BRS................82.575..................:yü:
Printable View
BRS................82.575..................:yü:
S=14850 - 10*0.700*100= 14.150.-
::::(:(:::
Saraylı hocam her vd sonu aynı terane çarpmaya ve de çarpılmaya devam .dng.dng.dng :o:o:(:(
[quote=a.kaya;320909]Saraylı hocam her vd sonu aynı terane çarpmaya ve de çarpılmaya devam .dng.dng.dng :o:o:(:([/quote
doğrusun kaya,
ama sistem uyguluyoruz napalım...:(:o
durmak yok çarpılmaya devam :))))))))))))))))))
abi son long sinyali .. ali baba portfoyü içn iyi olacak bence .. biraz geç vermiş alı ama .... önemli değil .bence....
[quote=selçuklu;320914]abi son long sinyali .. ali baba portfoyü içn iyi olacak bence .. biraz geç vermiş alı ama .... önemli değil .bence....[/quote]
hiç önemli değil,
ister yukarı ister aşağı gitsin ,
trendi bulacak sonunda...
[quote=saraylı;320911][quote=a.kaya;320909]Saraylı hocam her vd sonu aynı terane çarpmaya ve de çarpılmaya devam .dng.dng.dng :o:o:(:([/quote
doğrusun kaya,
ama sistem uyguluyoruz napalım...:(:o[/quote]
haklısınız hocam ;) ama ben flat beklemeyi tercih ediyorum NKden dolayı
burda verdiğim uygulamada NK yok...:)))
Günlükde AL gelmiş şuvat vd de ancak yvd heniz bi sinyal yok eğer şubat vd günlük graifkte indikatör yeşil çizgü üstüne atarsa seneye uptrend devam edecek demektir..
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/29/2089.jpg[/img][/url]
[quote=kanterturk;320913]durmak yok çarpılmaya devam :))))))))))))))))))[/quote]
çarpılmayı düşünmeyen burayı izlemesin bence....:)
Ali Baba parasını 14.150.- yaptı aybaşından beri...
bu da bizim finansal hedefimizle uyumludur,
neticeye bakalım.:rolleyes:
475 den long 5 dk NK onayladı bakalım umarı mçarpılmayız gene :..:
[QUOTE=a.kaya;320927]475 den long 5 dk NK onayladı bakalım umarı mçarpılmayız gene :..:[/QUOTE]
Sizin NK de uyguladığınız ortalama C nin ortalaması mı yoksa getiri eğrisinin ortalamasımı?
[quote=hilmi;320929]Sizin NK de uyguladığınız ortalama C nin ortalaması mı yoksa getiri eğrisinin ortalamasımı?[/quote]
kaya öteki topikte cevap vermiş olabilir,::::..:
orayı kontrol ettiniz mi...:..::..:
getiri eğrisinin olmalı bence...:)
[quote=saraylı;320930]kaya öteki topikte cevap vermiş olabilir,::::..:
orayı kontrol ettiniz mi...:..::..:
getiri eğrisinin olmalı bence...:)[/quote]
:..::..::..: Allah'da sizi güldürsün hocam
geriye doğru baktığımda BRS nin bu tip çarpılma dönemlerinden sonra bir yöne trend yakalamış olduğu gözükmekte...:)
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/6448/22239650.png[/IMG]
is....................82.025
:::
275 DEN STOP UFF YETER BEEE .dng.dng.dng
[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/4827/adszgef.png[/IMG]
82100 leri bu vadede son görüşümüz olabilirmi acaba???
Bi taraftan haftalık grafiğe baktım ki indikatör berbat bozulmuş düşüş ihtimali yüksek ama sistem 15 lik olduğundan dolayı da sadece bakıyorum ancak artık düşüşler sert çıkışlar nazlı olabilir ta ki günlükde grafik toparlayana kadar diye sesli düşünüyorum :..:
82050 den şort battı balık yan gider :::::::::
[quote=saraylı;320937]is....................82.025
:::[/quote]
BRS..................82.025.................:dü:
S= 14150-10*.550*100= 13.600.-
::::::
ALi baba telefon acti ,oglum hava karisiktir,dalgalidir...Bugunlerde testereden uzak dur relax ol der
[quote=a.kaya;320945]82050 den şort battı balık yan gider :::::::::[/quote]
Bunu derken kafadan açmadım 5 lik sistem NK ile onayladı şort sinyalini ondan bastım çarpıldık diye işlem mi yapmayacaz ::::..:
testere son sürat bileylene bileylene işliyor umarım bi yerlerimizi kaptırmadan karlı çıkarız şu son bi kaç gün....
saraylı hocam nereden dönme ihtimali var
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Pivot ,Destek ve Dirençler:
[/COLOR][/SIZE][/U]4.Direnç : 87.500[/I][/B]
[I][B]3.Direnç : 85.750[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 84.000[/B][/I]
[COLOR=yellowgreen][I][B]1.Direnç : 83.050[/B][/I]
[I][B]Pivot : 82.250[/B][/I]
[/COLOR][COLOR=darkorange][I][B]1.Destek : 81.300[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 80.500[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 78.750[/B][/I]
[/COLOR][I][B]4.Destek : 77.000[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:81.900[/B][/I]
kanter durum bu...:::
Dolardaki yon endeksin yonunu belli edecek
saraylı üstat 84 denemesi gelirmi bu gün nedersinizz yada vade sonu 84.50 ve daha yukarıda uzlaşma milleti uzun konusunda ıkna eden pala diğer vadede seçimden 2 ay öncesine kadar sp da olurmu ne dersiniz
is..................82.675
:::
[quote=maykey;320974]saraylı üstat 84 denemesi gelirmi bu gün nedersinizz yada vade sonu 84.50 ve daha yukarıda uzlaşma milleti uzun konusunda ıkna eden pala diğer vadede seçimden 2 ay öncesine kadar sp da olurmu ne dersiniz[/quote]
Dolar TL de hareket onemli ,Bence Acik pozisyonun icerigi onemli Her dususte ,Long ile pozisyon kapatildi....
Ancak Ekim 30 un ters yonlu hareketi olabilir:yü:kuvvetle ihtimal
82050 den şortladıktan sonra 81575-600 e kadar indi ama açgözlüyüz ya zararı çıkarcaz ya kapamadık al sana şimdi 82300 :::::::::
[quote=maykey;320974]saraylı üstat 84 denemesi gelirmi bu gün nedersinizz yada vade sonu 84.50 ve daha yukarıda uzlaşma milleti uzun konusunda ıkna eden pala diğer vadede seçimden 2 ay öncesine kadar sp da olurmu ne dersiniz[/quote]
sinyalleri uyguluyorum sadece,:)))
bişi bilmiyorum,:::
imzamda da yazdım bunu...:..:
[QUOTE=izmirli;320965]Dolardaki yon endeksin yonunu belli edecek[/QUOTE]
2010 un son 3 günü bence korelasyon olmayabilir...
Bugünlerde USDTL çok tuhaf davranıyor, normalde pozisyonlar alındı, alan aldı satan sattı, fakat hiç düzeltme gelmiyor. Bu durumda 2011 ocak içinde 1.7000 ler görülmeli, fakat bu seviyelerden veya 1,6000 ların altından dönerse birileri numara çekmiş olacak...
[quote=hilmi;320981]2010 un son 3 günü bence korelasyon olmayabilir...
Bugünlerde USDTL çok tuhaf davranıyor, normalde pozisyonlar alındı, alan aldı satan sattı, fakat hiç düzeltme gelmiyor. Bu durumda 2011 ocak içinde 1.7000 ler görülmeli, fakat bu seviyelerden veya 1,6000 ların altından dönerse birileri numara çekmiş olacak...[/quote]
Herhalde bir bankanin sendikasyon kredisi odemesi var..
adamlar öyle bi kurmuşlar ki düzeni 950 çalışırken bi anda 250-350 e çekiveeiyorlar bugün lük benden paso çarpılma limitini fazlasıyla doldurdum daytrade bana göre değilmiş hiç de ::::::::: flatım
[quote=a.kaya;320989]adamlar öyle bi kurmuşlar ki düzeni 950 çalışırken bi anda 250-350 e çekiveeiyorlar bugün lük benden paso çarpılma limitini fazlasıyla doldurdum daytrade bana göre değilmiş hiç de ::::::::: flatım[/quote]
sen daytrade mi ediyosun,
biz swing yapıyoruz,
ama yine çarpıldık...:(
sen çarpıldıysan benim diyecek bir şeyim yok üstad