gap'i kapamaya çalışıyorlar sanki..
45700...
Printable View
gap'i kapamaya çalışıyorlar sanki..
45700...
48300 iptal olup olay 48000 e kitlendi şimdi..teknik olarak
48000 üzeri uzun olurum..
altında kısaya devam.....
yarı kısayı 46850 den flatladım...kar -cep olayı...
yarım kısa devam ediyorum...
biraz teper gibi..saatlik uyumsuz olabilir vadeli..
[QUOTE=selçuklu;33721]bende azılı ayı modunda yazıyorum .. canı yananlar olmuştur longörlerden ...:(
benimde kusurum olduysa affedin... üüü[/QUOTE]
48100-300 aralığı bir kaç kez denenmesine rağmen geçilemeyince olay çok belli olmuştu. Dünkü düşüşün yaklaşık 38.2 düzeltmesinden döndük...
Long kovalayan arkadaşlara geçmiş olsun:( Bir kaç arkadaş çok uyarmaya çalıştık. Ama aynı şekilde yukarı da dönebilirdi..
750 den kalan yarıyıda verip sistem dışı uzunladım...
tepkiye...
tavsiye etmem.. kar olunca maceraya
Bu Isler Iyice Daraltti ,guneyde Guzel Bir Sahil Kasabasinda Ev Alip Inzivaya Cekileyim Diyorum :):):) Bu Tarzda Bir Yer Tavsiye Edebilecek Varmi??
[QUOTE=catedral;33681]2.80 den Garantiye alıcıyım .. Obsiyon istiyen varmııı?:)[/QUOTE]
[QUOTE=teo;33685]gel yapalım senınle[/QUOTE]
Opsiyon yapmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.
Saygılar;
[QUOTE=mbm;33727]750 den kalan yarıyıda verip sistem dışı uzunladım...
tepkiye...
tavsiye etmem.. kar olunca maceraya[/QUOTE]
rahatsız oldum.. ters pozisyondan...
775 verdim ve yarım kısa devam.....
maceraya gerek yok...
geceye long devam...
[QUOTE=teo;33731]geceye long devam...[/QUOTE]
geceye bende 46725 den yarım poz uzun girecegim..
kısaları ordan verip uzuna geçtim...
gece pozu farklı...
uyumsuzluga oynuyorum
yazana kadar almışlar zaten...
sn.teo harıl harıl longuma destek ararken bu msjınız içime su serpti :) benim sistem sınırda short vermemek için zor tutuyor kendini...
Catedral Garantiden opsiyona varmısın yokmusun ..
[QUOTE=ktasyurek;33733]sn.teo harıl harıl longuma destek ararken bu msjınız içime su serpti :) benim sistem sınırda short vermemek için zor tutuyor kendini...[/QUOTE]
sıkma canını bunlar silkeleme.. fiyat nedirki bugun duser yarın cıkar ...
benim maliyetim 48.100-47900-47675-47350-47.300,
onlar dusunsun, epey mallandırmışlar beni, Haftaya Cumada ben onları mallandırırım.52.400 den...
endeks garanti ile döner...
geceye kısa devam...... stopum belli nasılsa ..
47125 üzeri tekrar uzun olurum, kapanışıda kaçtan yaparsa yapsın farketmez o zaman, saygılar
46900 flat haftasona flat amma system short halen
bu morgan ne ayak ya.
ftse, dow, dax, sp yeni dip istemiyor.
gelişmekte olanlar göçüyor.
para bizden çıkıp onlara giriyor gibi sanki.
sen ne ayaksın morgan amca ya.
bugunkü 48300 kısaları 46850 ve 46725 den verip
46725 den uzuna geçtim..yarım pozisyon... bunla geceye giriyorum..
herkese iyi akşamlar...
[QUOTE=jelibon;33742]sen ne ayaksın morgan amca ya.[/QUOTE]
Onunda ayağı topallıyormuş, battı gitti hepsi noolcek, taa ruslar sermaye piyasalarında bunları avlamaya başlayınca başladı bütün bu bozulmalar :D
[QUOTE=mbm;33743]bugunkü 48300 kısaları 46850 ve 46725 den verip
herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]
46725 uzunlarıda verip 47300 den yarım kısa girdim geceye...
uyumsuzluk için uzun girecektim...
trendi hatırladım.. trend en iyi dostun deyip 48000 stopla kısaya devam.....
kusura bakmayın fikir değişikliği için...gece işi zor....
longör avımı yoksa gerçektenmi aldılar anlamadım ... 47000 altında kendimi zor zapdettim uzuna dönmemek için .. kısa girdim geceye... herkrse iyi haftasonları ...
havadan 600 puan alınırdı bugün son dakka. he he.
[QUOTE=mbm;33743]bugunkü 48300 kısaları 46850 ve 46725 den verip
herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]
Valla bravo sn. mbm, sizin aldığınız yerden dönüyor bu meret, nasıl oluyosa anlamadım gitti.brv.brv,
Kimide vadelide çevirdiği halt yetmiyomuş gibi opsiyona davet ediyo, sen git kurumunda ky hesaplarını avuçlamak için uğraş diyecen.:mad:
Bende uzunlarla haftaya veda ettim, gelecek hafta bi aksilik olmazsa görüşürüz diyorum, iyi tatiller.
morganın 11000 ine alıcı çıktı, kanımca dibi gördük, kısa vadeli tabii, akbankla kandırdılar milleti.
[QUOTE=bull market;33748]
Kimide vadelide çevirdiği halt yetmiyomuş gibi opsiyona davet ediyo, sen git kurumunda ky hesaplarını avuçlamak için uğraş diyecen.:mad:
.[/QUOTE]
lafın kime teo,catedral,erkmen,
net yazında anlıyalım ortaya laf atmayın...
[QUOTE=teo;33750]lafın kime teo,catedral,erkmen,
net yazında anlıyalım ortaya laf atmayın...[/QUOTE]
Aracı kurumdaki kimse ona, fabrikatöre edilen lafa benziyormu?
benim sistem 2. kere direkten döndü son 10dk.daki alımlarla. 47.250 altı kapanış short getirecekti. geçen sefer de böyle sınıra dayanıp 10dk.da toparlamış ve 3.500 puan tepmişti. bakalım bu sefer ne olacak... lehman satılırsa yine aynı senaryo olur diyorum, herkese iyi haftasonları...
[QUOTE=bull market;33751] fabrikatöre ?[/QUOTE]
ben fabrikator degılım, bunu daha once de duydum, kım uydurduysa bunu,
Alemsiniz siz ya, stresmi oluyonuz gün boyu ne..boks..boks..boks.
[QUOTE=erkmen;33729]Opsiyon yapmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.
Saygılar;[/QUOTE]
Patronunu severim yazık olur ona sonra:) Biz teoyla aramızda yaparıs ama ona da yazık olur:)
[QUOTE=teo;33753]ben fabrikator degılım, bunu daha once de duydum, kım uydurduysa bunu,[/QUOTE]
Boşver bunu konu sen değilsin , esas kızdığım nokta, aracı kurumdakilerin bu tip forumlarda yazı yazmaları, bikaç tane tanıyorum, direk yasak olamaz onlara bu ortamlar tabii, hep seyrediyorlar zatende, yazdılarmı syrettikleri aklıma geliyor ya ona bozuluyorum, açıkça böyle, saygılar.
[QUOTE=bull market;33748]Valla bravo sn. mbm, sizin aldığınız yerden dönüyor bu meret, nasıl oluyosa anlamadım gitti.brv.brv,
Bende uzunlarla haftaya veda ettim, gelecek hafta bi aksilik olmazsa görüşürüz diyorum, iyi tatiller.[/QUOTE]
imamı var.. anlamadım....
varsa pozisyon yazmayacagım bundan sonra
uzun peşindeydim zaten..vadeli her peryotta uyumsuzluktan..
750 aldım...
dow 5 ve 15 daklık destegindeydi tam o sırada
tırstım 775 verdim...kararsız kaldım
sonra 725 bir daha denedim alış.... çevirselerdi orda ,verirdim geri...
sonra foruma yazmaya başladım.. msn deki arkadaşlarada..
fiyatta 47000 oldu bu sırada...yazarken.....
sonrada dokunmadım.....
yazıdan sonra aynı yerde çevirselerdi verirdim geri...aynı yerden veye bir iki kademeye.......
[B]dediğim gibi ima varsa açık söyleyin..bizde yazmayalım aldıgımız sattıgımız yeri...
ciddiyim ben...[/B]
hatta sn jelibon mesaj çekti 750 uzunu niye erken verdin diye.....ilkinde 775 den geri vermiştim..
onu kasdederek
dostarım kavga etmiyelim
[QUOTE=mbm;33757]imamı var.. anlamadım....
varsa pozisyon yazmayacagım bundan sonra
uzun peşindeydim zaten..vadeli her peryotta uyumsuzluktan..
750 aldım...
dow 5 ve 15 daklık destegindeydi tam o sırada
tırstım 775 verdim...kararsız kaldım
sonra 725 bir daha denedim alış.... çevirselerdi orda ,verirdim geri...
sonra foruma yazmaya başladım.. msn deki arkadaşlarada..
fiyatta 47000 oldu bu sırada...yazarken.....
sonrada dokunmadım.....
yazıdan sonra aynı yerde çevirselerdi verirdim geri...aynı yerden veye bir iki kademeye.......
[B]dediğim gibi ima varsa açık söyleyin..bizde yazmayalım aldıgımız sattıgımız yeri...
ciddiyim ben...[/B]
hatta sn jelibon mesaj çekti 750 uzunu niye erken verdin diye.....[/QUOTE]
bazı arkadaşları referans alıyoruz burdan, sende birisisin, yazmaya devam.
sevgiler.
Neye ima olacak sn mbm, alkışladığım adama ima yı neden yapıyım, seni tanımasam neden buraya yazdığını, nasıl yardımcı olmaya çalıştığını bilmesem yaparım ima :) , jelibon un dediği gibi olduk heralde:), neyse, ben kaçar, esas bahsettiğimden ses soluk yok yaa, iyi niyetliler hemen yazışmaya başlıyor, aracı kurumcu seyret seyret, ondan sonra olaya zıpla, yok opsiyon yapacakmış, keklik var gel opsiyonla, töbee töbeee.
burda bazıları 48500 dan veririm bugun dedi.. bazıları mal topluyor milleti silkeliyorlar dedi..
sevgili bullmarket 49500 a gider dedi...
gördüğümüzü teknik olarak hemde stoplarıyla
hemde defalarca yazdık....
ve geregini yaptık...
diğer türlü yazılar için başka amaç taşıyorlar diye düşünürüm...
uzatmayada gerek yok........
[QUOTE=bull market;33760]Neye ima olacak sn mbm, alkışladığım adama ima yı neden yapıyım, seni tanımasam neden buraya yazdığını, nasıl yardımcı olmaya çalıştığını bilmesem yaparım ima :) , jelibon un dediği gibi olduk heralde:), neyse, ben kaçar, esas bahsettiğimden ses soluk yok yaa, iyi niyetliler hemen yazışmaya başlıyor, aracı kurumcu seyret seyret, ondan sonra olaya zıpla, yok opsiyon yapacakmış, keklik var gel opsiyonla, töbee töbeee.[/QUOTE]
Bu konuda haklısın sayın Bull
Ben laf olsun diye yazmıştım. Teoyla aramızda daha önce geçen bir sohbete istinaden.. O da zaten anladı ve cevapladı..
Arkadaşta bakmış müşteri var.. İyi komisyon gelir diye bi olta attı sanırım:)
Sn. mbm, ben yanlış yaptım, stopumuda aşağıya koydum, doğrusunu direk yazayım, 49500 üde fazla yukarda hedef belirlemekle hata ettim, sonuçta , zarar ettim bugün, fakat oda çok küçük miktarlarda, sonuçta uzun pozisyondayım ve tek hareketimle dünkü kapanıştan fazla uzakta kapanmadık, pozisyonumdada dünden kalan bir farklılık yok, o yüzden ben uzundayken erken stoplamadım aşağıya koydum stopu, neden? dünden uzundayımda ondan, dün topikte değildim yazmadıydım akşama pozisyonumu, işlerim vardı dün öğleden sonra piyasayı takibedemedim, herneyse, hatalıyım ama kendi pozisyonuma göre hatalıyım, zararım çok küçük bugüne, sabahda bir miktar aldıydım ama sonuçtaesas pozisyon stopla ve tekrar al olayı oldu, seviyeleride yazdım :), beni takibeden olduğunu sanmıyorum, kimsede takibetmesin, fikir olsun katılım olsun diye yazıyorum, saygılar.