60 lığa bi bakayım dedim eğer böyle kaparsak pis bir ralli gelebilir gibime geldi :rolleyes:
Printable View
60 lığa bi bakayım dedim eğer böyle kaparsak pis bir ralli gelebilir gibime geldi :rolleyes:
Şubat vadeli kontrat için hazırlık tamamdır.
BRS onda 83.275 ten alda,ama NK<0 olduğundan
flat beklemeye devam,:)
ya NK>0 olacak ya da yeni sat sinyali gelecek...;)
şubat vade:
İS..............82.800
al verdiniz mi?
[quote=saraylı;321303]Şubat vadeli kontrat için hazırlık tamamdır.
BRS onda 83.275 ten alda,ama NK<0 olduğundan
flat beklemeye devam,:)
ya NK>0 olacak ya da yeni sat sinyali gelecek...;)[/quote]
[quote=izmirli;321311]al verdiniz mi?[/quote]
......................
3 gün önce şubat vd günlükde Al vermişti bugün yvd de Al belirdi geçici tabi ki bakalım bu sefer ne olacak :rolleyes:
[quote=Kanaatkar;321296]+..brv[/quote]
hocam henüz alkış için erken bence hele bir pozu karlı kapayalım sonra hiç bi sinyale sevinmem ancak pozu kapanışında karlı olursa belki :p bak işte adamın sevincini kursağında bırakırlar burda :..:
ABS şubat vade:
dolar/tl ; 1.5680 den satta...
ustadim su an usd 1.564 ?
Hocam NK de grafikde göründüğü kadarıyla onaylandı ,ancak asıl önemlisi kalın yatay çizgi önemli oranın kırılması overalın trendi açısından daha önemli belki bu durumda kont sayısı artırabilinir :o
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/30/3641.jpg[/img][/url]
[quote=izmirli;321322]ustadim su an usd 1.564 ?[/quote]
aralık vade için o satı 1.5560 tan sölemiştim,
bugün vade değiştirdiğimiz için,
şubat vade için de şimdi dedim...
bu adamlar dökmeden yukarı vururlarmı bilemiyorum ama sistemsiz işlem yapmanın acısını çok çektim zamanında onun için sistem belki günde 4 sinyal verir zararlı ve 1000 puan ancak sistemsiz günde belkide 10 işlem yaparsın ve zararın bundan çok daha fazla olur burada müthiş bir psikoloji savaşları oynanıyor.Vob da hızlı kazanıldığı gibi hızlı kaybediliyor özellikle yeni arkadaşlar dikkat etmeli Hocamızın dediklerini iyi anlasınlar ve takip etsinler.
[QUOTE=a.kaya;321318]hocam henüz alkış için erken bence hele bir pozu karlı kapayalım sonra hiç bi sinyale sevinmem ancak pozu kapanışında karlı olursa belki :p bak işte adamın sevincini kursağında bırakırlar burda :..:[/QUOTE]
Ben actiğiniz pozisyon icin değil [I][U][U][U][U]kararlılıkla sisteme uydugunuz icin[/U][/U][/U][/U][/I] alkişladım ,her ne kadar bu sinyalin karlı olmasını cok istesemde muhim olan bu sinyalin kar getirmesi değil kopmadan tavizsiz devam etmek.
[quote=a.kaya;321323]Hocam NK de grafikde göründüğü kadarıyla onaylandı ,ancak asıl önemlisi kalın yatay çizgi önemli oranın kırılması overalın trendi açısından daha önemli belki bu durumda kont sayısı artırabilinir :o
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL][/quote]
sabah grafla gösterdiğim gibi ben farklı tg lere ve 1 den çok bakıyorum kaya..
benim baktığım daha onaylamadı...
is...............82.950
Kanaatkar hocam gördün demi :(
5 dk içinde tekrar 900 üstüne nasıl atacaklar bilemiyorum ufff ya bu sinyal bari feyk olmasaydı :o
açtığım noktaya geri geldim longu al da bozdur işte :)
basim dondu bugun 3 defa yon degistirdi endeks,bugun ekrani kapatayim en iyisi...Vobtan para kazanmak inanilmaz zorlasti,Forex piyasasi bile daha tutarli
sadece İS ile artık işlem yapmıyoruz,NK onayı da lazım,
is un şu anda aşağı kırılması artık bişi ifade etmez,
NK e bakmam lazım,
BRS sinyalini bu şekli ile vereceğim....
Hayırlı Akşamlar...
sistem 83.275 ten al verdi,
nk onay vermedi ,yapmadım,
ilk iyiliğini görmüş olabiliriz onun...
geceye strateji flat giriyor...;)
matriksde sistem şifrelemeyi bilen varmı acaba ? şifreleyince formül yerinde yazarı tarafından silinmiştir yazıyor..
700 üstü kaparsa iyi olacak
[QUOTE=perfectt;321343]matriksde sistem şifrelemeyi bilen varmı acaba ? şifreleyince formül yerinde yazarı tarafından silinmiştir yazıyor..[/QUOTE]
Muhtemelen formulü sil seceneğinde tik secili durumda kalmiştir.Onun dısında farklı bir ayari yok
[quote=saraylı;321341]sistem 83.275 ten al verdi,
nk onay vermedi ,yapmadım,
ilk iyiliğini görmüş olabiliriz onun...[/quote]
ustad yanlız sistemler biliyorsunuz 3-4 hatalı sinyalden sonra sağlam sinyal de verebiliyor :o
[quote=a.kaya;321346]ustad yanlız sistemler biliyorsunuz 3-4 hatalı sinyalden sonra sağlam sinyal de verebiliyor :o[/quote]
sinyal sağlamsa zaten nk de onaylar kaya...
nk siz asla....:..:
iyi akşamlar
Yorumları gene grafik içine yazdım ;)
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/30/4086.jpg[/img][/url]
niyetleru yarun yukarudan kapatmuk anlaşuldu,mesaj alunmuştur.
topiği 150 kişi okuyor ufff be müthiş :..: izleyenlerin içinde palanın adamlarıda varmıdır acaba :D:D:D
[quote=a.kaya;321357]topiği 150 kişi okuyor ufff be müthiş :..: izleyenlerin içinde palanın adamlarıda varmıdır acaba :D:D:D[/quote]
yok ,:confused:
onları yılbaşı iznine gönderdim...::::::
Vade değişiminden dolayı Swingtrader tablosunu pzt akşamı vereceğim.
Yarın yarım günmü bilen varmı arkadaşlar
[quote=a.kaya;321375]Yarın yarım günmü bilen varmı arkadaşlar[/quote]
yarın resmi tatil olmadığından için tam gün..
olsaydı ımkb den açıklama gelirdi.
bu zamana kadar gelen bir yazı yok..
günaydın
Dün gece Ali Baba ile görüştüm,
kendisine bir istasyondan oyuncak Ferrari alıp götürdüm,:::
bununla bir yıl idare et dedim,:..:
kazandığın parayı kaybediyosun diyo,:(:eek:
yh vardı sistem öle yaptı dedim,:)
NK ile başladık artık dedim,
nalıncı keserimi baltanın sapımı naparsan et artık dedi,:D
çok sinirliydi,:mad::mad:
BRS de son sinyal 83.275 ten al idi,
ancak NK<0 olduğundan yapılmadı,
hala öyle,
is...............82.925
Olir alu buba kuzma hafutaya yenu yulda telafu ederuz deseydunuz.
selam ustadlar.
Dananın kuyrugu bugun kopar artık