36800 bir kısım dahan cort ettim
Printable View
36800 bir kısım dahan cort ettim
[QUOTE=fXci;103831]önce mantıken sistemleri yatayda pırtlatmaları lazım. sanki mantık aramak nekadar dogru bilmemki[/QUOTE]
borsada mantık arama.. mantıklı insanlar borsada hep kaybetmiştir...:..::..:
[quote=fXci;103824]SEYYAH sakın sistem arayışına falam girme.. sen sayamaya devam et eskisi gibi 1 say 2 say 3. de al rıskını sonra çık aynen devam et. kar et emma az sürekli et. sonra sistemi denerken onceki kazandıklarını birbir verebilirsin .[/quote]
aslında doğru diyorsun.sırf bu sistem işi yüzünden son zamanlarda performansım iyice düştü.piyasaya eskisi gibi baktığım şekilde bakamıyorum.hareket yapacağım gözüm grafik üstündeki oklara takılıyor.
şindik en son bi dene optimize ettim 5 min.çok güzel fakat son 3 ay içinde 3 kere öttürmüş hemde çok fena.yaklaşık 2.000 puanlık STOP yaptırmış trade başına.bu ölümdür...ben gidip köprüden atlıym daha iyi.pozu açtırmış 5 dk kara geçmiş doğru gidiyor herşey bir anda piyasa dönmüş dönsün sorun değil fakat sistem dönmemiş.ve cart diye kestirmiş kolu eni sonu...STOP sorun değil ama bahse konu rakam STOP'un ötesinde bişey oluyor.bunun adı krizdir...sermaye krizi ve sinir krizi :..:
ama geri kalan sinyaller muazzam oldu.oldu da ya diyelim ben bunu bugün kullanmaya başladım cart diye bi STOP daha çektireceği tutarsa ve o da bana denk gelirse.al başına bela...3 kere kucak dansı yaptırmış...4 ve 5 in olmayacağınıda kimse garanti edemez.
piyasa dirence yaklaşıyor bu arada dünkü grafikte göstermiştim!
maliyetimi oturttum yukarı. bakalım uzun zamandır ilk işlemim hayır ola
ziestem dibe dalmazsa kapatırım dalarsa tutacam bakalım. eger dalmazsa sert yukarı gider
bozdular 36,600 den kısaya geçtim..
ziestem 36425 altında dalışa geçer valla yoklamaya başladı sanki :( demek istediğim buydu jerfin.. şimdi tekrar yukarı giderse tam yataya girdik demek dikkatli olun
[IMG]http://i44.tinypic.com/21etefo.png[/IMG]
36450 short...
shortları 36475 kapadım 36500 longa geçtim ziestemsiz
[QUOTE=SEYYAH;103834]aslında doğru diyorsun.sırf bu sistem işi yüzünden son zamanlarda performansım iyice düştü.piyasaya eskisi gibi baktığım şekilde bakamıyorum.hareket yapacağım gözüm grafik üstündeki oklara takılıyor.
şindik en son bi dene optimize ettim 5 min.çok güzel fakat son 3 ay içinde 3 kere öttürmüş hemde çok fena.yaklaşık 2.000 puanlık STOP yaptırmış trade başına.bu ölümdür...ben gidip köprüden atlıym daha iyi.pozu açtırmış 5 dk kara geçmiş doğru gidiyor herşey bir anda piyasa dönmüş dönsün sorun değil fakat sistem dönmemiş.ve cart diye kestirmiş kolu eni sonu...STOP sorun değil ama bahse konu rakam STOP'un ötesinde bişey oluyor.bunun adı krizdir...sermaye krizi ve sinir krizi :..:
ama geri kalan sinyaller muazzam oldu.oldu da ya diyelim ben bunu bugün kullanmaya başladım cart diye bi STOP daha çektireceği tutarsa ve o da bana denk gelirse.al başına bela...3 kere kucak dansı yaptırmış...4 ve 5 in olmayacağınıda kimse garanti edemez.
piyasa dirence yaklaşıyor bu arada dünkü grafikte göstermiştim![/QUOTE]
Sistemin diğer performansları iyi ise sizin tahammül edeceğiniz kadar erken stop yaparsınız. Örneğin 500 puanda stop yaparsınız.
[quote=SEYYAH;103834]aslında doğru diyorsun.sırf bu sistem işi yüzünden son zamanlarda performansım iyice düştü.piyasaya eskisi gibi baktığım şekilde bakamıyorum.hareket yapacağım gözüm grafik üstündeki oklara takılıyor.
piyasa dirence yaklaşıyor bu arada dünkü grafikte göstermiştim![/quote]
Bu çok eski ve uzun bir hikayedir pambık...Aynı akilonyalı Conan ın hikayesi gibi.. VAhşi ve kendine güveni sonsuzken her tehlikeye atlar, liderliği ile herkesi etrafında toplar en derin entrikaları bile keskin zeka ve içgüdüleri ile madar ederdi..Taaaki medeniyetle tanışıp, kral olana ve çocuğu olana kadar..Artık başka parametrelerle düşünür..Kazanacağı savaşlara bir girmekte tereddüt eder, korkusundan değil etrafındaki danışman ve diplomatların 50 türlü yorumlarından bunaldığı için..Eşini ve çocuğunu düşündüğü için..
VOB cunun ilk zamanları da böyledir. İçgüdüleri ile manyak hareketler yapar para kazanır..Sonra sistemlerden haberdar olur..PY paranoyasına kapılır..Tahta yapan adamları duyar..Forumlar haberler izlemeye başlar,,Elli türlü yorum kafasını bulandırır..Bir de evlendiyse, aile sorumluluğunu da üzerinde hissder ve korkak hareketler yapmaya başlar...seymhistori baypambık..en kötüsü bu yolun dönüşü yoktur
ben gokhan stili yapıyorum gayet iyiymiş be :)
alacaklar