Yendede hala umidimi kesmedim maliyete kadar gerilemiş dışarıdayken şimdi biraz daha aldım..
Printable View
Yendede hala umidimi kesmedim maliyete kadar gerilemiş dışarıdayken şimdi biraz daha aldım..
vadeli gunlük...
gelmiş kapının önüne içeri girsem mi yoksam geri dönsem mi diye düşünüyor sanırım.
kırnızı çizgi [B][COLOR=red]38.800/39.000[/COLOR][/B] civarına tekabül ediyor.hergün azar azar yukarı çekilir bu seviye.
fıstıh yeşili olanda [COLOR=green][B]41.000[/B][/COLOR] civarlarına tekabül ediyor.bu da hergün azar azar yukarı çekilir.
izliyoruz.önce şu en yakın kapıdan girecek mi içeri ona bakmak lazım.yani 36.900/37.000...
yani cuma günü ve bugünkü ıkınma boşuna değil gelinen seviyelere bakarsak...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs538.xs.to/xs538/09161/vobgunluk980.png[/IMG][/URL]
Somalı'de abd kongre uyesının ucagına saldırı
-somalı'de abd kongre uyesının ucagına saldırı
-saldırıyı es sahab ustlendı
mogadısu (a.a) - 13.04.2009 - somalı'de abd kongre uyesı donald payne'ın
ucagı kalkarken havaalanına yapılan saldırıyı, el kaıde baglantılı es sahab
orgutu ustlendı.
Es sahab sozcusu seyh huseyın alı, reuters'a yaptıgı acıklamada kongre
uyesını hedef almak ıcın havaalanına (havan) atısı yaptık dedı.
Polısın verdıgı bılgıye gore, payne'ın ucagı mogadısu'dan kalkısa
hazırlanırken havaalanına bır havan mermısı dustu.
Ucak kalktıktan sonra da alana 5 havan mermısı daha dustugu, olen ya da
yaralanan olmadıgı bıldırılmıstı.
(reu-so-tem)
20:28 13/04/09
--aa--
pambık artıya gidiyo bu yawww....da fdax bizkanapdığımızda 4514 müş...şimdi dah aaşağıda..ayrışda gell
[quote=Astatin;103678]pambık artıya gidiyo bu yawww[/quote]
arhadaş bu conilerin alamanya'da da malları var onnarı vermeden nasıl gömsünler dow'a :D
yahu benim histem sistemden iyi çalışıyor.buna kanaat getirdim artık.
tek farkımız o trendde oturuyor ben oturmuyorum.ama bende o AL-SAT verene kadar aradaki marjları çok daha iyi yakalıyorum.
hala karar veremedim bu sistem işine.kendi bildiğimi mi okusam yoksa sinyallere mi uysam?
sorun tabii benim 60 dk kullanmamdan kaynaklanıyor.bekleki 60 dk o BAR tamamlansın.işkence resmen.
15 dk. kullananlara imreniyorum açıkçası ama 5 dk kullananlara hiç imrenmiyorum :D
[quote=SEYYAH;103679]arhadaş bu conilerin alamanya'da da malları var onnarı vermeden nasıl gömsünler dow'a :D
yahu benim histem sistemden iyi çalışıyor.buna kanaat getirdim artık.
tek farkımız o trendde oturuyor ben oturmuyorum.ama bende o AL-SAT verene kadar aradaki marjları çok daha iyi yakalıyorum.
hala karar veremedim bu sistem işine.kendi bildiğimi mi okusam yoksa sinyallere mi uysam?
sorun tabii benim 60 dk kullanmamdan kaynaklanıyor.bekleki 60 dk o BAR tamamlansın.işkence resmen.
15 dk. kullananlara imreniyorum açıkçası ama 5 dk kullananlara hiç imrenmiyorum :D[/quote]
senihemen sisteme döndüreyim..dünkünün 1 üst versiyonu..öperim.kom.kom AL-SAT-AÇIĞA SAT olarak 3 sinyal üretiyor...
[quote=Astatin;103680]senihemen sisteme döndüreyim..dünkünün 1 üst versiyonu..öperim.kom.kom AL-SAT-AÇIĞA SAT olarak 3 sinyal üretiyor...[/quote]
Buda dün yapıştırdığımın bugünkü ahli...Son sinyaller
Advance olanı : 36425 sat
Öbürü : 33950 al (sat vermedi yani)
MATRIX cilere soru;
SYSTEM TESTER da düne kadar aynı anda çok sayıda sistemi çalıştırıp test edebiliyordum..ancak bugün birden fazla sistem seçince sonuç boş geliyor...böyle bir şey başına gelen var mı? çözümü nedir?
[quote=furkan;103674]geceye uzun kalan yokmu ya moral vern biraz..[/quote]
bu kadar ayunun olduğu ortamda morale ihtiyaç mı olur yaw!
maliyeti en iyi olan ayulardan birisi olarak ben diken üstündeyim.
bilmem annatabildim mi. :)
yani diyorumki DJ i boşamı izliyoruz..DAX %3 artıyken bizi kütürdetmişler...ayrışda gel
[QUOTE=SEYYAH;103676]vadeli gunlük...
gelmiş kapının önüne içeri girsem mi yoksam geri dönsem mi diye düşünüyor sanırım.
kırnızı çizgi [B][COLOR=red]38.800/39.000[/COLOR][/B] civarına tekabül ediyor.hergün azar azar yukarı çekilir bu seviye.
fıstıh yeşili olanda [COLOR=green][B]41.000[/B][/COLOR] civarlarına tekabül ediyor.bu da hergün azar azar yukarı çekilir.
izliyoruz.önce şu en yakın kapıdan girecek mi içeri ona bakmak lazım.yani 36.900/37.000...
yani cuma günü ve bugünkü ıkınma boşuna değil gelinen seviyelere bakarsak...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs538.xs.to/xs538/09161/vobgunluk980.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
bu graf iyiymiş ...tebrik ederim.. :D ... ben boğalaşmaya başladım ... güzel kanal ...geri gelişler alım fırsatı gibi ..34000 e doğru az geri gelse toboda çıkar oradan .. vay anasını ... :D
ikiside gizelmiş asti...:cool:
sorun şu...ben çok fazla trade eden bir adam değilim.kendim histemle trade yaptığım zaman ayda toplasan 10/12 trade geçmez.maksimumdur bu yani...bu beni hiç rahatsız etmiyor.yani kesinlikle sabah ekran başına oturduğumda illa trade yapmam lazım diye oturmuyorum.çoğu zaman plans yapıyorum.kendimce sayıyorum,çizgiler çekiyorum 1-2-3...izliyorum 1 tuttu 2 tuttu hoop 3 e atlıyorum (3.dalga değil) ve hakkımı alıp çıkıyorum.verdikten sonra uçmuş kaçmış,göçmüş umrumda bile olmuyor.
STOP yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.bazen el mecbur yapıyorum :mad:
sinüsleri çok açık sistemleri sevmiyorum abi.yani zırt 500/700 puan terse döndü diye hemen ters sinyal veren sistem bana uymaz (60 dk için konuşuyorum) çünkü normalde de ben poz. aldığım zaman hiç ıkınıp sıkılmadan soğukkanlılıkla terste bekleyebiliyorum.mümkünse sistemin hafif sinüzit olanı tercihimdir hatta.yani OV li sistemler makbuldür benim yanımda.
az trade öz trade asti...:cool:
kendimi kısaca anlattım asti.ne diyorsun?umutsuz vaka mıyım? :..: