-
yardım pliizz,
metastcok'ta birşeyler kurcalıyorumda.örneğin;
RSI(14)+CCI(14) değerlerini toplatıp buna bir ad vermek istiyorum..mesela A...sonra lazım olan yerlerde bu A yı yazarak kullanmak için.. A=rsi(14)+cci(14) diyemi yazcam yoksa A:rsi(14)+cci(14) mü yazcam..ya da farklı bir şekilde mi formüle ediliyor?
teşekkürler,
-
[QUOTE=SEYYAH;103390]yardım pliizz,
metastcok'ta birşeyler kurcalıyorumda.örneğin;
RSI(14)+CCI(14) değerlerini toplatıp buna bir ad vermek istiyorum..mesela A...sonra lazım olan yerlerde bu A yı yazarak kullanmak için.. A=rsi(14)+cci(14) diyemi yazcam yoksa A:rsi(14)+cci(14) mü yazcam..ya da farklı bir şekilde mi formüle ediliyor?
teşekkürler,[/QUOTE]
bildiğim kadarıyla A:=RSI(14)+CCI(14) gibi olacak... sonra o değerleri sistem içinde kullanmak için direk ''A'' demen yeterli olacak.. sanırsam, galiba..:)
-
[QUOTE=jerfin;103391]bildiğim kadarıyla A:=RSI(14)+CCI(14) gibi olacak... sonra o değerleri sistem içinde kullanmak için direk ''A'' demen yeterli olacak.. sanırsam, galiba..:)[/QUOTE]
seyyah oldu mu?.. olmadıysa bir de sonuna noktalı virgül koyarak dene..
A:=RSI(14)+CCI(14);
gibi....
-
[quote=jerfin;103392]seyyah [B]oldu mu[/B]?.. olmadıysa bir de sonuna noktalı virgül koyarak dene..
A:=RSI(14)+CCI(14);
gibi....[/quote]
olmıy...daha noktalı virgül aşamasına gelmeden evvel
A için invalid character when used in thise manner diyor.sıkıntı bastı şimdi kaldırıp yere çarpıcam klavyeyi .boks.
-
[quote=SEYYAH;103393]olmıy...daha noktalı virgül aşamasına gelmeden evvel
A için invalid character when used in thise manner diyor.sıkıntı bastı şimdi kaldırıp yere çarpıcam klavyeyi .boks.[/quote]
A deme Ali de ...ciddiyim
-
[quote=Astatin;103394]A deme Ali de ...ciddiyim[/quote]
o da olmadı.
-
[QUOTE=SEYYAH;103393]olmıy...daha noktalı virgül aşamasına gelmeden evvel
A için invalid character when used in thise manner diyor.sıkıntı bastı şimdi kaldırıp yere çarpıcam klavyeyi .boks.[/QUOTE]
ama sn.sazan'da bu şekilde vermişti..
[COLOR="Red"]BullFear[/COLOR] := (HHV(HIGH,n) - LLV(HIGH,n))/2 + LLV(HIGH,n);
formulü örnekteki gibi hazırlayıp expert edvisora direk ''Cross(CLOSE,[COLOR="Red"]BullFear[/COLOR])'' diye yazdığında [COLOR="Red"]Bullfear[/COLOR] kısmına hazırladığın formülü yazması lazım...:confused:
geçersiz bir karakter hatası veriyor A için... hata kullandığın parantez veya +- işaretlerinden olabilir !!!!
-
[QUOTE=Astatin;103394]A deme Ali de ...ciddiyim[/QUOTE]
o kodun ne olduğunun önemi yok sanırım... formül içinde kullandığı karakterden yada boşluk v.s. gibi sebeplerden veriyor hatayı büyük ihtimal...
-
[B]
Google için kapatma talebi[/B]
TÜRKER KARAPINAR Ankara
12.4.2009
[B]Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi youtube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya....[/B]
Tüm interneti kökten yasaklasalar bari.
.dng.dng
-
-
forumcek sistem oluşturmaya yoğunlaştık.. ben de kafayı yemek üzereyim seyyah..
rüyalarımda sistem formülleri görmeye başladım..:..: tam uykuya dalacakken aklıma bir de şu intikatörleri böyle denemeliyim diye geliyor, fırlayıp kalkıyorum yataktan ve hemen aklıma geleni kağıda yazıyorum v.s.:..::..: allah sonumuzu hayretsin..:)
-
[QUOTE=mersiyk;103398][B]
Google için kapatma talebi[/B]
TÜRKER KARAPINAR Ankara
12.4.2009
[B]Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi youtube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya....[/B]
Tüm interneti kökten yasaklasalar bari.
.dng.dng[/QUOTE]
[url]http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1082058&Date=12.04.2009&b=Google%20icin%20kapatma%20talebi&ver=32[/url]