-
[quote=mbm;103979]eeeeeeeeeeeee[/quote]
Sen 33200 den alıp da beklemedin ki.Ben 33200 den alıp da bekleyene göre alsatın daha faydalı olduğunu belirttim.Sen aklımda yoktun.Gece gündüz seni düşünmüyorum ki.Evet paraları da güzel bir yaz tatilinde yiyecem..dngSubat martta alsatçılar da alıp satmayanlar da sıfır çekti.
-
[quote=mbm;103979]eeeeeeeeeeeee[/quote]
eee ki ne eeeeeee
ama şöyle bi hesaptırmuhtemelen 50 kontrat 340 puan alsana 17000:o:D
-
17000 puana ne tatili ,ben otel satın alırım yerinde olsam....senin portfoyünle tabiii:)
-
[quote=mbm;103983]17000 puana ne tatili ,ben otel satın alırım yerinde olsam....senin portfoyünle tabiii:)[/quote]
Benim portföy alacağını aldı zaten.Gidip de 500 000 lirayı burada tutacak kadar eşşek değilim.Konuştuğumuz rakam 50 milyarda 150 milyar kar eder.150 milyara İstanbulda kulube satıyorlar.Otel zor alınır.Ama en kral otelde ağırlarlar sizi.Ben hedefi koydum heryıl 1 ev.20 yıl sonra emlak kralı..dng.lelele.leleleBu arada seans arasında COOLIO GANGSTA PARADISE ile süper para kazanılıyor tavsiye ederim.Ben müzik olmadan ve ortamda canlı insan sesi olunca para kazanamıyorum.
-
DJ ne güzel süzülüyor beaaaahhh....%4 falan eksi ne şık olur...PAMBIKKKK...ayrışta gel
-
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 9 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Aşağı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Azalıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumsuzdan Olumluya [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
[/B]Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)
-
[quote=Astatin;103985]DJ ne güzel süzülüyor beaaaahhh....%4 falan eksi ne şık olur...PAMBIKKKK...ayrışta gel[/quote]
güzel gündü...dün gece şort kaldık eyle mi beyle mi derken sabah verdiler sağolsunlar.alttan dökülenleri topladık....sonrada yukarılardan bi daha gömmek nasip oldu...o vaziyette geceye kaldık.
ama bugün assolist [B][COLOR=red]****[/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]fXci[/COLOR]****[/COLOR] [/B]oldu (sağını solunu yıldızladım STAR ambiansı vermek için).iyi hırpaladı PY namıssızlarını.adam haklı ne zamandır yatıyor kenarda düşene bakıyor çıkana bakıyor en sonu bu iş beyle olmayacak dedi sazı aldı eline...yanlız bugün ağzına bi parnak balı çaldı şindi.alışırsa nasıl olur bu işe bilemiyorum.
yakında tüm forum bu işe başlarsak VOB tahtasında kademeler sapıtır :..:
-
MATRIX kullanan arkadaşlara soru:
System tester'da aynı anda bir kaç sistemi test edebiliyorken, şimdi bunu yapınca sayfa boş çıkıyor..Kimsenin başına geldimi ? geldiyse çözen var mı
-
[QUOTE=Astatin;103988]MATRIX kullanan arkadaşlara soru:
System tester'da aynı anda bir kaç sistemi test edebiliyorken, şimdi bunu yapınca sayfa boş çıkıyor..Kimsenin başına geldimi ? geldiyse çözen var mı[/QUOTE]
Aynı anda bir kaç sistem derken kastetdiğin optimizasyonsa ben de hep boş çıkıyor :confused:
-
[quote=enorton;103989]Aynı anda bir kaç sistem derken kastetdiğin optimizasyonsa ben de hep boş çıkıyor :confused:[/quote]
yok opt. değil..farklı sistemlerin aynı enstrumanda aynı periyottaki perf. ini karşılaştırmak için çok sayıda sistemi aynı anda test etmekden bahsediyordum........
-
Ban matrikste opt yapamıyorum, değişkene OPT1 diyorum ve daha sonra değişkeni tanuımlıyorum ama olmuyor...
-
enorton, diğer topikdeki soruna yanıt yazdım