[quote=kanterturk;320995]sen çarpıldıysan benim diyecek bir şeyim yok üstad[/quote]
ben dediğim BRS yani,
..:::
Printable View
[quote=kanterturk;320995]sen çarpıldıysan benim diyecek bir şeyim yok üstad[/quote]
ben dediğim BRS yani,
..:::
Sarayli ustad Stochastic de onerebilecegin bir deger var mi? 5 ve 15 dklik icin
arkadaşlar ,
bu topiğin şu anda belli formatı var,
lütfen buna müdahale etmeyelim,
BRS sistemini NK siz olarak uyguluyoruz,bu kadar....brv
eğer topiği gereksiz görüyorsanız hemen yayını durdurabilirim,benim için sorun değil...
ama burayı da bir seans topiğne çevirmeyelim...:))):)))
Norumaldur bu çarpılma vade sonudir onudan yoksa bu kadur çarpulmaz bu sısıtem obur vadiye mal taşuylar uşağlar
[quote=saraylı;320993]sen daytrade mi ediyosun,
biz swing yapıyoruz,
ama yine çarpıldık...:([/quote]
bugün sadece daytrade oda sisteme girmekte geç kaldım ondan dolayı 5 lik ile daytrade edeyim dedim ama aldım boyumun ölçüsünü .boks..boks..boks..dng.dng.dng
sısıtemun en zor yanu budur zatü bi kaç kere çarpulur sısıtem bırakulursa boyuk trendi kaçurma durumu %90 dur bunun arkasundan eyi bir prum yapacaktur bu sısıtem zararlarunu fazlasuyla telafu edecektur.
Geruçi zararu yokudur karudan zarar diyelum,zatu karudan zarar etmeyende yokkidur
[quote=saraylı;321004]arkadaşlar ,
bu topiğin şu anda belli formatı var,
lütfen buna müdahale etmeyelim,
BRS sistemini NK siz olarak uyguluyoruz,bu kadar....brv
eğer topiği gereksiz görüyorsanız hemen yayını durdurabilirim,benim için sorun değil...
ama burayı da bir seans topiğne çevirmeyelim...:))):)))[/quote]
mesaj alınmıştır hocam :rolleyes:
Topiği Takip Eden Degerli Üyeler,
Sarayli abimizin engin hosgorusunden cesaret alip topikte BRS dısındaki gelişmelere muhabbetlere lütfen cok fazla yer vermeyelim,Bu sistem hemen hepimizin gördüğü en iyi sistem olmasina ragmen BRS ye enterge edilmesi icin cok fazla oneri gelmektedir şu ind. ekleyelim bunu cikaralim gibi.
Müsade edelim bu sistemi geliştiren gerek olursa zaten gereken güncellemeyi yapacaktir.Tamamen mekanik sisteme gecilmesine ve mekanik sistemde beklentilerin hic bir onemi olmamasina ragmen yorum beklentiler sıkca sorulmaya devam ediyor oysa gecmiş iletileri dikkatlice okunursa yorum yapmayacağini bir cok kere yazdi.Diger bir husus SARAYLI abimiz profil bilgilerinde gordugum 51 yasinda buna ragmen ozellikle yeni uye olan arkadaslarin zaman zaman "kardeşim" diyerek hitap ettiğini okuyoruz,Forumda yaşca daha buyuk olan bir kaç kişi varsada sanıyorum bunlar Abinin akrani sayilacak yaslardadir.
Bizimle piyasalara ilişkin her türlü bilgisini, tecrübesini , BRS gibi olaganustu bir sistemi bu topikte sabırla paylasan Abimize karsi ve topiğin ahengi için hepimizin daha dikkatli olmasi gerektiği kanaatindeyim.
[quote=Kanaatkar;321028]Topiği Takip Eden Degerli Üyeler,
Sarayli abimizin engin hosgorusunden cesaret alip topikte BRS dısındaki gelişmelere muhabbetlere lütfen cok fazla yer vermeyelim,Bu sistem hemen hepimizin gördüğü en iyi sistem olmasina ragmen BRS ye enterge edilmesi icin cok fazla oneri gelmektedir şu ind. ekleyelim bunu cikaralim gibi.
Müsade edelim bu sistemi geliştiren gerek olursa zaten gereken güncellemeyi yapacaktir.Tamamen mekanik sisteme gecilmesine ve mekanik sistemde beklentilerin hic bir onemi olmamasina ragmen yorum beklentiler sıkca sorulmaya devam ediyor oysa gecmiş iletileri dikkatlice okunursa yorum yapmayacağini bir cok kere yazdi.Diger bir husus SARAYLI abimiz profil bilgilerinde gordugum 51 yasinda buna ragmen ozellikle yeni uye olan arkadaslarin zaman zaman "kardeşim" diyerek hitap ettiğini okuyoruz,Forumda yaşca daha buyuk olan bir kaç kişi varsada sanıyorum bunlar Abinin akrani sayilacak yaslardadir.
Bizimle piyasalara ilişkin her türlü bilgisini, tecrübesini , BRS gibi olaganustu bir sistemi bu topikte sabırla paylasan Abimize karsi ve topiğin ahengi için hepimizin daha dikkatli olmasi gerektiği kanaatindeyim.[/quote]
sanırım bu uyarıdan sonra bir daha bu foruma yazmayacağım çünki buraya yazarken 1 yazıp 15 düşünmek gerekiyor...KARDEŞİM kelimesini bi kaç kere ben kullandım ama bu ne arGO nede ard bi düşünceydi sadece dostluk kardeşlik adına böyle hitap ettim yaşını bilmiyordum bende 44 yaşındayım. herneyse bundan sonra yapmam gerekenin sadece forumu ızlemek olduğunu şımdi anladım bu son yazım olduğu için SARAYLI ABİ (KARDEŞİM)HİTABINDAN DOLAYI SENİ KIRDIYSAM ÖZÜRDİLERİM...UMARIM HERKES BEKLENTİSİNİN 10 KATI PARA KAZANIR...KALIN SAĞLICAKLA.....
is.................82.650
:::
Kanaatkar tşk ler..:)
maykey alunmana geruk yokdur ortayu soylemuş arkedaşum
[QUOTE=maykey;321040]sanırım bu uyarıdan sonra bir daha bu foruma yazmayacağım çünki buraya yazarken 1 yazıp 15 düşünmek gerekiyor...KARDEŞİM kelimesini bi kaç kere ben kullandım ama bu ne arGO nede ard bi düşünceydi sadece dostluk kardeşlik adına böyle hitap ettim yaşını bilmiyordum bende 44 yaşındayım. herneyse bundan sonra yapmam gerekenin sadece forumu ızlemek olduğunu şımdi anladım bu son yazım olduğu için SARAYLI ABİ (KARDEŞİM)HİTABINDAN DOLAYI SENİ KIRDIYSAM ÖZÜRDİLERİM...UMARIM HERKES BEKLENTİSİNİN 10 KATI PARA KAZANIR...KALIN SAĞLICAKLA.....[/QUOTE]
Sahsiniza dair hicbir suclayici igneleyici bir ifade kullanmadim, Kardeşim kelimesinde bir argo yok rahatsiz edici bir ifadede değil ancak sadece yasiyla değil durusuyla olgunluguyla buyuklugunu gosteren Abimize abi desek daha ŞIK olmaz mı
Hiç istemeden sizi kırdıysam asıl ben özür dilerim.:mad:
Arkedeşum dedum senden boyuğum onidan Maykey:::Abunum daa
82300 uzerunde kalumasu zor tabuu bu namıssuzun git cel oyniyler
Saraylı üstadımız son yorumlarınızı alabilirmiyiz lütfen
[QUOTE=kanterturk;321050]Saraylı üstadımız son yorumlarınızı alabilirmiyiz lütfen[/QUOTE]
Topiğe yazmadan önce 2 sayfa okuyun lütfen...
Saraylu Yorum yok dedu saduce siniyal var buruda
NO COMMENT galuba englıshi
Ortam cok gergin hep beraber biraz gulelim bu videoyu belhal kardesime gonderiyorum
[url]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/12324/16629093/1/karadenizli-nin-muthis-uyarlamasi.aspx[/url]
[QUOTE=saraylı;321043]is.................82.650
)[/QUOTE]
üstat artık is. da yazmayalım::: pala okuyo galiba bütün istopları patlattı şerro:::.dng
is........................82.725
her yh te ve sistem çarpıldığında böle gerilirseniz hoş değil valla,
bu zararları işin parçası olarak kabul edeceksiniz...
ben şu anda halimden memnunum....brv
[quote=zozo;320761]zystem şort hala 14:55 şort olduktan sonra accayip bi şekil oldu grafikte tam W oldu :)[/quote]
dünkü short sinyali 350 puan zararına 15:50 barıyla al'a döndü son sinyal 450 bar kapanışı ile alda :o :)
Saraylunu tradesuyla 5 kontirat ayurmiştum 6 kontirat oldi birazuda kusiratu varıdur 7 olicak İnşallah
10 kontirataodaya gelunce bende 10 edeceğum oni
tüm üstadlara teşşekürler
her şey gönlünüzce
olsun bol kazançlar
is.............82.875
[quote=zozo;321069]dünkü short sinyali 350 puan zararına 15:50 barıyla al'a döndü son sinyal 450 bar kapanışı ile alda :o :)[/quote]
sizin sistem kaçlık zozo kardeş:rolleyes:
[quote=a.kaya;321081]sizin sistem kaçlık zozo kardeş:rolleyes:[/quote]
5 dakkalık zaten hiç bi zman başka periyot denemedim .... :)
iyi akşamlar..
Iyi akşamlar
[QUOTE=saraylı;321080]is.............82.875
:::[/QUOTE]
iyi akşamlar, pala is peşindeydi ama nedense çok saldırmadı gene de, bence dow bu gece geberecek demek bu, ya da :::.uyk.dng
dow amcanın 12250 lere kadar yolu var belki orda biraz dinlenir ama daha yolu bayağı uzun bence
11228 de iken haftalık grafik göndermiştim hatırlarsanız.
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........82.025........:dü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........82.550[/B][/I]
[I][B]Y.........82.700[/B][/I]
[I][B]D.........81.575[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]82.700..................:yü:[/B][/I]
[I][B]82.475...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 85.650[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 84.525[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 83.400[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 82.975[/B][/I]
[I][B]Pivot : 82.275[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 81.850[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 81.150[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 80.025[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 78.900[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:82.100[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
Bugün BRS ciddi zarar yazdı.
Bu benim için normal bir sonuç ama burada herkese açık sonuçları verdiğim için ,bazılarına mutlaka yanlış ya da ters geliyor olmalı.
Bugün kapanmış tradeler olarak 1750 puan zarar oldu.
NK siz olarak sonuçları verdiğimden BRS arada yh lerde bu zararı hep yapacaktır.
Benim esas amacım iyi bir sistemin ,bu piyasada nasıl çalıştığını göstermektir.
Bu tip forumlarda yazmanın zorluğunu anlatmaya gerek yok.Bir yandan kendi işlemini yap,diğer yandan sinyali fazla kayma olmadan yayınla,öte yandan gelen sorulara cevap vermeye çalış,takdir edersiniz bu kolay bir iş değildir.Özel mesajlar da işin ayrı tarafı...
Yeni gelen arkadaşlara bir iki şey söylemek isterim,çok iyi bilmedikleri konularda müstehzi ifadelerle konuşmaktansa,olayı önce bir seyredip neyin ne olduğunu anlamaları gerekir,kanaatindeyim.Hele şunu şöyle yapın bunu böyle gibi ifadeler,tradeler de biraz ters gidiyorsa,benim bile sabrımı taşırmakta...
Bazen kendimi amatör futbolcu tekmesi ile sakatlanmış profesyonel futbolcu gibi ,hissettiğim anlar yaşıyorum.
Bu yayını 28 Ocak 2011 Cuma akşamına kadar yapmaya çalışacağım.Takip etmek isteyenler takip eder.
Diyeceklerim bunlar,yarına bakalım şimdi...:)))
sayın saraylı burda bır çok kışıde emeğınız çoktur
sabrınız ve verdığınız destek ıçın teşekkur ederım
sn minnoş geçen bi yardım istemişsiniz. yardımcı olabilir umudu ile özelden göndereceğim size. ii akşamlar.
Uşağum nassulsun.!
Sayın Saraylı işiniz gerçekten zor kaleminize kuvvet diyeyim.
[quote=engin sözmen;321129]Sayın Saraylı işiniz gerçekten zor kaleminize kuvvet diyeyim.[/quote]
tşk ler,:)
kalemimde sorun yok ta,;)
silgimi bulamadım ,::::D
bitmiş galiba...:..::..:
klavuye olucaktur daa parnakla yazuy parnağuna kuvvett diyelum
aman ustad ocak demeyesun siniyallere devum edek,senun silgu bitmemuştur buluruk
Yarından itibaren BRS sistemini NK ile birlikte uygulayacağım,
bu doğal olarak flat poz a geçiş imkanı da verecektir,ama doğrudan ters poz a geçme de tabi olabilir,
yh in kötü etkisini bu şekilde azaltmak istiyorum,
bugünkü zarar canımı sıktı ,
NK şu anda negatif bölgede,yani bu tradeleri sakın yapma demektir,
şu anda kısayız ve poz a göre davranacağız...
biraz da böyle çalışalım bakalım??
Günaydın,
:)
NK ' li Türkiye....:D
her nerede getiri eğrisi tradeleri yap diyorsa ,::::..:
ya da demiyorsa...:D:::
Günaydın herkese