-
[QUOTE=enorton;103534]E mübarekler madem piyasayı yine yukarı götüreceksiniz, sabah sabah neden 400 puan gapı soktunuz böğrümüze...[/QUOTE]
Gaz almak için Sn.Enorton.Günlüklere baktığınızda ayan beyan görülüyor.Bu sayede çıkışın devamını göstergeleri şişirmeden yapabilecekler.Dalga içinde dalga gibi düşünün.Çıkış kendi düzeltmesini kendi içinde yapıyor.
-
-
[quote=jerfin;103536]ee ne diyeyim pozisyonunuza sırıl sıklam aşık olmuşsunuz siz... ihanete uğradığınızda karşılıklı teselli edersiniz birbirinizi..:..:.dng[/quote]
ama bak allasen bak şu güzelliğe,
aşık olunmayacak gibi midir!
37.000e çekmişim güzelim maliyetimi!
indirmişim yarıdan 1/3'e kurşunlarımı, 2/3 şarjör kenarda bekliyo.
bak ablası bak allasen!
şu güzelliğe bak! :..:
-
[QUOTE=unlimitted;103539]ama bak allasen bak şu güzelliğe,
aşık olunmayacak gibi midir!
37.000e çekmişim güzelim maliyetimi!
indirmişim yarıdan 1/3'e kurşunlarımı, 2/3 şarjör kenarda bekliyo.
bak ablası bak allasen!
şu güzelliğe bak! :..:[/QUOTE]
de getttt...:..::..:
-
[QUOTE=enorton;103529]Ben bugün için vobta cuma günkü zirvenin geçileceğini pek düşünmüyorum açıkçası...[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;103531]bencede bugün ralli olmaz... ralli olması için biraz düzeltme yapmalıyız...[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng
36975...
-
hareket hızlandıgında benim matriks donuyo
1 2 dk suruyo
aynı sorunu yasayan varmı arkadaslar
-
-
[quote=SEYYAH;103527]efet sapık bir kağıt o...
benim maliyet 0,45 bi kere al-sat yaptım sadece 2 kademe aşağı çektim maliyeti.ama sadece 1.000 lot var.100.000 lot almak lazımmış :..:
yani bizim 450 TL oldu 700 TL vıyyy vıyy vıyyyy :..:
dursun bakalım elleşmiycem 5/6 ay belki 1 sene...batarsada batsın...olan 450 TL ye olur.o gader...[/quote]
1000 lota ekmek yedirirler ama 100 000 e yedirmezler öyle tahtalarda.
-
[quote=enorton;103534]E mübarekler madem piyasayı yine yukarı götüreceksiniz, sabah sabah neden 400 puan gapı soktunuz böğrümüze...[/quote]
Beni en dipten longlatmak için.
-
ANNA ZIESTENIM
[IMG]http://i44.tinypic.com/2ag47q1.png[/IMG]
-
Borsa buralar tepe olmalı artık.Bu hacimle olmaz bu işler.Öyle yağma yok.025 ten yetişecektim de nasip olmadı.Artık biraz daha dikkatli olmalı longlar.Ben nikkeiye gece çok pis vereceklerini düşünüyorum.Bu hacimle mümkün değil artamaz burası.Tepede sert büyük hacimler olur sonra azalır ise dönüş yakındır aşağı.Hacmin sürekli momentum ile artması lazım.Momentum da azaldı.Aynı yerde durmak da yükseliş için kötüdür.Hacim avrupa kapalı olduğu için azdır ama.Açık da olsa az olacaktı.Dönmeliyiz.
-
[quote=truva;103542]hareket hızlandıgında benim matriks donuyo
1 2 dk suruyo
aynı sorunu yasayan varmı arkadaslar[/quote]
dogrudur bendede oluyor