-
[quote=SEYYAH;103805]hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur.
paçal yapma imkanında yok :..:[/quote]
2-3 seneye katılmıyorum da, 6 aya indirgersek ben de katılıyorum.
daha düşecektir.
ama alınmış alınmıştır. hayırlı olsun.
-
[QUOTE=SEYYAH;103805]hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
[COLOR="Red"]2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur[/COLOR].
paçal yapma imkanında yok :..:[/QUOTE]
2-3 yıla kadar parayı sıfırlamayacağımın garantisi yoktu..:..: histemlerime karşı bir çeşit önlem diyelim..:..:
-
[QUOTE=Astatin;103804]para yerine ev ver :)[/QUOTE]
bak, ev para etmiyormuş şu an asti.. sen bana sistem ver, ben sana 1 yıl sonra ev vereyim..:..:
-
bu devırde paran varsa en rısksiz yatırım emlak güle güle otur jerfin en yiyisini yapmışsın inşallah bizede nasip olur
-
[quote=unlimitted;103807]36.700 cort plus again.
bigün cortlatçaklar beni bu kısa ısrarı sonunda ama, du bakalım ne zaman!.boks.[/quote]
36.525 pluslar realize.
-
seyyah ben 36675 cortum artık flat degil ziesteme terso :)
-
[QUOTE=jerfin;103803]zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/QUOTE]
Benim söylemek istediğim; sisteme uymadığınız her seferde 5 -20 TL birine vermeniz, yüksek paralar değil.
-
Memlekette hukuk işliyor
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=187923"]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=187923[/URL]
-
Bu arada sn saganak uzun zamandır forumda yok, en son yuklu short pozisyon almıştı. İnşallah kapatmıştır onları, 19 bin hedefi vardı sanırım. Hala hedefi göreceğimizi düşünüyor mu merak ediyorum. Shortçulara moral olurdu aynı zamanda... Keza ben de aslında geri geleceğimizi düşünüyorum ama borsadan anlamayan vatandaşlar bile "en kötüsü geride kaldı" diyorlar...
-
[quote=jerfin;103810]bak, ev para etmiyormuş şu an asti.. sen bana sistem ver, ben sana 1 yıl sonra ev vereyim..:..:[/quote]
kabul
-
Bir de aklma gelmişken şunu da söyleyeyim, yurt dışı yukselirken bizim tepki vermeyişimizi PY nin nisan vadede ağzına kadar shortta olduğunu ve eksi makasın da bunun göstergesi olduğunu söyleyenler makasa rağmen bu yükselişi nasıl anlamlandırıyorlar merak ediyorum. Makas da yalan oldu bu arada...
-
[quote=enorton;103816]Bu arada sn saganak uzun zamandır forumda yok, en son yuklu short pozisyon almıştı. İnşallah kapatmıştır onları, 19 bin hedefi vardı sanırım. Hala hedefi göreceğimizi düşünüyor mu merak ediyorum. Shortçulara moral olurdu aynı zamanda... Keza ben de aslında geri geleceğimizi düşünüyorum ama [B]borsadan anlamayan vatandaşlar bile "en kötüsü geride kaldı" diyorlar..[/B].[/quote]
öyle diyorlarsa geride kalmamıştır emin ol bütün mesele bu zaten sokaktaki vatandaş bile inanıyorsa buna zurnanın zırt dediği yere yakınızdır şahsi görüsüm .lelele