Bugün benim için iyiydi umarım diğer forumdaşlarda kazanmışlardır! Geceye flat akşama görüşürüz!
Printable View
Bugün benim için iyiydi umarım diğer forumdaşlarda kazanmışlardır! Geceye flat akşama görüşürüz!
burdan tekrar aşagı döner dow ...
kısa devam geceye
İçim rahat değil...DJI terso yapabilir...Hemen olaya gireyim...
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...7800 ün altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel..
..............
[quote=Astatin;103642]Cumanın en düşüğünü görüp yukarı döndü şerefsüz[/quote]
evet...
herşey iyi hoş güzelde bu DOW un geri yukarı dönmesinden rahatsız oldum.sistemler SAT ta sanırım ve çoğunlukta SHORT kimi görünüyor.sistem şortta ama histemin içi rahat değil üüü
bi GM haberi patlatsalar fena olmaz hani.yavrum çek oradan sıcak bir GM haberi en olumsuzundan olsun:..:
35.000 isterum... :)) ayuluğu özlemişim...
[quote=seyyah;103649]evet...
Herşey iyi hoş güzelde bu dow un geri yukarı dönmesinden rahatsız oldum.sistemler sat ta sanırım ve çoğunlukta short kimi görünüyor.sistem şortta ama histemin içi rahat değil üüü
bi gm haberi patlatsalar fena olmaz hani.yavrum çek oradan sıcak bir gm haberi en olumsuzundan olsun:..:[/quote]
13/04 17:11
gm hisseleri, iflas endişeleri ile değer kaybetti
[quote=SEYYAH;103649]evet...
herşey iyi hoş güzelde bu DOW un geri yukarı dönmesinden rahatsız oldum.sistemler SAT ta sanırım ve çoğunlukta SHORT kimi görünüyor.sistem şortta ama histemin içi rahat değil üüü
bi GM haberi patlatsalar fena olmaz hani.yavrum çek oradan sıcak bir GM haberi en olumsuzundan olsun:..:[/quote]
bu kadar erken yapması benim hoşuma gitti.
şimdi burdan aşağı verip seans ortalarında bir daha burayı göstermezse, yarın boğalar pirzola olur.
mendili yarın sallar, 35.000 altına inince davulu çalmaya başlarım.:D
matriks gold da çok fazla grafik açık olunca matrik donuyomus
matrikden kaynagından soylediler
3 4 grafikten başka açık bırakma diyolar
[quote=Astatin;103648]İçim rahat değil...DJI terso yapabilir...Hemen olaya gireyim...
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...7800 ün altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel..
..............[/quote]
Rahat ol rahat bişey olmaz.;)
[QUOTE=truva;103653]matriks gold da çok fazla grafik açık olunca matrik donuyomus
3 4 grafikten başka açık bırakma diyolar[/QUOTE]
bende tam tamına [B][U]36 [/U][/B]dene grafink açık emma menamor donmuyor :D
petrole fena çakıyolar
enerji hisseleri öncülüğüne bi düşüş bekliyorum dowda
finansallardan ümit yok gibi
[quote=truva;103653]matriks gold da çok fazla grafik açık olunca matrik donuyomus
3 4 grafikten başka açık bırakma diyolar[/quote]
Matriks uzaydamı yaşıyormuş...
Yeni bir fırın almıştık. Ocakların 4 ünü birden açınca hepsi kısılıyordu. Servisi çağırdım, adam dedi ki, ab, bu normal 4 ünü birden açınca kısılır bunlar, 4 e bölünen su gibi düşün dedi..Ben de ona "çık dışarı" dedim...Ertesi gün şirketin GM ünün mailini buldum...Mesajım şuydu;
"Şikayetim: Ocakların 4 ünü birden açınca hepsinin alevi kısılıyor.
Teknik servisinizin yanıtı: Ocakların 4 ünü birden açarsanız alevleri kısılır.
Bir şey yazamaya gerek görmüyorum"
Ertesi gün Fırını değiştirdiler... :)
Tabi senin hikayen farklı..Muhtemelen senin PC nin işlemcisi yaad RAM i ile ilgili bu