-
[quote=ATHLON;427583]stetomus,fikir muhteşem..ciddiyim..zaten bu tarz fikirler ööle çok düşünülen değil de şakayla karışık başlayan düşüncelerle başarılı olur..varsanız varım hacılar..ciddiyim..zaten piyasa yayıncılıı inan bi değişim arıo...ve dikkat ederseniz youtube da bu tarz trade video ları feci şekilde hit alıo...[/quote]
crazy trader vardı ya patron, ahanda onun gibi bişiler gelio aklıma
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=S-Pl-CLhU9o[/URL]
-
[quote=ATHLON;427583]stetomus,fikir muhteşem..ciddiyim..zaten bu tarz fikirler ööle çok düşünülen değil de şakayla karışık başlayan düşüncelerle başarılı olur..varsanız varım hacılar..ciddiyim..zaten piyasa yayıncılıı inan bi değişim arıo...ve dikkat ederseniz youtube da bu tarz trade video ları feci şekilde hit alıo...[/quote]
hacı:D bu 1,5 yıldır proje listemdekilerden biri.:).muhtemelen de yapmaya fırsat bulamayacağım:D maliyeti falan da komik.. TV nin Net Engine inini ayda 500 dolara veriyorlar..Upload hızı yüksek olan internet lazım o da çok bi para deil... İnanmazsın sen dahil:D kimlerin hangi programı yapacağını program konseptinin ne olacağını bile düşündüydüm:D
Basit bir piyasa araştırmasıyls aktif izleyicisi olan gün boyu en az 4-5000 adam olur diye düşünüyorum... amma sadece saf vob olmaz..arada vob soslu geyik makara kukara ile beraber bu iş sektör bile olabilir.. :D
-
Yapalim hacilar..ben varim..yalniz spk mevzuatina aykiri olmamasi lazim.yeni fikirlerinde basarili olanlar fikirleri uretenler degil,onlari hayata gecirebilenler olmustur hep.burada kalmasin bu.yeminle ucar bu fikir bu konseptle.inan sony i senin sponsor bile aliriz...
-
Gerekli malzemeler:
1-avukat
2-sponsor
3-it support
4-bizler
5-para sayma makinesi
:)
-
[quote=ATHLON;427615]Gerekli malzemeler:
1-avukat
2-sponsor
3-it support
4-bizler
5-para sayma makinesi
:)[/quote]
Yukarıdaki kalemlerden en pahalısı avukat :(
-
[quote=ATHLON;427615]Gerekli malzemeler:
1-avukat
2-sponsor
3-it support
4-bizler
5-para sayma makinesi
:)[/quote]
avukat niye lazım hacı... nasılsa meşhur olup alemlere akacam diye önce karıyı boşayayım diyen kurucular için mi:::
-
yav bu arada IT support falan gerekmiyo hacı...yukarda dediğim Inernet TV Engine ını ayda 500 dolara veriyolarya, her şey içinde..bütün pluginleri filan verior herifler. kontrol paneli falan var..yayını yönetyon 4 kelle birden alabiliyon yaına filan..hatta istersen erişime-izleyenlere şifre bile koyuyın nette.sen 3g telefonunu engine in ıp sine linkliyon başlıyon konuşmaya anında canlı yayındasın nette..veya basit el kamerası filan...kaldı ki xperia z full hd çeim yapıyo zati....
hatta bu engine in demo versionu ve standart ttnet upload hızıyla ve pc nin web cam iyle ben bir demo yaptıydım..o donanımla bile sadece 4-5 saniye gecikmeyle aktarılıyordu yayın nete
ps: xperia z de gorilla glass değil dragontail glass cam panel kullanılmış..yani üzerinden kamyon geçse kırılmıyı.:)..duşta rallide denizde havada karada savaşta yayın yapıleybıl
-
[quote=abicim;427534]103.750 ve 104.000 getti 1/2 kısa oldum... ulen bu çakal 105 i de alıp beni full kısa yaparsa yusuf yusuf oluruz.hehehe... stop ta koymadım....derken 105.575 e koydum... stop edersek sıkı zarar yazarız pela emmi...hehehe[/quote]
1/2 105.000 dekileri çektim aşağıya...
1/4 ü 104.475 e,
1/4 ü 104.675 e yazıldı. stopu ellemedim.giderse bunlarda full olcem. yusuf ta yusuf yani...hehehe...
-
[quote=flexy;427619]Yukarıdaki kalemlerden en pahalısı avukat :([/quote]
Senin ısıtma masraflarını unutmuşlar, patron.....dng
-
argedaşlar..bir buçuk posta daha şort 200 den...olduk 2,5 galdıraç...
-
[B]Siirt'te 2 bin metrede kaliteli petrol bulundu.[/B]
[URL]http://sozcu.com.tr/2-bin-metrede-kaliteli-petrol-bulundu.html[/URL]