak da değilse akşama kadar yazarım.Beni bağlar.
-
mbm yi abim gibi severim. sağlam traderdır ve iyi bir sistemcidir..... trade tarzımız çok yakındır.. ...
son yükselişte endeks kontratolarında 33.200 long pozda sistem disiplini sayesinde 3500 puanlık net bir trade yapmıştır.... kendisini tebrik ederim.
-
sevgili mbm ile beraber longa geçtik çok iyi biliyorum.. maliyetinin 33.200 olduğuna ben şahidim çünkü anında yazdı.. sürekli de yazdı uzun devam diye.. ben 36.000 de indim trenden, o devam etti.. her zaman takdir etmişimdir onun işlem tarzını.. şimdi kim niye sorguluyor onun pozunu anlamadım..
daha önce de yapıldı mbm için bu tarz suçlama.. kimseye hesap vermek, işlemini ispatlamak zorunda değil.. hiçkimsenin böyle bir zorunluluğu yok..
-
Bu aralar harala gürele merkep gibi çalışıyoz pek takip etme imkanımda olmadı heleki 2 gündür şehir dışında olduğum için şu yükselişten zındık alamadık.Sağlık olsun olsun ama bu ne? gene forumun içine pislenmeye başlanmış! :(
-
[quote=GÖKHANFINDIK;103261]Niye ki düşüşe oynuyorsak o anda düşüşe inanıyoruz demektir.Bal gibi de yazarım.10 dakika düşüşe inanıp 20dakika yükselişe inanmak da sorun görmüyorum ben.Tıpkı 1 ay yükselişe oynayıp 2 ay düşüşe oynamak gibi.Banko da yazarım.Mantıklı kimine göre mantıksız kimine göre.Ben istiyorsam yazarım başkasının ağzı ile ne zamandan beri yazıyorum ben.Ben öyle istiyorum öyle olacak.İsteyen okur.Yazıyorsam eğleniyorum zevk alıyorum.Yasak da değilse akşama kadar yazarım.Beni bağlar.[/quote]
okuduğunu anlama zorluğu çekiyorsun gökhan.
ben yazmanda bir sakınca görmüyorum. akşama kadar istersen 1.500 mesaj yaz. bana ne.
tıpkı senin forum kuralları çerçevesinde "yazarım kime ne" deme özgürlüğün olduğu gibi, benim de kimin yazısını dikkate alıp kiminkini almayacağımı belirleme özgürlüğüm var.
10 dakikalık bir şey yazdığını ben görmedim. genellikle 2-3 dakikada hatta daha kısa sürelerde mesajlarını görüyorum. ve buraya 2-3 dakikalık yazıyorsan yazma süreni de dikkate aldığımızda 1-1,5 dakikalık tradeler yapıyorsun demektir. yasak mı? değil. ne istiyorsan yap, ne istiyorsan yaz.
sıkılırsam mesajlarını engeller okumam.
ya da eğlenceliğine okurum. bu fikri belirtmemi de ne sen ne de forumda herhangi bir kişi engelleyemez.
çünkü bu fikir de beni bağlar.
katılmadığım bir şey de forumun kalitesini veya okunurluk derecesini belirleyen şey foruma yazılan mesaj sayısı veya forumda akşama kadar doldurulan sayfa sayısı değildir.
hexen'in 1 mesajını akşama kadar okuduğum 200 mesaja değişmem.
-
[QUOTE=fXci;103253]gokhan gelsin affedilsin diyen jerfindi zati :D[/QUOTE]
evet, affedilsin dedim.. çünkü yasaklı olduğu dönem boyunca hep forumdaydı ve bir şans daha verilmesi gerekli diye düşünmüştüm..
ama görüyorum ki bin defa da şans verilse gökhan değişmeyecek malesef.. yine aynı üslup, yine burnundan kıl aldırmayan agresif gökhan..
gökhan'ın düşecek, uçacak, kaçacak diye kesin tabirler kullanmasından ben de rahatsızım.. hatta birkaç defa da yazdım şakayla karışık gökhan sen pozunu yazma diye.. her zaman kızmışımdır bu tarz uslüba.. borsada kesinlik yoktur.. insanlar yorum yaparken biraz sorumluluk duygusuyla yorum yapmalıdır.. her zaman söylerim ''yanılmaktan değil, yanıltmaktan korkarım'' diye..
çok sevdiğim jelibon'u bile eliştirmişimdir bu sebepten.. hatta tartışmanın alevlenip, gökhan'ın yasaklandığı gece de bu konu yüzünden çıkmıştı tartışma.. o gece gökhan ne söylüyorsa, bu gece de aynı şeyleri söylüyor.. yazık ki hiç bir ilerleme yok gökhan'da..:(
-
gokhanın hikayesi zaten belli yok denecek kadar az sermayeyle sistem falanda kullanmadan maksimum kaldırac kullanarak piramitleme ile yüksek oranda bir kar elde etmiştir ..büyük başarıdır.. .. böyle bir traderın poz yazıp banko çöküş banko ralli kelimelerini 3 dakka arayla yazması normaldir ..beni rahatsız etmez .
forumda [B]hakaret sataşma ukelalık falan olmadıkça bence isteyen istediğini yazsın.... [/B]forum bir vobcu için olmazsa olmazdır... insanoğlu paylaşmak ister ... bu dürtü insan genlerinde var .... olay psikolojik ...... vay anasını ... hahahhahahha :D:D:D:D
herneyse ... size iyi akşamlar....