[QUOTE=SaNCaKTaR;103793]bu sıgnallerden bızıde arada haberdar edın bızım kı gec dusuyor.dng[/QUOTE]
valla ben 5 dk. kullanıyorum.. hızlı trader olmaya karar verdim..:..:
Printable View
[QUOTE=SaNCaKTaR;103793]bu sıgnallerden bızıde arada haberdar edın bızım kı gec dusuyor.dng[/QUOTE]
valla ben 5 dk. kullanıyorum.. hızlı trader olmaya karar verdim..:..:
[QUOTE=mbm;103792]evet farkındayım.....
forumun sinyali, tek sinyal haline geliyor zaten...... he heeee:D:D:D[/QUOTE]
gerçi ben ne yapsam da birebir sisteme uyamıyorum sen gibi...
ne yaparsam yapayım histemler devreye giriyor, mesela az önce sistem uzun devam derken ben 36,700 den realize ettim..:(
bende mersi gibi birkaç sayfa ''sisteme uy'' yazma cezası mı versem ki kendime...:..:
herkesin sinyali aynı yerden al-sat veriyor.ne iş...
[QUOTE=jerfin;103798]bende mersi gibi birkaç sayfa ''sisteme uy'' yazma cezası mı versem ki kendime...:..:[/QUOTE]
Ceza olarak bir kişiye belli bir miktar para verseniz daha iyi olur.
[quote=Astatin;103769]Somewhere in time :) Yok artık, gençliğimde ben de heavy metal dinliyordum diyeceksin...mi[/quote]
20-30 yaş aralığında ciddi bayyağı bir dinliyordum. Şimdi klasik takiliyoruz. (40 yaş üstü bunlar iyi geliyor) Şopen, vivaldi, betho, çerny, bah (ma kızarım), diyabelli etc.
[quote=hilm;103800]Ceza olarak bir kişiye belli bir miktar para verseniz daha iyi olur.[/quote]
o belli kişi ben olabilrim
zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:
[quote=jerfin;103803]zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/quote]
para yerine ev ver :)
[quote=jerfin;103803][B]zaten ev aldım[/B], çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/quote]
hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur.
paçal yapma imkanında yok :..:
VOB 60 dk'lıkta.
Fear-Greed (Halka açık) sistemimizin getirisi. (son 1 ay, Çok az modifikasyonlu hali)
Paramızı 16.000'den 20.000'e çıkarmış ve koruyor. (En alltaki getiri grafiği)
Hoş modikikasyonsuz hali de aynı zaman diliminde aynı miktarda kazandırmış. Ancak biraz daha fazla trade var.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob60.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
36.700 cort plus again.
bigün cortlatçaklar beni bu kısa ısrarı sonunda ama, du bakalım ne zaman!.boks.