-
40 kere psıkolojık yazı yazdm kendım uygulıyamadım.persembe gunu 35400 den kısa ıken elktrık gttı.ups ı de ondan sonra sordm zaten,dıkkat edenler bilir.o arada abd de wells fargo haberı gelms actrgımda 700 gap yemıstm..ole mı boloemı derken bı 200 de ole yedık..al sana zarar.halbukı uzun zmandır long u savunan benım.kendıme ters trende ters hareket edınce zarar kacınılmaz oluyo.bunu neden yazıyorum.öz eleştiri olsun ders alan olsun diye..tabi şansızlık da oldu ama sonuç olarak ahmaklıgımın faturasını kestiler..bi de neden şu anda yazıyorum.zararı çıkarttgm ıcn falan degıl,kabullendigim için.
ogrenene kdr daha tokat yıycez heralde:)
-
-
Piyas artacak.Long short yazmıyorum.
-
yine günün en yükseğinden kapanış yapabilecek miyiz..bakalım...
-
[quote=enorton;103514]33625 long...[/quote]
Bana yasak ama bir kademe üstünden long yazabilirmiyim?.lelele.dng.dng:..:
-
[QUOTE=QUEEN;103511]Sn enorton uzuna geçtinizmi[/QUOTE]
Geçtim ama geç kaldım, 575 den geçmem gerekirdi. Kayınpeder sağolsun tam o sırada telefon açtı, 625 ten geçebildim...
5. short denemem de başarısızlıkla sonuçlandı...
-
5 dk.lık ala geçti 36,600 den aldık... 150 puan zarar yazdı 5 dk.. bakalım ne zaman beni çleden çıkaracak ve çöpe atacağım sistemi..:))
-
[QUOTE=enorton;103518]Geçtim ama geç kaldım, 575 den geçmem gerekirdi. Kayınpeder sağolsun tam o sırada telefon açtı, 625 ten geçebildim...
5. short denemem de başarısızlıkla sonuçlandı...[/QUOTE]
Burada blokeli olduğu için grafik yollayamıyorum.Lakin mevcut grafiğe göre short çok riskli cuma ve bugünkü eksiye doğru geri çekilmeler hep biriken gazı almak için. Malum rüzgara karşı işememek lazım!
-
dışarıda biraz işlerim var uzunlarla devam
-
[B]SEYYAH [/B]senin dyhol 0.70 oldu be :)
-
[QUOTE=Astatin;103504]mesela Bull market de yok bi zamandır[/QUOTE]
evet, bull da görünmüyor uzun zamandır.. umarım iyidir..:(
-