fx ci tebrikler..demek gökhanın bir bildiği varmış..
Printable View
fx ci tebrikler..demek gökhanın bir bildiği varmış..
tam vob dan diskindiğim günde, 750 kısalarla yine aşık oldum :) bu böyle yaww...tam kaçcağın zaman şekil yapıyo
sistem bugün rüştünü ispat etti..2 kaldıraçla ölümüne sistem...
[quote=abka;103870]sistem bugün [B]rüştünü[/B] ispat etti..2 kaldıraçla ölümüne sistem...[/quote]
abi sistemin adını [B]rüştü[/B] koy bari .kom
sen ölümüne sisteme dönerken ben yeniden ölümüne histeme döndüm...
250 flat dinlenmem lazım
[QUOTE=SEYYAH;103871]abi sistemin adını [B]rüştü[/B] koy bari .kom
sen ölümüne sisteme dönerken ben yeniden ölümüne histeme döndüm...[/QUOTE] valla inat...kaldıraç az olunca dayanma gücüm artar...bakacam ay sonunda blanço ne olacak...ama ismi tutdum:)..
valla beni feci yormuşlar.
275ten alayı flat. 500 e kadar alırlarsa şort again düşünebilirim.
[quote=jerfin;103865]hadi turnayı gözünden vurdun bu sefer....[/quote]
ya işin aslı, disiplinin kaybetmediğin sürece Histem de Sistem de para kazandırıyor.... Mesela benim 60 dklık dün verdiği satı bugün hep korudu hiç ala geçmedi...ama adamın sinir 1000 puanlık hareketlere dayanamıyor...sihir az kaldıraç ve sistem veya teknik destekli histem.... ben akilonyalı conan ın genç halleri aşamasını geçtiğim için 1 incideyim
[B]arkadaşlar hepiğizden özür diliyorum kendimi kaybettim [/B] verdiğim rahatsızlıktan oturu özür dileyorum bir an tüpsüz dalış yaptım dal çık dal çık beğendim bu işi
Piramit şort...ölenen kadar mokok
5 dak sistemden sonra iişlem hacmim çok arttı...[B]komisyon onbinde 1,5. [/B]ama yinede çok geliyor..
Bugün acayip zarar yazdım, işin ilginci güne başladığımızda baya kardaydım...