[quote=unlimitted;104008]alacaklar bu dow'u yukarı son 1 saatte.
hareketler aynen öyle.
inşallah yanılıyorumdur.[/quote]
%2.5 dan daha az düşerse hatrım kalır :)
benim aklım 415000 kontratlık hacimde :) gerisi hikaye
Printable View
[quote=unlimitted;104008]alacaklar bu dow'u yukarı son 1 saatte.
hareketler aynen öyle.
inşallah yanılıyorumdur.[/quote]
%2.5 dan daha az düşerse hatrım kalır :)
benim aklım 415000 kontratlık hacimde :) gerisi hikaye
[quote=Astatin;104010]%2.5 dan daha az düşerse hatrım kalır :)
benim aklım 415000 kontratlık hacimde :) gerisi hikaye[/quote]
sabah longlar stopladı shortlar kapandı, öğlen shortlar stopladı longlar açıldı, öğleden sonra longlar stopladı kısalar açıldı, hele MARBAŞ ne etse piyasa öteki tarafa gitti, 600 long, 525 stop ve short 600 stop ve long defalarca hemde, hacim artışı normaldir yani
[quote=Astatin;104010]......benim aklım 415000 kontratlık hacimde :) gerisi hikaye[/quote]
evet tepe olmaya aday bir noktada yaklaşık 9.000 puanlık yükselişin nerdeyse en tepesinde oluşan bu rekor hacim düşündürücü...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104007]Hayda bu da yeni çıktı.Yav böyle adamları niye hergün burada okuyorum ben.Bu daha dün engellenmedimi.Allah Allah yine sataşıyor.Alın şunu başımdan.Hellim hanım şu yenisin galiba arkadaşı bir zahmet yollarmısınız.Bana hakaret ediyor.Dün de etmişti.[/QUOTE]
Ya dogrulari soylemek satasma mi oluyor!!!
Sen demedin mi Japonya'ya gidiyorum olmekten cok korkuyorum...
demedin mi artik tvlerdeyim... sen hic omrunde tvye cikabildin mi?
gececeksin yalanlari.. birakacaksin kufuru...
Adam olmalisin adam....
Asti avatar nasıl :)
[quote=mozkan;104011]sabah longlar stopladı shortlar kapandı, öğlen shortlar stopladı longlar açıldı, öğleden sonra longlar stopladı kısalar açıldı, hele MARBAŞ ne etse piyasa öteki tarafa gitti, 600 long, 525 stop ve short 600 stop ve long defalarca hemde, hacim artışı normaldir yani[/quote]
Evet marbaşın 200 milyon ytl hacme katkısı var bugün.Bunun yanında çok volatilite oldu.Sabah düş öğlen art.Sonra 36800 e al sonra 36450 sonra 36800 esas para burada oynadı ve soygun burada oldu.
[quote=mozkan;104011]sabah longlar stopladı shortlar kapandı, öğlen shortlar stopladı longlar açıldı, öğleden sonra longlar stopladı kısalar açıldı, hele MARBAŞ ne etse piyasa öteki tarafa gitti, 600 long, 525 stop ve short 600 stop ve long defalarca hemde, hacim artışı normaldir yani[/quote]
doğrudur..ama bunlar hemen hergün olan şeyler..sonuçta piyasa nın aklı vardır...36800 ler cihetine 3 huruç harekatı ve en düşüğe yakın kapanış ve rekor hacim...tek tek olaylar belirttiğin gibi olsa da, toplamda bunun bir adı olmalı...son veya başlangıç:) trendler büyük hacimlerle başlar ve biter hikayesi
[quote=enorton;104014]Asti avatar nasıl :)[/quote]
i-rezil
[quote=mozkan;104009]shortçu dediğin yükselişten korkmaz, alsınlar bakalım, alacakları varsa görecekleri de var :..:[/quote]
herhangi bir gün olsa korkmam zaten.kaç kere bunun sabah füçurları vaar diyen de benim.
ama bugün %-0,50 üzerinde bir kapanış yaparsa, yarınki füçurlar da yeşil olur. ve o kadar uzun süre shortta inat etmiş ve bunu berbat bir trade olarak nitelemiş olan ben, 37.000 maliyetli shortlarını 36.275te realize etmiş ve yarım saat sonra fx'cinin hissettiği nokta olan 35.500 görmüş olan ben, dayanamayıp son dakikalarda 35.650'den shortlamış olan ben, yarın yiyeceğim o gap'i (kaç puan olursa olsun,isterse 25 puan olsun) kaldıramam...:..:
[quote=unlimitted;104018]herhangi bir gün olsa korkmam zaten.kaç kere bunun sabah füçurları vaar diyen de benim.
ama bugün %-0,50 üzerinde bir kapanış yaparsa, yarınki füçurlar da yeşil olur. ve o kadar uzun süre shortta inat etmiş ve bunu berbat bir trade olarak nitelemiş olan ben, 37.000 maliyetli shortlarını 36.275te realize etmiş ve yarım saat sonra fx'cinin hissettiği nokta olan 35.500 görmüş olan ben, dayanamayıp son dakikalarda 35.650'den shortlamış olan ben, yarın yiyeceğim o gap'i (kaç puan olursa olsun,isterse 25 puan olsun) kaldıramam...:..:[/quote]
37,000-36,275=0,725
0,725+35,650=36,375 başka işlem yoksa maiyetinizdir. 725 puan gapta bile moral dışında bir şey kaybetmezsiniz. ;)
Enteresan..forumda çıt yok ayu sesi bile yok
[QUOTE=Astatin;104021]Enteresan..forumda çıt yok ayu sesi bile yok[/QUOTE]
herkes sistem formüllerine boğuldu galiba:))