-
internet de sorun var galiba tüm yazdıklarım gitti.
Gelde aynı duyguları bir daha hisset..
Neyse Gokhan,
diyeceklerim suydu:
Bence biraz agresifsin bunu biraz azalt.ikide bir posizyon değiştiripde
bize bildirme şahsen benim kafam karışıyor ve yanlış algılamaya başlıyorum
kararlarımı sorgulamaya başlıyorum..
ben bir posizyon alıp belli bir stop lossa kadar izin veriyorum..
ama sen ikide bir posizyon değiştirince benim kafam karışıyor...
Bence biraz daha dikkat et nacizane bir abi kardeş nasihati de buna
Saygılar...
-
bugün akşam üzeri bir haber okudum.geri sayfalara yapıştırıldı forumada sanırım.hükümet IMF den 40 milyar USD falan almaya sıcak bakmıyormuş v.s. diye bir içeriği vardı.daha az bir kredi kullanmayı düşünüyorumuş falan filan yazıyordu.
bu haber kaçta düştü veri sağlayıcılara?piyasa kapandıktan sonra mı geldi?
-
[quote=SEYYAH;103283]bugün akşam üzeri bir haber okudum.geri sayfalara yapıştırıldı forumada sanırım.hükümet IMF den 40 milyar USD falan almaya sıcak bakmıyormuş v.s. diye bir içeriği vardı.daha az bir kredi kullanmayı düşünüyorumuş falan filan yazıyordu.
bu haber kaçta düştü veri sağlayıcılara?piyasa kapandıktan sonra mı geldi?[/quote]
hükümetden oyle bir şey diyen olmadı sanırsam yanılıyorda olabilirim..
-
[quote=activex31;103284]hükümetden oyle bir şey diyen olmadı sanırsam yanılıyorda olabilirim..[/quote]
bende okudum.vardı öyle bişey..
-
Teksaslının forumunda da yazıldı.Mayıs gibi anlaşabiliriz diye bir haber.Seans sonrası değil seans içinde geldi bu.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103277]Bende seni seviyorum diye yazacaktım.Ama küsüyorum bak sana.Tam iki gün önce forumda 3 bayan var nunu catedral jerfin.Jerfin seni sevmeye başlıyorum diyecektim.Boğazıma tıkadın.üüü[/QUOTE]
forumda tarama yapsan bayanlar 3 den fazladır kesin... hem sen neden borsacı bayanları sevmiyorsun ki...:..:.kom
-
[quote=GÖKHANFINDIK;103272]Ne yapıyım apla ne olur beni de kutsa mı diyim?Hayatında açlık nedir görmemiş şehir sosyetelerinin altında mı kalıyım?Onlara azıcık kafa tutunca hemen yıldırma politikası uyguluyorlar.[COLOR=red]SerenI ile evlilermiş[/COLOR] bizi kac ay burada uyuttular.Birbirlerine teşekkür yarışı uyguluyorlardı.[COLOR=lime]Kimseye zararı olmayan astatine[/COLOR] bile kadın kadırgalı aysel gibi heyytt buranın ağası benim ben ne dersem o olur dedi.Hakaret etti.Astatinin yerinde olsam ben onda ne ana ne avrat bırakırdım.O adam da iyi sabır varmış.[COLOR=darkorange]Güzellikle alttan aldı[/COLOR].Çok taktir ediyorum onu o noktada..[/quote]
[COLOR=red]1- Ciddi misin sen yaww..demek öyleymiş..hiç güleceğim yoktu[/COLOR]:D Ayrıca ben kendi adıma uyumuş sayılmam. Onlara biri ve onun sponsoru diyordum..sponsorlukdan daha ileriymiş olay demek.
[COLOR=lime]2- Öyle olduğuna emin misin[/COLOR]:..: [COLOR=lime]en azından birilerinin planlarına zararım olmuştur[/COLOR]
[COLOR=darkorange]3- Küfür etmemek eşit değildir alttan almak :) Bence doğru seçilmiş düzgün kelimelerden daha güçlü bir silah yoktur.[/COLOR]
-
neden çıkıyoruzu beynimize kabul ettirmemiz için bize bir hikaye lazımdı, şu an imf herkesin inandığı, halbuki kasım 2008 dibinden itibaren sensex grafiğini açıp imkb ile karşılaştıranın göreceği tek şey vardır, global hareket. şubat vade sonunu herkes hatırlar efg nin gene yüklü uzunu vardı ve vadenin son günleri uzlaşmaya kalarak mecburen yüklü zararla kapattı uzunlarını ama aynı anda nisan vadede uzun açmıştı, efg nin bildiği bizim bilmediğimiz neydi o dönemde diye düşünen oldu mu hiç, o dönem ki gm in aig nin citinin vs. battığına kesin gözüyle bakılıyordu, bunlara rağmen uzunları artırdı artırdı artırdı şu an nisan vade de 100 000 civarı net uzunla bekliyor, bildiğim şudur imf anlaşması olursa para geldi diye gaz verirler, imf anlaşması olmazsa ihtiyacımız yokmuş diye gaz verirler, gelen para 25 milyar ise ihtiyaç 18 di süper derler, gelen para 40 ise imf değerimizi anladı diye gaz verirler, kriz bitti yahu diyenlerde gani nasılsa, biz bunlarla oyalanırken global sermaye düşüşe oynama kararı alıverir, önce poazlar alınır ardından salarlar yeni haberleri piyasaya önce kar realizasyonu deriz, sonra şurdan döner burdan dönmez var gene bi bildikleri muhabbeti başlar. bu durum sadece bize mahsus değil bakınız dow jones uptick kuralı meselesi, yahu siz düşüşe oynuyorsanız 1 kademe üstten satsan ne olur 1 kademe alttan satsan ne olur. sözün özü bebelere masal borsacıya hikaye lazımdır.
-
[quote=Astatin;103289][COLOR=red]1- Ciddi misin sen yaww..demek öyleymiş..hiç güleceğim yoktu[/COLOR]:D
[COLOR=lime]2- Öyle olduğuna emin misin[/COLOR]:..: [COLOR=lime]en azından birilerinin planlarına zararım olmuştur[/COLOR]
[COLOR=darkorange]3- Küfür etmemek eşit değildir alttan almak :) Bence doğru seçilmiş düzgün kelimelerden daha güçlü bir silah yoktur.[/COLOR][/quote]
Eminim evet öyleler.Geceleri poker de oynuyorlarmış.Hayat başka akıyor anlaşılan oralarda.Ee bizi aracı kurumdan kulağımızdan tutup dışarı arabaya aldıracak güçteler.Şimdi daha iyi anlaşılıyor.Money talks.Ayrı dünyalarda yaşıyoruz.Aman bize ne ya herkes hayatına baksın.Biz büyüdük de kirlendi dünya..lelele
-
[quote=jerfin;103288]forumda tarama yapsan bayanlar 3 den fazladır kesin... hem sen neden borsacı bayanları sevmiyorsun ki...:..:.kom[/quote]
Yok 3ü yeter.3ü ile zor uğraşıyorum.Ne olur 5 e 10 a çıkmayın.:D:D:DNeyse yatın artık yavf.Ne bu cumartesi vob mob.Vob uçmaz banko değil..lelele.lelele
-
ya kapatın bu konuyu arkadaşlar... ne yani karı-koca ikisi de borsacı ise aynı foruma giremezler mi... hangi biriniz eşinize forumda birileri lafla saldırsa arkasında durmaz ki.. siz laf söyletir miydiniz elbette savunursunuz da, teşekkür de edersiniz.. çok ayıp ediyorsunuz...
-
[quote=jerfin;103293]ya kapatın bu konuyu arkadaşlar... [COLOR=red]ne yani karı-koca ikisi de borsacı ise aynı foruma giremezler mi... hangi biriniz eşinize forumda birileri lafla saldırsa arkasında durmaz ki.. siz laf söyletir miydiniz elbette savunursunuz da, teşekkür de edersiniz.[/COLOR]. çok ayıp ediyorsunuz...[/quote]
bu anlama gelecek hiç bir şey denilmemiş önceki mesajlarda..bence sen biraz dramatize ettin konuyu..eski hikayeleri deşmenin bir anlamı yok bence..