Gunaydin, iyi seanslar
Printable View
Gunaydin, iyi seanslar
günaydınlar iyi seanslar..ne zaman foruma cumadan sonra pazar gelmesem bı tantana çıkıyo..sevgili bonnie nin nöbetleri gibi oldu biraz ama:)gercekten ole..neyse bahtınız şen olsun..
Günaydın ahali.Zor uyandım.
Düşüş bankomu değilmi bilmem de dönüşe yaklaşıyoruz.
[quote=assassin;103407]nerde kullanacaginizi yazarsaniz daha fazla yardimim olacaktir,
ornegin explorer da bi kullanacaksiniz , indikator mu yapacaksiniz hatta siz ne yapmayi dusunuyorsaniz yazin bana ben formulun tamamini gondereyim size..
bunlari tek bir yeni deger olarak , yani basit bir toplama islemi olarak gostermemek gerek metaya[/quote]
assassin kardeşim teşekkür ederim ilgine alakana.sorunu çözdüm bir bilen vasıtasıyla.
bol kazançlar dilerim,
Üvvvvvvvvvvvv...cuma son anda pasife yazdığım kısalar gitmemişti...üvvvvvv....ah jerfin senim yüzünden :) tırsıttın beni...:)
Herkese günaydın 36450 den SAT sa geçtim, benim gibi matriksinde vob derinlik bilgileri gelmeyen var mı acaba?
şşş MBM kapat şu longları da düşsün şu biraz beahhh :)
önemli bilançolar...
14 nisan salı goldman sachs
16 nisan perşembe JP Morgan
17 nisan cuma morgan stanley/CITI
bu DIS güzel bir indiktör yaww...60 dakıkalıkda 40 ı aşağı kesince genelde düşüşü sektirmiyor...NU ile birleşince
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
Tekrar yazdığım için kusuruma bakmayın ama matriksde derinlik penceresi açılmayan var mı benim gibi?