-
[quote=jerfin;103641]yaw bu shortçuları çok tırsatmışım... ahahahaaa..:..::..:.dng[/quote]
ııı eeeeeeeeeee olay şöyle gelişti:
35.025 pozisyon aç.
-35.300: hah yine uzun bi sopa sonra aynen geri veriş numarası.
-35.600: lem çok aldılar be. şimdi burdan geri veriş %2, verirler mi acep.
-35.900: hah şimdi 900 gördü, 36 göstermeden rahat durmazlar.
-36.250: yok artık e hadi lem dönsenize huoooop!
-36.500: dönüş güzel olacak güzel olacak. korkma sakın korkma.
-37.000: pozisyonu 3e katla diyo şeytan, uyma sakın uyma.
-36.600:burdan bi 800 yaptırsalar da artırsam.
-36.400:buranın aşağısı çok pis görünüyo. artırsam mı. yok bunu onlar da biliyor, alacaklar yukarı.
-36.250: yarına yukarı açarlar ordan kısalarım.
:..:
tame maliyeti aradaki hamlelerle yukarı çıkarma çabalarımı, harcadığım enerjiyi anlatsam forumun 803 sayfası kadar yer kaplar. :D
-
Vobta baskı var 37000 den nasıl çaktılar gördünüz.750 puan tepeden güzelce düştük.Borsamızın yönü bugün itibari ile aşağı dönmüştür.Bunun yanında seans sonu çok baskı oluşturdular voba.Ayrıca garanti 96 sağda kapatması da iyi oldu.İsc de iyi 22 sağda.
-
[quote=fXci;103655]bende tam tamına [B][U]36 [/U][/B]dene grafink açık emma menamor donmuyor :D[/quote]
alla bende 10 tane vardı 4 indirdim
matemetiksel indikatorlerde dondurur dediler
benim baglantıda da bi sorun yok
speed test yaptım 3 gb baglantı gosteriyo
-
[quote=truva;103660]alla bende 10 tane vardı 4 indirdim
[COLOR=red]matemetiksel indikatorlerde[/COLOR] dondurur dediler
benim baglantıda da bi sorun yok
speed test yaptım 3 gb baglantı gosteriyo[/quote]
matematiksel olmayan indikatör mü varmış yaww :)
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/196t5h.gif[/IMG]
7970 tutmayacak
7808 den destek bulacak goruntusu var
-
bu hafta şanslı haftam...cumartesi günü sayısal da 4 tutturdum...
çıkan sayılar: 7-17-27-30-35-46
oynadıklarım: 7-17-27-31-38-46..
bugün VOB da net 450 kar....du bakalım
-
Evet arkadaşlar forumunuza veda ediyorum.Etrafı mafyalar sarmış.Hadi kendinize iyi bakın güle güle.Güzel sağlık ve mutlu huzurlu şekilde yaşayın.Ben hayatım boyunca hiçbir zaman ezilmeden yaşayacağıma söz verdim.Kaybedecek hiçbirşeyim yok bu hayatta.Hertürlüsüne açığım kendinize iyi bakın.Full shortlarınızı bozmayın asla.Borsa 10 000 görmeden ayı piyasası bitmeyecek.Bir gün gelecek sizin haklarınızı televizyonlarda savunacağım.Forumlarda ben hakim olamıyorum kendime.Televizyonda olacağım İnşallah.Bundan sonra arada canım isterse yazarım.Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.Annem oğlum sen beladan hep kaç diyor bana.Ben neden yaklaşmak istiyorum bilmiyorum.Siz siz olun asla kendinizi ezdirmeyin.Sonuna kadar ölseniz de hakkınızı arayın.Elbet arkanızda İlahi bir kudret sizi yüceltecektir.Küçükken kabloda elektrik varmı yok mu diye elimle denemiştim.İçimden elektrik geçmişti ama ölmemiştim.O günden beri aslında ölmek sinek vızıltısı gibi benim için.Çocuk başıma aklım erse bile o kabloya dokunmuştum ama elektirik yüksek de olsa ölmemiştim.Boğulma tehlikesi de atlatmıştım.Beni ismimin aynısı olan Gökhan abi kurtarmıştı.O zaman da hissetmiştim.Ölüm isteyene nedir ki gülüm....Yeterki kavuşmak isteyin..Hoşçakalınn.Ben uzun bir müddet yurtdışında yaşayacağım.Yeniden Japonyaya dönüyorum.3 ay Japonyada 3 ay Amerikada kalacam.Askere kasımda.İki kişi eğer karşılıklı düelloda bulunurken eğer silahı ilk siz de çekseniz onu öldürmek yerine kendinizi onun öldürmesini bekleyin ve siz ölün.Karşınızdakini öldürmeyin.Burada küfür ettiğim etmediğim herkesten özür dileyerek veda ediyorum.Kanım deli olduğu için yapmamak istediğim şeyleri yapmaya zorlanırım diye en güzeli uzaklaşmak.ANNELER YANILMAZLAR.SAYANORA.
-
Hayırdır Gökhan kardeş ne oldu?
-
-
-
bu GM in sonuda lehman gibi olacak sanırım.hükümet 1 haziran itibariyle iflas işlemini başlatın filan fıstık demiş.buna daha fazla para aktarmak istemiyorlar.bakalım neler olacak.
[B]US carmaker General Motors has seen its shares fall sharply after a report that [COLOR=red]the US government wants the firm to start bankruptcy proceedings by [COLOR=blue]1 June.[/COLOR][/COLOR][/B]
[URL]http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7996898.stm[/URL]
-
geceye uzun kalan yokmu ya moral vern biraz..