ardasu kardesim , yeterli mesaj sayisina ulasmadigim icin ozel mesaj gonderemiyorum , eger ilgili bir topic varsa oraya yazarsan ordan cevaplayayim ya da yeterli sayiya ulasinca yazayim cevabini
Printable View
ardasu kardesim , yeterli mesaj sayisina ulasmadigim icin ozel mesaj gonderemiyorum , eger ilgili bir topic varsa oraya yazarsan ordan cevaplayayim ya da yeterli sayiya ulasinca yazayim cevabini
[quote=jerfin;103604]xu030 35.000 altına inerse çok fena feci ayu olurum..:..:
onun için düzeltmesini 35.000 altına inmeden tamamlamalı..[/quote]
he bu düzeltme yani.
bana rahat vermeyeceksin yani! :..:
[quote=Astatin;103605]:..::..::..::..: ula hiç gülceğim yoktu ha...insan kendi elindeki kağıt için şiir gibi gömüyolar dermi yawww....[/quote]
:..::..::..:
ya üzülmeye değmez hepi topu 1.000 dene...bırak bi kerede kaybederken sevinek.hem kardan yiyok şu an önemli deel :..:
fekat vadeli çok fena sinirlerimi bozuyor :mad:
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]
Grafikte görüldüğü gibi daha öncede belirttiğim gibi İmkb 30 spot 36500 hedefineula[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Bu seviyenin üzerinde kalabilmesi durumunda 37500-38000 direncine kadar yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sürebilir. Ancak 38000 seviyesninin geçilmesi o kadar kolay olmayacakt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]r. 200 günlük ortalamalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n geçti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i bu seviyeye belki de ula[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]amadan k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadeli bir düzeltme hareketi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB’de ya[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]anabilir. Olas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]düzeltmede ise 34500 ana destek seviyesi olacakt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]r ve bu
seviyeye kadar olabililecek düzeltme beklentim dahilindedir.[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT] İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endekste; 34500 seviyesi a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yönde k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]r[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lmad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kça sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadede al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m f[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rsat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olarak de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]erlendirilmelidir.![/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT] [/LEFT]
[/FONT]
[QUOTE=unlimitted;103610]he bu düzeltme yani.
bana rahat vermeyeceksin yani! :..:[/QUOTE]
yok sana rahat yüzü....dng diken üstünde bekle kısalarla..:..:
[QUOTE=mbm;103597]tek cenahta mevcut düzeni korumak için gruplaşma varsa bile
diğer cenahta mevcut düzeni bozmak içn suç olan hiçmi bir olay yok...
tutuklamalar iki taraflı olsa anlarım....
ama şuan olan tutuklamalar sindirme ve korkutma politikasıdır....
suçlular diğer cenaha yayılana kadar böyle düşüneceğim......[/QUOTE]
üstelik kendi cenahındaki suçluyu cezalandıracagı yerde [B]affediyorlar[/B]...
örnekmi ......
yaşlı diye affedilen altınoluklu zat,şimdi yaşına başına bakmıyor,tekrar siyasete atılıyor....
[B]böyle tek taraflı adeletmi olur ya......[/B]
hımmmmm...aslında şı longcuları içeri alsalar ne güzel olur diyorum.. :) kimler longda bakiimmmm....
[quote=mbm;103614]üstelik kendi cenahındaki suçluyu cezalandıracagı yerde [B]affediyorlar[/B]...
örnekmi ......
yaşlı diye affedilen altınoluklu zat,şimdi yaşına başına bakmıyor,tekrar siyasete atılıyor....
[B]böyle tek taraflı adeletmi olur ya......[/B][/quote]
Fındık safı burayada yorum yapsana...
[quote=SEYYAH;103611]:..::..::..:
ya üzülmeye değmez hepi topu 1.000 dene...bırak bi kerede kaybederken sevinek.hem kardan yiyok şu an önemli deel :..:
fekat vadeli çok fena sinirlerimi bozuyor :mad:[/quote]
hımmm.dur bende deneyeyim...
"Vay şerefsiz VOB a bak...çatır çatır tepdi 225 den...şortlarımı yiyorlar inceden... allahın cezası şortlar, iğrenç şortlar, kaka şortlar" .kom.kom
yok ya..bana dokunuyo valla..kendim deip kendim üzülüyorum..cici şortlar...bu arada CİCİ ŞORT demişken..mersiyk nerde :):..:.kom no geyik plizzz
[quote=Astatin;103594]Bay SAZAN,
Çözemedim şifreyi, alamadım manyeli, tepemde bir samyeli, dokunduğum bam teli................, Uzar bu.... Himinileri gubardatmak üzerine Can BARSLAN ın bir hikayesi vardı..ordaki himinilr mi bunlar yoksa post modern himiniler mi?[/quote]
Bunlar piyasaya yön verdiğini sanan değerli himiniler.;)
[quote=jerfin;103613]yok sana rahat yüzü....dng diken üstünde bekle kısalarla..:..:[/quote]
daha önce de (37.025'te iken) belirttiğim üzere 37.000 maliyetle kısadayım.
o yüzden dikenler biraz uzakta be Jerfin. :D
bugün 625 üzeri bir kapanış olmazsa, geceye short devam. :)))
kısa devam bu arada... siyasate daldık...