Ah gökhan ahh..
Şimdi çok iyi anladım daha önce neden yasaklandığını.
arkadaş ben eski forumumu istiyorum...
Printable View
Ah gökhan ahh..
Şimdi çok iyi anladım daha önce neden yasaklandığını.
arkadaş ben eski forumumu istiyorum...
[quote=Noel Baba;103351]Len megaloman zibidi, resimde saf çıksan ne cin gibi çıksan ne... ----- Ben senin ne mal olduğunu bilmiyor muyum zaten? Onu ben yazmadım şekeroğlan
Benimle ne seviyeli ne de seviyesiz tartışmaya senin değil 7 sülalenin kapasitesi yetmez ---- Öyle küfür geliyor diyince kaçışacaklardan değilim buna emin olabilirsin, hadi gözlerinden ışın çıkar... Yapma gökhan hahaha kaşar tekeri seni[/quote]
Mersiyk nerdesin bu adamı engelleyin.Engellemezseniz ben yine başlayacam saydırmaya.Ayıp olacak.
Bu arada arkadaşlar zırt bırt efg nin hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz ya ne almış ne satmıs.Size bir sır daha vereyim.Bu forumda EFG İSTANBULUN müdürü aktif şekilde yazıyor.Çok da iyi tanıyorum kendisini.Öz be öz Türk.Ona sorabilirsiniz ne olduğunu.Bazıları çok değer verdiği kişilerin aslında gerçekte kim olduklarını bile bilmiyorlar.Malmı veriyorlar alıyorlarmı o çok iyi bilir.Hatta bir ara forumu kullanıp mal alıp verdiklerini bile düşünmüyor değilim.Konuştuğumuz para burada.Çoluk çocuk parkı değil burası.Burayı okuyorlar dediğiniz oluyor ya arada hani.İşte gerçekten okunduğunuzu unutmayın.Hatta yönlendirildiğinizi de.Kanıtlayabilirim.Kanıtlamasam bile araştırır bulurum.Şimdi aynı şahıslar ********yı kontrol altına alma peşindeler.Burada bilinçli insanlar foyalarını ortaya çıkarttı da ondan.Çok değerli bir abim tarikat mürid ilişkisi gibi çalıştığını söyledi forumların.Çok da haklı.Kuzu yazar derki ben bir daha yazmam burada.Üç gün sonra ne olur geri dön diye yalvarır müridleri.Sonra hadi affettim döneyim bari geri der.Yazmaya devam eder.Başka yazarlar da çok mevcut böyle.Bu yazdıklarımı çok dikkate alın.Her aracı kurumda en az 3 arkadaşı olan birisi olarak yazıyorum.
sn noel baba gokhan soz vermis madem oylamayla tekrar geri gelmis. ilk hatasında cezası benden. bariz kıskırtmaya calısıyosunuz cocugu.
Gokhan sende peşpeşe yazma nefes al :). gunduz giremedigimden akşam hexen babayı okurdum oda yazmamış.
[QUOTE=mersiyk;103356]sn noel baba gokhan soz vermis madem oylamayla tekrar geri gelmis. ilk hatasında cezası benden. bariz kıskırtmaya calısıyosunuz cocugu.
Gokhan sende peşpeşe yazma nefes al :). gunduz giremedigimden akşam hexen babayı okurdum oda yazmamış.[/QUOTE]
gökhanı tanımam hatta yazılarınıda sevmeyebilirm ama ona saygısızlık yapılıyor ve siz hala çıkıp "kışkırtmayın cocugu" diyorsunuz.. görmüyormusunuz ? şeker cocuk vs bişeyler denip duruyor yasaklanıza yazan kişiyi..buranın yönetimi çok zayıf bana gore buna 1kere daha deginmiştim ve sizlerin buraya sahip çıkması gerekiyordu hergeçen gün dahada kotuleşiyor bunudamı görmüyorsunuz ?
şuan benide yasaklayabilirsiniz yönetimin işine karıştım diye..iyi geceler saygılar.
Her zaman yerdim de bu sefer yemedim.Çünkü bu seferki öyle tanınan bir simaa değildi pek.Var bir alıp veremediği ama neyse.Olsun yazsa da yazmasa da yapacak birşey değil.Aslında engellenmesi de doğru değil ama.Ben sadece engellesenize diye ben önceden bu tarz yazılar yazdığım için engellendiğim için böyle dedim.Yoksa o yazsada benim için birşey farketmez.Ben heryere cevap veriyorum.Çünkü klavyeye elim çok alışkın.Bu gördüğünüz yazıların hepsini nerdeyse bakmadan yazıyorum klavyeye.O yüzden koca makale gibi yazı sadece 1 dakika alıyor.
Son dört günden beri
ciddi analizler göremiyoruz veya ben göremiyorum.
inişlerde çok güzel grafikler ve yorumlar vardı..
Ama çıkış grafikleri pek çalışmıyor galiba...
Yav gerçekten birileri komplo kuruyor yine.Birisi msnde özel şahsi konuşmasının resmini çeker foruma yapıştırır.Yav forum bizim ebeveynimiz gibi kulağımızımı çekecek.Msnde adama küfretmişim beni şikayet ediyor forumda.Allah Allah.Ha bak Gökhan küfürbazın birisi.Msn kayıtlarını neden taşırlar buraya anlamıyorum.Neyse ya.
[quote=activex31;103359]Son dört günden beri
ciddi analizler göremiyoruz veya ben göremiyorum.
inişlerde çok güzel grafikler ve yorumlar vardı..
Ama çıkış grafikleri pek çalışmıyor galiba...[/quote]
Aslan gibi oraya 3 tane grafik koyduk analizden sayılmıyormu?Hexen baba grafik koydu?Yetmiyormu?Bence çok güzel grafikler kondu.Selçuklu abi koydu dolar ve dow falan.Benim koyduğum grafik burayı geçemezse imkb 10 numara olacak.Ama sanırım geçme ihtimali pazartesi belli olacak.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;103355]Bu arada arkadaşlar zırt bırt efg nin hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz ya ne almış ne satmıs.Size bir sır daha vereyim.Bu forumda EFG İSTANBULUN müdürü aktif şekilde yazıyor.Çok da iyi tanıyorum kendisini.Öz be öz Türk.Ona sorabilirsiniz ne olduğunu.Bazıları çok değer verdiği kişilerin aslında gerçekte kim olduklarını bile bilmiyorlar.Malmı veriyorlar alıyorlarmı o çok iyi bilir.Hatta bir ara forumu kullanıp mal alıp verdiklerini bile düşünmüyor değilim.Konuştuğumuz para burada.Çoluk çocuk parkı değil burası.Burayı okuyorlar dediğiniz oluyor ya arada hani.İşte gerçekten okunduğunuzu unutmayın.Hatta yönlendirildiğinizi de.Kanıtlayabilirim.Kanıtlamasam bile araştırır bulurum..[/QUOTE]
Kim hocam bu kişi, bence açıklamalısın. Şuanda aktif yazan biri mi yoksa buradan ayrılmış biri mi?
o kadar çok mesaj var ki herhalde gerekli olanlar arada kayboluyor..
[quote=enorton;103362]Kim hocam bu kişi, bence açıklamalısın. Şuanda aktif yazan biri mi yoksa buradan ayrılmış biri mi?[/quote]
Kendi yazar yakında söyler.Söylemezse de ben söylerim yakında.