Piyasa beklentisi dışı bir yazı...
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sayın Ronaldinho,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Siz bir renksiniz bu forumda.Kimine göre kara kimine göre pembe kendinize göre beyaz..Ben renkleri severim.Herkesin de sevmesini dilerim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Naçizane hatırlatmak isterim kimseyi kırmadan.Ne siyah beyazdan, ne pembe kırmızıdan, ne de yeşil maviden üstündür.Hepsi toplamda renk tayfını oluştururlar ve hepsinin sevenleri sevmeyenleri vardır..Ama megalomaniyi savunma mekanizması olarak çalıştırma hakkı kimsenin elinden alınmamalıdır.Kişiler vardır stres altında çalışırken dahi davranışlarının denetimleri dışına çıkmasına izin vermezlerken, kimileri ise stres altında ezilmemek için streslerini etraflarıyla paylaşarak ayakta durabilirler.Duramayanlar ise yeni bir resmin içinde tedavi merkezlerinde yer alırlar.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yok biz bazı renkleri sevmeyiz sevmediğimiz gibi resimde de görmek istemiyoruz, hatta kimsenin de görmesini istemiyoruz genel kanı ise forumda, o zaman şu sorgulamayı yapmak daha doğru olacaktır.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Forumun amacı nedir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Foruma borcumuz nedir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kişisel fikrim forumdaki ortam, yatırımcı psikolojisini,( korkuları, sevinçleri, panikleri, umutları, beklentileri) ve davranış modellerini sunuyor.Ve bize değeri çok yüksek bir resme bakmamızı sağlıyor.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Borcumuz ise elimizden geldiğince katkı.Ben borcumu gördüklerim resimleri ile ödemeye çalışıyorum foruma.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bir önceki piyasa beklentisi dışı yazımda daveti tüm forumdaşlara yapmıştım.Şimdi Sayın Hellim’e yapıyorum belki de forum kurallarına göre haddimi aşarak.Sayın Hellim, şikayet sahiplerine kişisel banlamayı öğreten bir yazı içeren cevap yazsanız da forumdan banlamak yerine kişisel banlamayı yaygınlaştırsak.Naçizane kanaatim odur ki, forumdan, düzenin akışını okunabilirliğini teknik olarak sabote edenler ancak yasaklardan dan nasiplenmelidir.Bu yazdıklarım ne yasaklananların avukatlığıdır nede davranış modellerine destek verme girişimidir.Sadece onları da, kendilerini bir kalıba sokmadan yazmak isteyenleri de okumak isteğimden kaynaklanan bir görüştür.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Size saldırı olmadığı için davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyen arkadaşlara cevabım ben davulu bir ritmi varsa duyarım.Yoksa davulcu istediği kadar çalsın.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fazla uzattım sanırım.Zamanınızı çaldığım için affınıza sığınırım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bol şanslar…[/SIZE][/FONT]
Flaş: Tüm zamanlar en iyi ralli tespitçi istemi
[quote=kayahan;22635]tenekenin dipi delik!!! bu persembe veya cuma borsa tarihene kara gun olarak gecme olasiligi cok fazla!!!.dng[/quote]
Bu mesajı aslında fikirler sistemler topiğine yazacaktım ama orayı herkes takip etmiyordur kimse habersiz kalmasın diye buraya yazmaya karar verdim.
Tüm zamanların en karlı sistemi aşağıda, müessesemizden bedava her forumdaş yararlanabilir.... Adı forumsal manipulasyon index'i. Kısaca FMI...
Kayahan isimli bu göstergeyi yeni keşfettim, gerçi biraz da o bizi buldu ya neyse....
İlk mesaj geldikten bir hafta içinde 112 mesaj sayısına ulaşınca yukarda alıntıladığım son mesajından tam 5 dakika sonra ralli başlıyor... Bu rallide 12.000 puan kazanmak işten bile değil.
Ve bu setup gene başladı üstelik bu sefer daha da hızlı. Bugün bir kaç saat içinde tam 7 mesaj geldi bu hızla giderse bir haftaya kalmadan yeni bir ralli başlayacaktır.
Tüm forumdaşların pozisyonlarını gözden geçirmeleri iyi olacaktır. Benden söylemesi
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/4338/yenisistemqg4.png[/IMG]