40.000 olacağız, kırk binnnnnn... zıp zıp zıp...:)))
biraz asti'nin psikolojisini bozayım..:..::..:
Printable View
40.000 olacağız, kırk binnnnnn... zıp zıp zıp...:)))
biraz asti'nin psikolojisini bozayım..:..::..:
550 den aldığım uzunları 750 den verdim yeter 200 point.
[quote=fXci;103522][B]SEYYAH [/B]senin dyhol 0.70 oldu be :)[/quote]
efet sapık bir kağıt o...
benim maliyet 0,45 bi kere al-sat yaptım sadece 2 kademe aşağı çektim maliyeti.ama sadece 1.000 lot var.100.000 lot almak lazımmış :..:
yani bizim 450 TL oldu 700 TL vıyyy vıyy vıyyyy :..:
dursun bakalım elleşmiycem 5/6 ay belki 1 sene...batarsada batsın...olan 450 TL ye olur.o gader...
[QUOTE=jerfin;103523]evet, bull da görünmüyor uzun zamandır.. umarım iyidir..:([/QUOTE]
Kayahan da görünmüyor :D Özledik Almanca yazılarını... Dolar 3 lira olacak, bankalar batacak diye cati ile beraber dans ediyorlardı burada...
[QUOTE=AMON RA;103520]Burada blokeli olduğu için grafik yollayamıyorum.Lakin mevcut grafiğe göre short çok riskli cuma ve bugünkü eksiye doğru geri çekilmeler hep biriken gazı almak için. Malum rüzgara karşı işememek lazım![/QUOTE]
Ben bugün için vobta cuma günkü zirvenin geçileceğini pek düşünmüyorum açıkçası...
[quote=AMON RA;103507]breh breh anlaşılan bekarsın! :..:[/quote]
breh breh anlaşılan evlisin :)
[QUOTE=enorton;103529]Ben bugün için vobta cuma günkü zirvenin geçileceğini pek düşünmüyorum açıkçası...[/QUOTE]
bencede bugün ralli olmaz... ralli olması için biraz düzeltme yapmalıyız...
bu dünyada bir şort kalan,
ben olayım sevgilim,
böyle bir TSM şarkısı vardı kalib-a
şişman kadın tabelada gostercek ılla kendını
E mübarekler madem piyasayı yine yukarı götüreceksiniz, sabah sabah neden 400 puan gapı soktunuz böğrümüze...
[quote=Astatin;103532]bu dünyada bir şort kalan,
ben olayım sevgilim,
böyle bir TSM şarkısı vardı kalib-a[/quote]
bırakmam cortlarımı. yani bi sen kalamazsın. :D
[QUOTE=Astatin;103532]bu dünyada bir şort kalan,
ben olayım sevgilim,
böyle bir TSM şarkısı vardı kalib-a[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;103535]bırakmam cortlarımı. yani bi sen kalamazsın. :D[/QUOTE]
ee ne diyeyim pozisyonunuza sırıl sıklam aşık olmuşsunuz siz... ihanete uğradığınızda karşılıklı teselli edersiniz birbirinizi..:..:.dng