benimki saglam enorton
Printable View
benimki saglam enorton
[quote=enorton;103427]Tekrar yazdığım için kusuruma bakmayın ama matriksde derinlik penceresi açılmayan var mı benim gibi?[/quote]
benimki de sağlam
[QUOTE=enorton;103427]Tekrar yazdığım için kusuruma bakmayın ama matriksde derinlik penceresi açılmayan var mı benim gibi?[/QUOTE]
grfigin yakın vade ise açılmıyor
[QUOTE=Astatin;103423]şşş MBM kapat şu longları da düşsün şu biraz beahhh :)[/QUOTE]
sabah açılıştan 36625 kısa.......al verene kadar.......
[quote=enorton;103427]Tekrar yazdığım için kusuruma bakmayın ama matriksde derinlik penceresi açılmayan var mı benim gibi?[/quote]
bu Enorton un anlamı nedir...güççükkene biz Uçan KAZ diye bi çizgi film var idi..c.tesi sabahları saati kurardık 8 de başladığı için, yetişmek için..Ordaki şirin KAZ ın adı norton du..o hep gelir aklıma..sonrada norton anti-virüs.... e-norton??? eeee be norton nedir şunun anlamı :)
Herkese günaydın bol kazançlar.
[QUOTE=Astatin;103421]Üvvvvvvvvvvvv...cuma son anda pasife yazdığım kısalar gitmemişti...üvvvvvv....[COLOR="Red"]ah jerfin senim yüzünden :) tırsıttın ben[/COLOR]i...:)[/QUOTE]
:..::..:
seni tırsıttığıma inanamıyorum..:..:.dng
[QUOTE=Astatin;103425]bu DIS güzel bir indiktör yaww...60 dakıkalıkda 40 ı aşağı kesince genelde düşüşü sektirmiyor...NU ile birleşince[/QUOTE]
düşüşü sektirmiyor, ama çıkışı sektiriyor.. sahibine çekmiş...:..:
[quote=jerfin;103434]:..::..:
seni tırsıttığıma inanamıyorum..:..:.dng[/quote]
:) sorun diil..bu sabah takviye yaptım..550 ortalama ile kısayım;) tırs benden
enorton=edward norton asti avatarındaki aktörün adı güzel filmleri vardı.
[QUOTE=Astatin;103436]:) sorun diil..bu sabah takviye yaptım..550 ortalama ile kısayım;) tırs benden[/QUOTE]
5 dk.lık sistemim sat verdi bende kısaldım ki...:..:
portföyü yarıya böldüm... yarısıyla kendi eski histemlerimle:))) haraket edeceğim, yarısıyla ise birebir mekanik sisteme uyarak... bakalım hangisinin getirisi yüksek olacak... yada ben ne kadar birebir sisteme riayet edebileceğim..:..:
[quote=jerfin;103435]düşüşü sektirmiyor, ama çıkışı sektiriyor.. sahibine çekmiş...:..:[/quote]
valla haklısın ne diyim...:) bir de longdan para kazansam ne olur beaa..hep şort hep şort...ama seninde dikkatini çekiyim bi hususa..30000 larda çatır çatır kısa yapan jerfini veya birini, seni beni onu bunu, 36000 larda hala long derken görürsem tırsarım...:cool: tikkatli ol yaniii