-
[quote=TÜRKOĞLU;258322]ojbulduk be yav :D
saraylı abiyi ve diğer arkadaşları okuyorum keyifle.forum eski güzel ve nezih ortamına döndü.inşallah bozulmaz.[/quote]
Türkoğlu kardeşim,:)
hoşgeldin,:)))
çok tşk ederiz,hakikaten değerli arkadaşlar yazıyor burda,senin de gelmen güzel...:)
-
[quote=TIFIL;258323]şelale hanım ne zaman gelecek bilen varmı? yada onun yerine gül hanım mı gelecek...[/quote]
:D:D Şelale hanım sabahtan güne gitmiş
-
ema55...............70.202
-
[quote=saraylı;258336]ema55...............70.202[/quote]
ağustos vade haaa,söylemeyi unuttum...:)
-
Şidi efenim bu ağustos vade grafı ....
- Temel indiklerde yükselen dipler var..hoş
- TGG=3 e çıkmış hoşşş..
- Trend yön filtreleri (en alttaki iki) dip yapmak üzere ve yeni bir hareket olacak diyor.
..Fekat deep hystem hala ala geçmiş değil.
Şuna benzedi bu; Yavru kutup ayının babasına, ulem madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **.." demesi gibi :)
Alt boll bandda gözü göz değil ha...yatay bilem dönmemiş daha..du bakalım..filat devam
[IMG]http://i48.tinypic.com/vwu000.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;258340]Şidi efenim bu ağustos vade grafı ....
- Temel indiklerde yükselen dipler var..hoş
- TGG=3 e çıkmış hoşşş..
- Trend yön filtreleri (en alttaki iki) dip yapmak üzere ve yeni bir hareket olacak diyor.
..Fekat deep hystem hala ala geçmiş değil.
Şuna benzedi bu; Yavru kutup ayının babasına, ulem madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **.." demesi gibi :)
Alt boll bandda gözü göz değil ha...yatay bilem dönmemiş daha..du bakalım..filat devam
[IMG]http://i48.tinypic.com/vwu000.png[/IMG][/QUOTE]
Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi
-
yygd .. belirli bir istop var bakalım artık ....
-
[quote=oguzhan;258341]Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi[/quote]
yok abey, içli küfte yiycen. ;)
gısacılar hala kıllanmadıysa, zamanıdır! :D
çok gıcığım yaa... ehuehuehue. :::
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;258293]gıs geçen vadenin son günüde beklediler beklediler son 1,5 saatte işi bitirdiler :D[/QUOTE]
doğru yaa öyle olduydu pambık..üüü
o zaman paladan ricam, son 1 saatte haziran vadeyi alsınlar, ağustos vadeyi versinler..:::
-
Hasretle beklediğim ses gelmeye başladı sistem 11,15 barıda geçici al vermeye başladı(haziran vade)
-
[quote=oguzhan;258341]Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi[/quote]
Oğuzum Kaanım,
Olsa tükkan senin...Fekat çok derin şüpheler içindeyim...DOW da ikili dip süsü vermeye çalışırlar mı bugün, yoksa ikili dip olmuyor süsü verip sonra ikili dipmi yaparlar, boğalar ayıları süser mi, şirine bana küser mi gibi pek çok sorunla iştigal ediyorum kafamda....üwww
bu arada.... şirine nerde...
-
[quote=saraylı;258331]Türkoğlu kardeşim,:)
hoşgeldin,:)))
çok tşk ederiz,hakikaten değerli arkadaşlar yazıyor burda,senin de gelmen güzel...:)[/quote]
hoşbulduk abi...
vallahi yalan yok senin yazdıkların öğrettiklerin çok mantıklı şeyler ve benimde aklıma yattı dahası uygulamada da son derece verimli bu daytrade işi.eğer yapılabilirse benim diyen sistemi suya götürür susuz getirir yani :p
en güzel tarafı ise geceleri son derece rahat oluyorsun dow izleyip durmuyorsun,uykuların kaçmıyor hsonu aman bir haber düşer, gece bilmem ne olur falan demiyorsun.kafanı yastığa rahat koyuyorsun.
daytrade e dönmem konusunda bana hakkın geçti yani abi helal et :D