dowda finans ve teknolojide saatış var microsoft kapanıştan sonra bilanço açıklayaca
bugun toparlanması zor gibi
Printable View
dowda finans ve teknolojide saatış var microsoft kapanıştan sonra bilanço açıklayaca
bugun toparlanması zor gibi
kontrat sayısı olarak hacim 407000!!!!!!!!!!!!!!!!! en yüksekten en düşüğe
[QUOTE=jerfin;103923]ne gündü ama... dibi zirveyi yakalayabilene 2500 puan kar bıraktı 1 günde...[/QUOTE]
1400 aldık şimdilik,bereket versin....lelele[B]bence... [/B]
hexen baba nerde plan vakti gelmedi mi acaba
bugünlük bu kadar adrenalin yeter... geceye flat...
sayın abka sizin sistem safsatalarını 3 senedir okuyoruz
sistem falan hikaye.burası vob topiği.
[quote=Astatin;103930]kontrat sayısı olarak hacim 407000!!!!!!!!!!!!!!!!! en yüksekten en düşüğe[/quote]
evet asti çok önemli bir noktaya parnak bastın...sanırım bugün hacim rekoru kırıyor VOB...
415.000 kontrat...
yanılıyor muyum?
Geceye short...
[QUOTE=traderx;103891]
not:36000 altında kapatırsak bence [B]34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko[/B]:D[/QUOTE]
arkadaşlar bunu söylememin nedeni, 60 dakikalıklarda zorda görülse obo var
birinci omuzu ayın dokuzunda 2. omuzda bugün olmak üzere ve 36000 deki boğaz seviyesi kırıldı, en az varması gereken düşüş hedefi yukarda belirttiğim gibi.
piramit kontratlar kapatılır...sermayey ait kontratlarında azı kapatılır..geceye 4 kaldıraçla kısa
ama şuda var şortlar dikkatli olsun neden? bu tür dönüş günlerinden sonraki günlerde genelde sabah ters yönde gaptan sonra yola devam ederler. ama şu an itibariyle net sat.
[quote=SEYYAH;103935]evet asti çok önemli bir noktaya parnak bastın...sanırım bugün hacim rekoru kırıyor VOB...
415.000 kontrat...
yanılıyor muyum?[/quote]
yes...bence zaten efg deki 100000 uzun falan hikaye...onların başka yerlerde aykları vardır..ben büyük ellerin 10-15000 den fazla net pozisyon taşıdığına inanmıyorum...bugün de 6000 i kapatılmış net uzunların derim ben...spekülasyon mu evet olabilir..ama 100000 uzun kontrat taşınır mı beaa..soros gelir tek senasd 10 kontrata indirir o parayı görürse...bence hikaye budur..dağıtım başlamıştır