-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;103567]Allah razı olsun senden çok doğru dedin.Bu hepimiz Hrantız diyen bacımız değilmi.Böyleleri dağda şehitlerimiz için hepimiz TÜRKüz demezler.[/QUOTE]
Peki ermenistan sınırını açmak için heyecanla yerinde duramayanları ne yapalım şimdi...
Karsta ve doğu anadolunun bir çok yerinde halkın deyimiyle "ermeni gavuru" nun işlediği soykırım sonucu Türk toplu mezarları dururken, dedelerimiz ninelerimiz, ermeni zulmunden kaçarken yaşadıklarını anlatırken, biz neden obamanın emriyle sınır açıyoruz? Gerçekten aklım mantığım almıyor...
-
Piyasanın yönü aşağı olmakla birlikte long-term fund'ların alım yaptığı unutulmamalı.
Eğer 30 milyonlu bir ISCTR ordinosu gelirse herşey alt üst olur...
3 gündür doğru hareket eden 2 defa trend tutturanlar gaza gelemsin...
-
[quote=enorton;103573]Peki ermenistan sınırını açmak için heyecanla yerinde duramayanları ne yapalım şimdi...
Karsta ve doğu anadolunun bir çok yerinde halkın deyimiyle "ermeni gavuru" nun işlediği soykırım mezarları dururken. dedelerimiz ninelerimiz, ermeni zulmunden kaçarken yaşadıklarını anlatırken, biz neden obamanın emriyle sınır açıyoruz? Gerçekten aklım mantığım almıyor...[/quote]
Bu konuda çok farklı düşünüyoruz. İçeri alınanlar senin bu görüşlerini savunup, ulusalcılık kisvesi altında bizi herkeze düşman etmeye çalıştılar...
Bizim kimseye kinimiz olamaz.. Diyalog ve sağ duyudan yana olmalıyız..
-
[QUOTE=urungu;103574]Piyasanın yönü aşağı olmakla birlikte long-term fund'ların alım yaptığı unutulmamalı.
Eğer 30 milyonlu bir ISCTR ordinosu gelirse herşey alt üst olur...
3 gündür doğru hareket eden 2 defa trend tutturanlar gaza gelemsin...[/QUOTE]
yabancı gelmedi bu yazı stili ve uslub.....
-
36400 altı sert verecekler.
-
[QUOTE=urungu;103575]Bu konuda çok farklı düşünüyoruz. İçeri alınanlar senin bu görüşlerini savunup, ulusalcılık kisvesi altında bizi herkeze düşman etmeye çalıştılar...
Bizim kimseye kinimiz olamaz.. Diyalog ve sağ duyudan yana olmalıyız..[/QUOTE]
Kini olan biz miyiz yoksa ermenistan mı? Biz ermenistanın şehirlerini kendi haritamızda mı gösteriyoruz? Bizim anayasamızda ermenistanın toprak bütünlüğünü tehdit eden maddeler mi var? El insaf ya! Şehitlerin kemikleri sızlıyor. Doğu anadoluda ermeniler tarafından yakılan köylerdeki canlı canlı yanarak ölüme terkedilen insanlarımızın kemikleri sızlıyor. Yapmayın Allah aşkına... Biraz vicdan..
-
[quote=urungu;103566]Savcıların yaptığı girişimleride hemen şeriat muhabbetine dökmeyin...
bu insanlar açıkca Atatürk ismini kullanıp, terörü desteklemişler...[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;103567]Allah razı olsun senden çok doğru dedin.Bu hepimiz Hrantız diyen bacımız değilmi.Böyleleri dağda şehitlerimiz için hepimiz TÜRKüz demezler.[/quote]
Urungu,
Savcıların yaptığını şeriat muhabbetine dökmek gibi bir durum yok mesajımda..Ayrıca ben ergenekon da içeri alınanların hepsinden değil sadece Türkan SAYLAN'dan bahsediyorum.. Ama benim için fark etmez hepsi aynıdır diyorsan yazışmaya da gerek yok...
Gökhan,
Türkan SAYLAN'ın hepimiz Hrant'ız deyip demediğini bilmiyorum.. Dediyse de cinayetin kendisine karşı olduğu için demiştir..Ama şimdi bildiğin üzere Hrant cinayetini de ergenekonla ilişkilendiriyorlar..Şimdi nasıl oluyor...Türkan SAYLAN, ergenekon a karşı...Darbeye de karşı...Ama ergenekoncu ve darbeci...???????
Dağdaki şehitler için Hepimiz TÜRK'üz diyemeyenler .... yesin, o ayrı konu.
Ama acaip bir dezenformasyondur gidiyor...Terörü doğrudan yada dolaylı destekleyenleri, darbe planlıyanları ve tabiki darbe yapmış olanları, güneydoğuda kendi çıkarı için terörü besleyenleri, ellerindeki gücü halka karşı kullananları alyını alsınlar içeri..Evette, arada sadece muhalif olanları da bu hengamede ve karambolde br taş iki kuş fırsatcılığı ile yemeye çalışanlar varsa, onları da alsınlar içeri...
İşin komiği, sururluk kazasından sonra veya kontrgerilla operasyonu olduğu söylenen vakalardan sonra eskiden "devletler böyle şeyler yapar ve hata yapmalı" diyen kişiler şimdi birden demokrat kesiliveriyorlar aynı olaylardan söz edilirken..Buradaki tuzağa dikkat etmek gerekir....Hem de çok...
Mesela, çok mümtaz proflarımızdan biri, malum eski bağyan başbakanın danışmanıykenki yazılarında şimdi ergenekon a atfedilen operasyonların hepsini savunuyor ve hatta akıl hocalığı yapıyormuş...ama bugün bakıyorsunuz 1 nolu düşmanı oluvermiş o günlerde bu işleri yapanların..biz buna takiyye diyoruz :)
Sn. Hellim çok pardon
-
dostlar bırakın sıyasetı LUTFEN
-
[QUOTE=Astatin;103579]Urungu,
Ama acaip bir dezenformasyondur gidiyor...Terörü doğrudan yada dolaylı destekleyenleri, darbe planlıyanları ve tabiki darbe yapmış olanları, güneydoğuda kendi çıkarı için terörü besleyenleri, ellerindeki gücü halka karşı kullananları alyını alsınlar içeri..Evette, arada sadece muhalif olanları da bu hengamede ve karambolde br taş iki kuş fırsatcılığı ile yemeye çalışanlar varsa, onları da alsınlar içeri...
[/QUOTE]
Ben de aynı fikirdeyim, içerdeki insanların %70 i suçlu ise kalan %30 da sadece muhalif oldukları için içerde. Dediğim gibi adalet er ya da geç tecelli edecektir. Masum olan varsa eninde sonunda çıkar. 80 darbesinde de böyle olmuştur. Darbede hapse giren Abdullah Gül şimdi cumhurbaşkanı. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Darbe zamanı da içeri alınanların hepsi eşkıyaydı hesapta...
-
Groooarrrrrrrr...Şorta gel destana gel longa gel bostana gel :)
-
[quote=Astatin;103579]Urungu,
Savcıların yaptığını şeriat muhabbetine dökmek gibi bir durum yok mesajımda..Ayrıca ben ergenekon da içeri alınanların hepsinden değil sadece Türkan SAYLAN'dan bahsediyorum.. Ama benim için fark etmez hepsi aynıdır diyorsan yazışmaya da gerek yok...
Gökhan,
Türkan SAYLAN'ın hepimiz Hrant'ız deyip demediğini bilmiyorum.. Dediyse de cinayetin kendisine karşı olduğu için demiştir..Ama şimdi bildiğin üzere Hrant cinayetini de ergenekonla ilişkilendiriyorlar..Şimdi nasıl oluyor...Türkan SAYLAN, ergenekon a karşı...Darbeye de karşı...Ama ergenekoncu ve darbeci...???????
Dağdaki şehitler için Hepimiz TÜRK'üz diyemeyenler .... yesin, o ayrı konu.
İşin komiği, sururluk kazasından sonra veya kontrgerilla operasyonu olduğu söylenen vakalardan sonra eskiden "devletler böyle şeyler yapar ve hata yapmalı" diyen kişiler şimdi birden demokrat kesiliveriyorlar aynı olaylardan söz edilirken..Buradaki tuzağa dikkat etmek gerekir....Hem de çok...
Mesela, çok mümtaz proflarımızdan biri, malum eski bağyan başbakanın danışmanıykenki yazılarında şimdi ergenekon a atfedilen operasyonların hepsini savunuyor ve hatta akıl hocalığı yapıyormuş...ama bugün bakıyorsunuz 1 nolu düşmanı oluvermiş o günlerde bu işleri yapanların..biz buna takiyye diyoruz :)
Sn. Hellim çok pardon[/quote]
Türkan Saylan, örgütün en tehlikeli üyelerinden biridir bence... Senelerce AB karşıtlığı yapıp, AB'den en çok yardımı alan derneğin başkanıdır...
türkan Saylan'ın içeri alınmasını sonuna kadar destekliyorum...
-
Bu hafta sonu Gökhan ı eleştiren yorumlar çoğunluktaydı, o da bunlardan ders almış sanırım. Artık nokta atışı yapıyor. Bugün hedefi 12 den vurdu. Tek Kelime ile TEBRİKLER... .brv.brv.brv.brv.brv