[QUOTE=Astatin;103476]şırrrrrrrrrrrr...şırıılllll..şırıllll..şırııllll..şırırılllllllllllllll[/QUOTE]
şşşşşşşş.... ses etme astatin ..
[IMG]http://www.yenibursa.com/img/haber/large/oiiww_foto-hemsi.jpg[/IMG]
Printable View
[QUOTE=Astatin;103476]şırrrrrrrrrrrr...şırıılllll..şırıllll..şırııllll..şırırılllllllllllllll[/QUOTE]
şşşşşşşş.... ses etme astatin ..
[IMG]http://www.yenibursa.com/img/haber/large/oiiww_foto-hemsi.jpg[/IMG]
vay anasını ..ne uyuz seans .. geliyor sopa .. hahahhaha
Arkadaşlar evimizin önü yanıyor.Yangın çıktı.Birazdan haberlerde görürsünüz.Beylikdüzü migrosun yanı.
inşallah kimseye bi şey olmaz
[quote=GOKHANFINDIK;103479]Arkadaşlar evimizin önü yanıyor.Yangın çıktı.Birazdan haberlerde görürsünüz.Beylikdüzü migrosun yanı.[/quote]
bıraktıgınız bır aracı kurum
size sinyal gonderıo olmasın.lelele:..:
Ben 400 puan koymuşum cebe azıcık uzaklara gideyim.Bugün oynayan komisyona çalışır.Akşam 4 30 dan sonra oynanmalı.Full flat.Alttaki üyeler yangına mı geld?Adam bir iki kelam karalar da biz de yön ne öğrenmiş oluruz.
Buradan uzun vadeli dolar yada altın ***.1550 altı imkansız hale geldi.
dışarı kapalı olunca kör gibiyiz,yön bulamıyoruz...
[quote=TIFIL;103484]dışarı kapalı olunca kör gibiyiz,yön bulamıyoruz...[/quote]
karanlıkta çok hareket etmemek, sırtı duvara dayamak lazım.:D
[QUOTE=unlimitted;103414]onu biliyoruz Jerfin. bilmediğimiz nerden itibaren ve nereye kadar satıldığı sorusunun cevabı.
50.000'lerden satıldığını düşünüyorsan tamam. bu çıkış, o "açığa satışların" kapamaları (sevgili hexen'in belirttiği yavaş hareket eden kitlenin biraz uzun vadede kapandığını da düşünerek) diyebiliriz.
ama 30.000lerden satılan neydi o zaman? satan biz (KY) miydik?
çünkü eğer biz değilsek, o bilançoları 30.000'lerden satan piyasanın stoploss yaptığını düşünmek biraz safça olur gibime geliyor. sayın furkan'ın affına sığınarak en güzel kanıtını da aşağıda ondan bir alıntı yaparak göstermek istiyorum. :..::..:
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/QUOTE]
neye kanıt oldu bu yazdıgım anlamadım :) yende 100den uzun ana pozisyonum..99.90 yapıp fiboya gore düzeltmesini yaptı şimdi 101 ve sonrasında 102ler olası buyuzen ana pozisyonu bozmadım ama arada kısa pozisyonda açtım biliyorsunuz forexde istedginiz gibi pozisyon açıp kapatabiliyorsunuz ama ana pozisyonum duruyor hala..
WOW 25 puan aldım 450 long 475 flat.Ralliiiiii olmuş.Hepsi gitmedi zaten alışların.Neyse öğlen yemeği çıktı.50 lira iyi para.
[quote=furkan;103486]neye kanıt oldu bu yazdıgım anlamadım :) yende 100den uzun ana pozisyonum..99.90 yapıp fiboya gore düzeltmesini yaptı şimdi 101 ve sonrasında 102ler olası buyuzen ana pozisyonu bozmadım ama arada kısa pozisyonda açtım biliyorsunuz forexde istedginiz gibi pozisyon açıp kapatabiliyorsunuz ama ana pozisyonum duruyor hala..[/quote]
bu hayallere(rüyalara) daldığımız zaman demek ki dönüş başladı-başlayacak.
bu konuda hemfikir olmayabiliriz tabi. :)))