-
YA bu arada hakikaten pes diyorum. Ergenekon olayını Prof. Türkan SAYLAN'a da bulaştırmışlar. Ya bu kişi, cumhuriyet mitinglerinde şeriata hayır ama darbeye de hayır diyen ve böyle dediği için de (darbeye hayır dediği için de) bazı kesimlerce dışlanan bir kişiliktir ki adını, kendini, parasını, zamanını her bi şeyini hayır işlerine atamış bir insandır... Ne diyeyim..
-
Ben ekrandan kaçayım en son 600 long 650 short.
-
[quote=Astatin;103557]ula maymun döndürdü ha sistem bizi bir bar aryala [B]babafingo[/B] sinyaller..sonuç kısayız yine[/quote]
hiç güleceğim yoktu bu süperdi...babafingo heheheh :..:
-
bu dünyada bir şort kalan,
ben olayım sevgilim,
diyeyim ben size...
bu arada Bay AMON RA,
Evlisiniz galiba yorumuma tepkisiz kaldınız.. Tanıdığım evli VOB cular genelde şunu der..Abi normalde evlilikde short olmak lazım ama çocuk denilen o muazzam yaratık her şeyi bir kenara bırakıp long da kalmamıza neden oluyor :) sence de mi öyle yoksa...
-
Garan 96 1 kere düşsün 30 dakika öyle kalması yeterli.Zaten düşecez de yine de sağlamlaştırır düşüşü.
-
[quote=Astatin;103561]YA bu arada hakikaten pes diyorum. Ergenekon olayını Prof. Türkan SAYLAN'a da bulaştırmışlar. Ya bu kişi, cumhuriyet mitinglerinde şeriata hayır ama darbeye de hayır diyen ve böyle dediği için de (darbeye hayır dediği için de) bazı kesimlerce dışlanan bir kişiliktir ki adını, kendini, parasını, zamanını her bi şeyini hayır işlerine atamış bir insandır... Ne diyeyim..[/quote]
Savcıların yaptığı girişimleride hemen şeriat muhabbetine dökmeyin...
bu insanlar açıkca Atatürk ismini kullanıp, terörü desteklemişler...
-
[quote=urungu;103566]Savcıların yaptığı girişimleride hemen şeriat muhabbetine dökmeyin...
bu insanlar açıkca Atatürk ismini kullanıp, terörü desteklemişler...[/quote]
Allah razı olsun senden çok doğru dedin.Bu hepimiz Hrantız diyen bacımız değilmi.Böyleleri dağda şehitlerimiz için hepimiz TÜRKüz demezler.
-
sistem longa geçirdiği yerden tekrar shorta geçirdi... ben ne anladım bu işten daaaa...dng.dng
-
[QUOTE=AMON RA;103559]Güle güle kullanın Sn.Enorton.Allah kaza bela vermesin! +.[/QUOTE]
Teşekkürler sağolun, Allah hepimize kaza bela vermesin. İnsan arabaya alışınca arabasızlık ne kötü geliyor.
-
Vob biliyor dowda 8000 üstü yok artık.Bu borsa artık artamayacak.Borsadan hiç olmadığım kadar eminim.
-
[QUOTE=urungu;103566]Savcıların yaptığı girişimleride hemen şeriat muhabbetine dökmeyin...
bu insanlar açıkca Atatürk ismini kullanıp, terörü desteklemişler...[/QUOTE]
Siz de insanları hemen terörist ilan etmeyin. Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur. Haklı haksız, suçlu suçsuz eninde sonunda gerçekler ortaya çıkar. Adalet er ya da geç tecelli eder. Atatürkçü görünüp memleketin altını oyanlar da, dindar görünüp müslümanları sömürenler de eninde sonunda hakettiklerini bulacaklardır...
-
bir şeyi belirtmek istedim.
şu anda shortken ve short pozisyon olmayı savunurken 35.000'lerden beri short pozisyonumu kastıra kastıra buralara zararsız ziyansız hatta küçük karlarla çıkarmamı başarı olarak değil, longu kaçırmış olmam itibarı ile büyük bir başarısızlık olarak görüyorum. yani buna başarı diyecek saflıkta değilim. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
bugüne kadar yaptığım en kötü 2. trade budur.
1.si portföyümün %75'inin erimesine yol açmış bir felakettir.
bunda çok ucuz yırttık.
bir müsibeti görmüş olmamızın yüzü suyu hürmetine...
VOB'da yeniler varsa bu mesajı okuyup bişeyler çıkarsınlar derim.
"kendi hatasından ders alan akıllıdır,
başkasının hatasından ders alan daha akıllıdır...!"
bol kazançlar...