zystem şort hala 14:55 şort olduktan sonra accayip bi şekil oldu grafikte tam W oldu :)
Printable View
zystem şort hala 14:55 şort olduktan sonra accayip bi şekil oldu grafikte tam W oldu :)
geceye uzun giriyor brs..
82.125 dunku kapanis . umarim uzerinde kapatiriz.
iyi akşamlar
sizede iyi aksamlar....
15 lik sistem şort ancak Geceye flat nedeni ise 60 lıkdaki TOBO ayrıca vd sonu olmasından dolayıda çarpılmalar max olacaktır, NK onaysız işlem yapmak istemiyorum ,bugün matriksin azizliğine uğradım bide pc yi kilitledi bi bu eksikti pc format attım win7 kurdum sadece kendi kilitlenirken şimdi tüm pc yi kilitliyor Ram faktörü ne kadar önemlidir acaba bilgisi olan arkadaş varmı? pc çift çekirdek 2 duo 2,80 ghz 2 gb ram var ama kilitleniyor özellikle ani ve sert hareketler sırasında :o:(
benden vobcu popcu falan olmaz sanırım dünden bu yana 15 likde 3 sinyal gelmiş ve toplam net 3250 puanı var bende ise 1100 puan yuhhhh be sana kaya .dng Saraylı Hocam NK harbiden iyi olmasına iyide şuraya bak bazende böyle kardan edebiliyor :o;) acaba diyom karlı zararlı tüm sinyallerimi uygulasam ::::p
[quote=a.kaya;320769]15 lik sistem şort ancak Geceye flat nedeni ise 60 lıkdaki TOBO ayrıca vd sonu olmasından dolayıda çarpılmalar max olacaktır, NK onaysız işlem yapmak istemiyorum ,bugün matriksin azizliğine uğradım bide pc yi kilitledi bi bu eksikti pc format attım win7 kurdum sadece kendi kilitlenirken şimdi tüm pc yi kilitliyor Ram faktörü ne kadar önemlidir acaba bilgisi olan arkadaş varmı? pc çift çekirdek 2 duo 2,80 ghz 2 gb ram var ama kilitleniyor özellikle ani ve sert hareketler sırasında :o:([/quote]
şu matriksin MAC OS sürümü çıksa herkes rahatlar.boks..boks.
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........82.375........:yü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........82.075[/B][/I]
[I][B]Y.........83.200[/B][/I]
[I][B]D.........81.450[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]82.375..................:yü:[/B][/I]
[I][B]82.025...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 87.500[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 85.750[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 84.000[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 83.050[/B][/I]
[I][B]Pivot : 82.250[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 81.300[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 80.500[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 78.750[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 77.000[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:81.900[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
BRS tüm sinyaller...,13/10 dan beri...
:)
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3008/10134877.png[/IMG]
disiplinsiz traderlar için aynı dönem,:..:
fiyat barları kaldırılmış,
sadece sinyaller...:..::D
[IMG]http://img638.imageshack.us/img638/7476/82349419.png[/IMG]
bu da son 5 sinyal...
:)))
[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/3696/56393314.png[/IMG]
[quote=a.kaya;320769]15 lik sistem şort ancak Geceye flat nedeni ise 60 lıkdaki TOBO ayrıca vd sonu olmasından dolayıda çarpılmalar max olacaktır, NK onaysız işlem yapmak istemiyorum ,bugün matriksin azizliğine uğradım bide pc yi kilitledi bi bu eksikti pc format attım win7 kurdum sadece kendi kilitlenirken şimdi tüm pc yi kilitliyor Ram faktörü ne kadar önemlidir acaba bilgisi olan arkadaş varmı? pc çift çekirdek 2 duo 2,80 ghz 2 gb ram var ama kilitleniyor özellikle ani ve sert hareketler sırasında :o:([/quote]
Eğer matriksiniz Win 7 de çalışıyor ise bunun min 4 GB Ram ile olması gerekir..Kaldı ki anlık işlemlerde RAM koşar, o nedenle bunu iyi planlamak gerekir. Ekran kartınız onboard değilse RAM kotasını değiştirebilirsiniz..
Ayrıca sizin bilmediğiniz arka plan uygulamaları da RAM in çalışmasına ve kotanız olan 2GB den yer..Bu nedenle RAM i yoran programları temizleyebilirsiniz..İnternetten RAM temizleyici olarak aratın.
Bir de benim başıma geldiği için söyleyeyim. Eğer FDOW grafik ekranınız açık ise bu ekran da RAM i ve MATRIKS i yoruyor..o nedenle o tarz hızlı değer değişen ekranınız varsa kapatın!.
bildiklerim bunlar.:rolleyes:
arkadaşlar dowun bu durumundan korkuyorum yukarı gider gibi yapıp son 15 dk da paraşutsüz çakılmaz umarım....saraylı kardeşım BRS grafiği için teşekkürler tebrik ediyorum harika bi çalışma bu gunden itibaren vob da olduğum sürece sizi izlemeye daha da dikkatlı devam edeceğim...Valla ne diyeyim bu bilgiyle ALLAH sizi burada başımızdan eksik etmesin......
Günaydın,
:cool:
BRS ,endeks uzun ,
ABS dolar uzun ,
devam...;)
::::::
Tunaydun forumdeşlar
Gunaydın bol kazanclar...
[IMG]http://i51.tinypic.com/1hp0zk.png[/IMG]
günaydınlar..
82250 DEN ŞORT DENEMESİ UFF YA SİSTEM DÜNDEN BERİ ŞORTTAYDI AMA CESARET EDİPTE BASAMADIM :mad:
BRS............81.875...............:dü:
S= 15350- 10*0.500*10= 14.850.-
::::o
endeks ve dolar ikisi de alda idi,
birinin bozulması gerekiyordu...
sanırım ilerleyen saatlerde dolar bozulacak sayın saraylı
Gün Vur - Kaç günü...
[quote=hilmi;320867]Gün Vur - Kaç günü...[/quote]Ben buna SİVRİSİNEK günü diyorum ...Isır ve kaç...:)))
Ülkemizde benim bildiğim kurumların 100 milyar doların üstünde dış borcu ver ve bu yıl kapanış buralardan olursa ciddi kur zararı yazacaklar...
İlginç bir durum, acaba böylece karlarınımı düşürmek istiyorlar...
günaydınlar,
sayın saraylı displinli bir şekilde sistemi uygulayarak doğru yapıyor, sistem sonuçta arada kayıplar olsada haklı çıkacak ve trende oturacaktır,......
içimden bi his sankı 1 saat içinde 83 yolculuğuna başlayacaklar diyor....
burada mantık arada çarpılmalara dayanmak, sainyalleri disiplinli uygulmak ve gelişecek trendde çarpılma dahil kat fazla puvanı alabilmek, üstad bu konuda çok disiplinli çok,...biliyor....
dün yazdığımız gibi, eskide ağa short buna karşılık yenide long dürtüyor, bu ister istemez iki tarafa koşulmasına neden oluyor, eskide optimum kar mantığı geçerli olurken yenide yeni vadeye yönelik pozisyon ayarlaması yapılıyor, .....
o nedenle eski 81400-100 altına düşebilir, ancak dikkat yeniye verilmeli yeninin bu bant altına düşmesi ise olumsuz,....buraya kadar olan bölümlerde py buna özen gösterdi,...
başarılar cümleten,....
Sarayli ustad buraya katiliyormusun
[url]http://www.moneyshow.com/TradeShow/orlando/world_moneyshow/main.asp?scode=020738[/url]
:)[quote=indregandi;320876]burada mantık arada çarpılmalara dayanmak, sainyalleri disiplinli uygulmak ve gelişecek trendde çarpılma dahil kat fazla puvanı alabilmek, üstad bu konuda çok disiplinli çok,...biliyor....[/quote]
est indregandi,
teveccüh göstermişsin...:)
ama dediğin doğru,sistem nasıl olsa trend yönüne dönecek ve trendi yakalayınca da yüksek puanı alacak,
o zamana kadar tüm çarpılmaları ,[B]bir trend yakalama arayışı[/B] olarak görüp,
[B]sistemi disipilinle uygulamak[/B]...
ya da :zararlı tradeleri yapmazsak ,asla büyük karları yakalayamayız...:)
tşk ler.....brv.brv
[quote=izmirli;320881]Sarayli ustad buraya katiliyormusun
[URL]http://www.moneyshow.com/TradeShow/orlando/world_moneyshow/main.asp?scode=020738[/URL][/quote]
nedir abim bu,
katılmıyorum...
ben öle bilmediğim yere katılmam...:..:
son 1 saati aşkın zamandır kendine yön bulamadı tahminim saraylı üstadım gibi önce aşağı sonra yukarısı .umarımmmmm :)
[quote=saraylı;320883]:)
est indregandi,
teveccüh göstermişsin...:)
ama dediğin doğru,sistem nasıl olsa trend yönüne dönecek ve trendi yakalayınca da yüksek puanı alacak,
o zamana kadar tüm çarpılmaları ,[B]bir trend yakalama arayışı[/B] olarak görüp,
[B]sistemi disipilinle uygulamak[/B]...
ya da :zararlı tradeleri yapmazsak ,asla büyük karları yakalayamayız...:)
tşk ler.....brv.brv[/quote]
Bütün herşey bu yazıda gizli.......brv.brv.brv
[quote=DURU;320888]Bütün herşey bu yazıda gizli.......brv.brv.brv[/quote]
bence de duru......lelele
çarpılmaya devam edecez galiba,
öle gözüküyo...:o
BRS hala satta devam ediyo...
is................82.575
82575 den istoplandım ühüüüü çarptı bu sefer