kimdi birisi demişti tam hatırlamıyorum galiba borsa başkanı
Eğer yandık olduk bittik diyorlarsa borsa da alım zamanı
Eğer çaycı söför herkes borsada ne alsak diyorsa satım zamanıdır diyordu..
Printable View
kimdi birisi demişti tam hatırlamıyorum galiba borsa başkanı
Eğer yandık olduk bittik diyorlarsa borsa da alım zamanı
Eğer çaycı söför herkes borsada ne alsak diyorsa satım zamanıdır diyordu..
[QUOTE=SaNCaKTaR;103819]öyle diyorlarsa geride kalmamıştır emin ol bütün mesele bu zaten sokaktaki vatandaş bile inanıyorsa buna zurnanın zırt dediği yere yakınızdır şahsi görüsüm .lelele[/QUOTE]
Valla seçim öncesi de herkes yukseliş diyorsa bil ki düşecek dedi buarada bazı forumdaşlar, o zaman sn astatin çok güzel cevap vermişti. Hani bilinen klişe "borsa herkesin bildiğinin tersini yapar" tezine sn astatin de "bu durumun böyle olduğunu da herkes bilir" demişti. Yani tam bir paradoks durumu. Ancak ben şuna da inanırım, beklentiler iyileşirse, reel durum iyileşmese bile borsalar yukselir. Tabi kısa vadeli...
İMKB Başkanı Hüseyin Erkan , Devlet Bakanı Şimşek'in aksine borsadaki düşüşün 'reel kayıp' olmadığını söyledi. Yabancı yatırımcının çıkmadığını belirten Erkan , borsa için 'alım zamanı' dedi. İMKB Başkanı Hüseyin Erkan ,
Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in [URL="http://www.porttakal.com/haberleri/kapatma-davasi/"][COLOR=#0000ff]kapatma davası[/COLOR][/URL]yla birlikte Borsa'da 80 milyar dolar kayıp oluştuğu sözlerine karşılık, 'Kayıp kağıt üzerinde. Reel bir
kayıp yok' dedi. Erkan , kapatma davasının hisse senedi fiyatlarına
yansıdığına işaret ederken, 'Mahkemeden kapatma çıkmazsa
borsa nereye çıkar?' sorusuna, 'Bunun yanıtını bilsem, zengin
olurdum' dedi. GARSONDAN AL HABERİ
Başkan Erkan , hisse senedi piyasasındaki son durum ve gelecekle ilgili önemli mesajlar verdi. Küçük yatırımcıya üstü kapalı olarak 'borsada alım zamanı' mesajı gönderen Erkan , 'Borsaya ne zaman girilip ne zaman çıkılması gerektiğini restoranda yemek yerken daha net görüyorsunuz.
Yemeği getiren garson eğer, 'Başkanım hangi hisseyi alayım'
diyorsa borsadan çıkma zamanıdır. Aksine, 'Elimdeki hisseler çok
düştü, kimse almak istemiyor. Yandık , bittik!' diyorsa borsaya
girme zamanıdır. Son günlerde almak için hisse senedi soran
garsona rastlamadım. Herkes satmak istiyor. Demek ki
alım zamanı gelmiş' dedi. Küçük yatırımcıya borsayla ilgili
tüyolar da veren Ekran, 'Borsada altın kuraldır; düşerken
alınır, yükselirken satılır . Hiçbir zaman tepe ve dip noktalara ulaşamazsınız.
Kârınızı realize edin , zararınızı minimize edin' dedi. Başkan Erkan ,
Erdoğan
SÜZER /
[URL="http://www.porttakal.com/haberleri/ankara/"][COLOR=#0000ff]Ankara[/COLOR][/URL]
[B]Kaynak:[/B] [URL="http://www.bugun.com.tr/"]Bugün[/URL]
[B]Tarih:[/B] 23:55:46 14.07.2008
[quote=fXci;103813]seyyah ben 36675 cortum artık flat degil ziesteme terso :)[/quote]
hayırlı olsun sisteme terso ise histeme düzo :..:
koptum piyasadan optimizsayona verdim kendimi.bulmam gerek bulmam gerek bana uyan sistemi bulmam gerek.bi yerde beni bekliyor.ben beyaz atlı prensim prensesim bi yerde beni bekliyor :..:
[QUOTE=SEYYAH;103823]hayırlı olsun sisteme terso ise histeme düzo :..:
koptum piyasadan optimizsayona verdim kendimi.bulmam gerek bulmam gerek bana uyan sistemi bulmam gerek.bi yerde beni bekliyor.ben beyaz atlı prensim prensesim bi yerde beni bekliyor :..:[/QUOTE]
SEYYAH sakın sistem arayışına falam girme.. sen sayamaya devam et eskisi gibi 1 say 2 say 3. de al rıskını sonra çık aynen devam et. kar et emma az sürekli et. sonra sistemi denerken onceki kazandıklarını birbir verebilirsin .
enorton yeni faça daha şık olmuş...eskisi kolej öğrencisi gibiydi..bu daha karizma
[QUOTE=Astatin;103825]enorton yeni faça daha şık olmuş...eskisi kolej öğrencisi gibiydi..bu daha karizma[/QUOTE]
Bu nasıl :..:
long devam...
ralli raliiiii:)
[QUOTE=jerfin;103828]ralli raliiiii:)[/QUOTE]
sanmayorum jerfin.. ziestem cort diyecek sanki bidaha 36725 biraz dahan cort ettim. tabi herşey olabilür
[QUOTE=fXci;103829]sanmayorum jerfin.. ziestem cort diyecek sanki bidaha 36725 biraz dahan cort ettim[/QUOTE]
benim histemlerde bugün 37.000 kırılır diyor.. bakalım artık:))
[QUOTE=jerfin;103830]benim histemlerde bugün 37.000 kırılır diyor.. bakalım artık:))[/QUOTE]
önce mantıken sistemleri yatayda pırtlatmaları lazım. sanki mantık aramak nekadar dogru bilmemki