-
[QUOTE=Astatin;103432]bu Enorton un anlamı nedir...güççükkene biz Uçan KAZ diye bi çizgi film var idi..c.tesi sabahları saati kurardık 8 de başladığı için, yetişmek için..Ordaki şirin KAZ ın adı norton du..o hep gelir aklıma..sonrada norton anti-virüs.... e-norton??? eeee be norton nedir şunun anlamı :)[/QUOTE]
Edward Norton :D
[URL="http://www.imdb.com/name/nm0001570/"]http://www.imdb.com/name/nm0001570/[/URL]
-
Sanırım hafta sonu virüs programının yaptığı full sistem taraması sırasında matriks in bazı özelliklerini kısıtladı virüs programı. Matriksi yeniden kurdum düzeldi şuanda...
-
Yurtdışı bugün neden kapalı bilen var mı?
-
[QUOTE=Astatin;103439]valla haklısın ne diyim...:) bir de longdan para kazansam ne olur beaa..hep şort hep şort...ama seninde dikkatini çekiyim bi hususa..[COLOR="Red"]30000 larda çatır çatır kısa yapan jerfini veya birini, seni beni onu bunu, 36000 larda hala long derken görürsem tırsarım[/COLOR]...:cool: tikkatli ol yaniii[/QUOTE]
işte sende bunda haklısın...:))) ne yapayım ya azılı ayu oluyorum, yada azılı bağo.. ortam yok..:..::..:
-
Bunlar alacaklar.Düşüş yine şaşmayıp mayısta olabilir.Sell on april dememişler.Sell on may demişler.400 ün altında 2 saat dursun short zamanı.Üstü longtur kanımca.Bugün ayı piyasası bittimi belli olabilir.Dow 50 puan düştü imkb artı.Alacaklar.
-
-
Spot artıya geçti bile, vay anasını diyorum...
Ergenekon operasyonları bile etkilemiyor artık borsamızı...
-
Ekranı bırakacaktım güya ama ne yalan söyliyim ikinci dalga ralli geliyor gibi.
-
ulem bi ayarınız olsun ne var ki yaw...
töbe töbeeee!
-
berbat bi hafta baslangıcı..devamını merakla beklıyorum..
-
[quote=GOKHANFINDIK;103447]Ekranı bırakacaktım güya ama ne yalan söyliyim ikinci dalga ralli geliyor gibi.[/quote]
buna da 2. dalga dedin ya ne diyim sana gökhan.
heralde bu dalgayla 45.000leri buluruz o zaman. ne de olsa 1.'si 7.000 puan sürdü. :..:
-
[QUOTE=unlimitted;103450]buna da 2. dalga dedin ya ne diyim sana gökhan.
heralde bu dalgayla 45.000leri buluruz o zaman. ne de olsa 1.'si 7.000 puan sürdü. :..:[/QUOTE]
Abi Gökhan a ne bakıyosun sen, birazdan don gömlek short olur o :D