stopladık
Printable View
stopladık
gene aldık
[QUOTE=belhal;33679]gene aldık[/QUOTE]
Güle güle kullanın:)
2.80 den Garantiye alıcıyım .. Obsiyon istiyen varmııı?:)
Siz ne yaptınız sn catedral, bi hafta sonu yorumu alsak ? hafta sonu ayu bayramı devammı yoksa boğalar arenada kuduracak mı?
Bu fdow a neden veriyolar? Lehman la ilgili haber falan mı var?
[QUOTE=catedral;33681]2.80 den Garantiye alıcıyım .. Obsiyon istiyen varmııı?:)[/QUOTE]
gel yapalım senınle
[QUOTE=catedral;33681]2.80 den Garantiye alıcıyım .. Obsiyon istiyen varmııı?:)[/QUOTE]
bu sene görmez garanti 2.80 i.
[QUOTE=catedral;33683]Bu fdow a neden veriyolar? Lehman la ilgili haber falan mı var?[/QUOTE]
aaa yeter bacım sende..
içimiz dışımız lehman oldu...
oda dünya py sinin oyunu......
biz işimize bakalım.....bugun 48300 geçilmeden uzunlamayalım....
kısalarımıza sahip çıkalım...
bu dow dansözünün ne yapacagı belli olmaz....
gerçi bizimkiler başka plan peşindelerde..dowu pek takmayacak gibiler.....
[QUOTE=teo;33685]gel yapalım senınle[/QUOTE]
Yok yaww sen yabancı diilsin:) Şimdi sana ayıp olur:)
aynı yerden shorts graf bozdu az artık system long demesse kıprıdamam
U.S. producer prices decline 0.9% in August, Labor says
8:32 a.m.
U.S. core producer prices increase 0.2% in August
Producer prices up 9.6% over the past 12 months
[CMG] Chipotle Mexican Grill sees Q3 EPS below year-ago Q3
8:30 a.m.
Retail sales fall on plunging gas prices
Retail sales fall on plunging gas prices
U.S. Aug. retail auto sales up 1.6% in past year
U.S. Aug. retail sales ex-autos fall 0.7% vs. -0.2% expected
U.S. Aug. retail sales fall 0.3% vs. 0.4% gain expected
Açın makası açın 1500 az oluyor tabi...
Stoplar çalıştımı?
[QUOTE=catedral;33693]Stoplar çalıştımı?[/QUOTE]
benimmi abla :D .. benim stopum 52125 te ..... görürse stop olurum ... .kom.kom
Stop 46975 :)
bacım bana diyorsan ,48000 ün üstünü gördümüdemi çalışsın..
üstüme alındım......
:D
[QUOTE=bull market;33682]Siz ne yaptınız sn catedral, bi hafta sonu yorumu alsak ? hafta sonu ayu bayramı devammı yoksa boğalar arenada kuduracak mı?[/QUOTE]
Sevgili Bull market
Bildiğim kadarıyla bir çok kabile ayılara tapar.. Ainu kabilesi ayı bayramını Aralık ayı gibi kutlar..
Ayıya tapınma tarihin bilinmeyen zamanlarından kalan bir inançtır. Ayıdan eerenlerin (putların) bulunması bunun için bir işarettir. Güçlü Şamanların evinde ayıdan put mutlaka bulunur.
Hafta sonu ayı modu devam... Heyecanla Lehman a Devletin el koymasını bekliyorum.. öyle dedikoduyla olmaz bu işler icraat gerek:)
[QUOTE=mbm;33697]bacım bana diyorsan ,48000 ün üstünü gördümüdemi çalışsın..
üstüme alındım......
:D[/QUOTE]
mbm ben shorts 47000-47100 realiz edip long donceyim
[QUOTE=bull market;33696]Stop 46975 :)[/QUOTE]
uzunsunuz sanırım.. sn. bullmarket hayırlısı olsun ..
[QUOTE=hexen;33700]mbm ben shorts 47000-47100 realiz edip long donceyim[/QUOTE]
47300 önemli gibi....altına inerse iflah olmaz kanımcada...
sen yaparsan olur..
[QUOTE=catedral;33698]Sevgili Bull market
Bildiğim kadarıyla bir çok kabile ayılara tapar.. Ainu kabilesi ayı bayramını Aralık ayı gibi kutlar..
Ayıya tapınma tarihin bilinmeyen zamanlarından kalan bir inançtır. Ayıdan eerenlerin (putların) bulunması bunun için bir işarettir. Güçlü Şamanların evinde ayıdan put mutlaka bulunur.
Hafta sonu ayı modu devam... Heyecanla Lehman a Devletin el koymasını bekliyorum..[/QUOTE]
Lehman a devlet niye el koysun ki? özel sektör, hemde devletin kurumları karşısında yer alan bir kuruluş, doğası itibarı ile böyle, şimdi bunu tut sen devlete kaydet, o zaman batan otomobil devlerinide devlete alsınlar devlet işletsin, kominizm olur bu, taraflar belli olacak, lehmana devletin el koymasının saçma olduğu kadar, öyle bir borcuda yok, lehman holdinge devletin imtiyazı olarak tarihe geçer, ABD nin hukuken eşitlikçi maddiyaten özgürlükçü modeli batar, saygılar.
[QUOTE=selçuklu;33701]uzunsunuz sanırım.. sn. bullmarket hayırlısı olsun ..[/QUOTE]
Teşekkürler, take profit 52125:))) stop 46975 :)))
Modelini yediğim conileri, iki tane siyonist tek kutuplu dünyada kendini bişey sandı diye ABD ilelebet güçlü kalacak değil ya.
[QUOTE=bull market;33703]Lehman a devlet niye el koysun ki? özel sektör, hemde devletin kurumları karşısında yer alan bir kuruluş, doğası itibarı ile böyle, şimdi bunu tut sen devlete kaydet, o zaman batan otomobil devlerinide devlete alsınlar devlet işletsin, kominizm olur bu, taraflar belli olacak, lehmana devletin el koymasının saçma olduğu kadar, öyle bir borcuda yok, lehman holdinge devletin imtiyazı olarak tarihe geçer, ABD nin hukuken eşitlikçi maddiyaten özgürlükçü modeli batar, saygılar.[/QUOTE]
Walla haklısınız sayın Bull
F&F in durumu farklıydı galiba .. Ama Lehman ı alacak enayi bir şirket varmıdır acaba? O adı geçen bankalar önce kendi bilançolarına baksınlar bence:)
[QUOTE=bull market;33704]Teşekkürler, take profit 52125:))) stop 46975 :)))[/QUOTE]
benimde stopum 52125 teydi iyi olmuş .... yabancıya gitmesin ..... :D :D
[QUOTE=selçuklu;33707]benimde stopum 52125 teydi iyi olmuş .... yabancıya gitmesin ..... :D :D[/QUOTE]
Yabncıya gitmiyor bence, sanırım ilk önce bana stop yaptıracak bu py, ondan sonrada sana, böylece yine tanıdığa gidecek bizim napolyonlar, py abimize:):D:D
47000...47100 realiz edceyim sonra long alcayım stop 47000 olcak cunki graf asayada
[IMG]http://server105.kucukresim.com/uploads/60e7496.png[/IMG]
Piyasa 47000e gitmek istiyor ama naz yapıyor biraz...
[QUOTE=mbm;33558]
[B]fdow yeni tepe yaparak saatlik aşagı uyumsuzluk potasına girdi...[/B]biz 15 daklık hala satta...
o yüzden 48100 uzunları 48300 den verip kısaya döndüm........
sn hexenin dediği gibi kritik yer 48400-500 civarıydı...
oraya yakın kısalmak lazımdı.... 300 den kısaldık...
[B]uyumsuzluktan sonra fdowu aşagı bekliyorum artık... numarasını yaptı ve uyumsuzluk potasına soktu kendini..[/B].[/QUOTE]
noldu bu fdowa ya..
dünya yinemi tersine dönmeye başladı....
milleti iyice salak yerine koymaya başladılar..
bu kaçıncı.....
teknik olarak uyumsuzluk nedeniyle düşecek dedik gerçi biz....
en son 48300 kısaya devam...
48000 flat olacagım ve ne kar ne zarar çıkacagım yer.. teknik olarakta önemli...
altı kar yazar....
48300 üzeri uzun olurum...
diğer türlü her durumda kısaya devam........
ABD HAZIENESINE YAKIN KAYNAKLAR: LEHMANI KURTARMAK ICIN DEVLET PARASI KULLANILMAYACAK - CNBC
Ahhaaaa... Başı kel mi Lehman'ın:) F&F için Devlet kaynakları kullanılıyo ama... Sorarlar bunu:)
realiz etim 47100 and long ıcun flat birazdan alcayım
[QUOTE=bull market;33708]Yabncıya gitmiyor bence, sanırım ilk önce bana stop yaptıracak bu py, ondan sonrada sana, böylece yine tanıdığa gidecek bizim napolyonlar, py abimize:):D:D[/QUOTE]
ama olmaz o zaman....... siz benim stopuma take profit koymuşunuz .. benimde o zaman 46975 te take profit yapmam lazım ... :D .boks. hele bir siz stop olunda sonra bakarız duruma .. :) (şaka)
47125 long aldım stop 47000
fdow'da 11345 önemli gibi.
11345 altındaki kapanışlarda 11300 ve 11250 gündeme gelecektir.
[QUOTE=hexen;33715]47125 long aldım stop 47000[/QUOTE]
Sevgil Hexen 46500-700 aralığından önce duracağını sanmam.
[B]bugun olayı abarttım..aynı şeyleri çok sık yazdım..
arkadaşlara takıldım...stopun neresi diye...
sebebide , arkadaşları indirekt olarak uyarmak içindi....
göz göre göre her şey aşagı gösteriyordu...
o kadar barizki......
çokda ısrar ettim kısada
kusurumuz olduysa affedin......[/B]
Nazlana nazlana geldi 47ye. Short flat oldu 47000den hafta sonuna. Bu uyduruk günde yine iyi iş çıktı . Sanal dükkanı kapattım çipura avına gidiyorum. Herkese iyi haftasonları. Bu 15:30 ile 16:30 arasına sıkıştırılan düşüşlere bayılıyorum.
46950 stop and short
[QUOTE=mbm;33718][B]bugun olayı abarttım..aynı şeyleri çok sık yazdım..
arkadaşlara takıldım...stopun neresi diye...
sebebide , arkadaşları indirekt olarak uyarmak içindi....
göz göre göre her şey aşagı gösteriyordu...
o kadar barizki......
kusurumuz olduysa affedin......[/B][/QUOTE]
bende azılı ayı modunda yazıyorum .. canı yananlar olmuştur longörlerden ...:(
benimde kusurum olduysa affedin... üüü