herkese iyi geceler..fıçır ola hayrola..77xx makbule geçir...
Printable View
herkese iyi geceler..fıçır ola hayrola..77xx makbule geçir...
[quote=jerfin;104022]herkes sistem formüllerine boğuldu galiba:))[/quote]
ııh, herkes [COLOR=Red][URL="http://www.parasaymamakinesi.net/default.asp?sayfa=urunayrinti1&id=2150"]sipariş [/URL][/COLOR]veriyor galiba, hani intelde beklentiden kötü kar vs. .lelele
[quote=jerfin;104022]herkes sistem formüllerine boğuldu galiba:))[/quote]
Valla ben sistemlerle boğuşmuyorum. daha çok histemlerle devam ediyorum.
Bu gece nikei endexi yarına yon verecek diye düşünüyorum.
[quote=activex31;104025]Valla ben sistemlerle boğuşmuyorum. daha çok histemlerle devam ediyorum.
Bu gece nikei endexi yarına yon verecek diye düşünüyorum.[/quote]
japonların kendi icatları olan candle stick (mum), kagi, threeline break gibi point figure ailesine göre düşmeleri lazımdır, bence 8500 denerler bugün
[quote=mozkan;104026]japonların kendi icatları olan candle stick (mum), kagi, threeline break gibi point figure ailesine göre düşmeleri lazımdır, bence 8500 denerler bugün[/quote]
O zaman shortculara gün doğar diyecem ama diyemiyorum..
Ters köşeye yatmak var..
Bugun akbank ve garantide iyi verdiler. akbankda da baya bir fiyat var düzelticek. Benim hedefim akbank 6 olmadan düzeltme gelmeyecek..
[quote=activex31;104027]O zaman shortculara gün doğar diyecem ama diyemiyorum..
Ters köşeye yatmak var..
Bugun akbank ve garantide iyi verdiler. akbankda da baya bir fiyat var düzelticek. Benim hedefim akbank 6 olmadan düzeltme gelmeyecek..[/quote]
nikkei ile vobun bir ilgisi yok, isterse 7000 olsun nikkei, aynı sınıfta değiller çünkü. mesela usd ytl den sıkıntınız mı var ne olacağı hakkında açınız usdzar grafiği (güney afrika rand) o size söyler, ama usd jpy veya eurousd söylemez. aslında bloomberg platformuna paralı üye olmak lazımdır, bizde spotu dağıtan merril teyzenin global pozisyonunu irdelemek açısından, bügün nerelerde satış yapacak meselesi :)
[QUOTE=mozkan;104028]nikkei ile vobun bir ilgisi yok, isterse 7000 olsun nikkei, aynı sınıfta değiller çünkü. mesela usd ytl den sıkıntınız mı var ne olacağı hakkında açınız usdzar grafiği (güney afrika rand) o size söyler, ama usd jpy veya eurousd söylemez. aslında bloomberg platformuna paralı üye olmak lazımdır, bizde spotu dağıtan merril teyzenin global pozisyonunu irdelemek açısından, bügün nerelerde satış yapacak meselesi :)[/QUOTE]
Doğrudur.nikkei ile vobun ilgisi yok denecek kadar azdır.Ancak nikei ve fdjı,fspx,dax'ın ilgisi çoktur! Bunlarlada vobun ilgisi çoktur.O halde nikkei ile vobun ilgisi vardır. :)
Artçı boga piyasasının fişini çekmiş olabilirler uzun açarken stoplar yakın olmalı dikkatli olmakta fayda var
[quote=AMON RA;104029]Doğrudur.nikkei ile vobun ilgisi yok denecek kadar azdır.Ancak nikei ve fdjı,fspx,dax'ın ilgisi çoktur! Bunlarlada vobun ilgisi çoktur.O halde nikkei ile vobun ilgisi vardır. :)[/quote]
dax ve vob ilişkisini bugün gördük hamdolsun, djı %7 düştüğü gece de dowu görmüştük, fdowa gelince niyet mal almaksa shortçuları stoplatma, niyet mal vermekse longcuları harcama aracıdır, geçen bir yerlerde okudum yanlış hatırlamıyorsam fdowun dow açılışından önceki durumunun dow kapanışını başarılı yansıtma oranı %26 civarı gibidir. ;)
[QUOTE=fXci;103710]yarın 35500 görcez içime dovdu :eek:[/QUOTE]
sizin içinize doğuyosa bir bildiğiniz var +. 35450 görmüşüz 50 puanın lafımı olur
[QUOTE=mozkan;104031]dax ve vob ilişkisini bugün gördük hamdolsun, djı %7 düştüğü gece de dowu görmüştük, fdowa gelince niyet mal almaksa shortçuları stoplatma, niyet mal vermekse longcuları harcama aracıdır, geçen bir yerlerde okudum yanlış hatırlamıyorsam fdowun dow açılışından önceki durumunun dow kapanışını başarılı yansıtma oranı %26 civarı gibidir. ;)[/QUOTE]
Zaten birebir aynı olmasını beklemek saflık olur fdow'un dow kapanışını bilme olasılığı %26 demişsiniz eğer doğruysa samimi söylüyorum bunu ters indicatör olarak kullanmakta gerekir!
[QUOTE=hexen;103474]astatinim sindi plan etme zor.. net potans gordumde yapcayım. şindi net plan kadar system gore harket etme doru..
eyer 35600..100 yeresi asaya gecmese yukarya harket devam olur amma 35600.100 asayasında longs tehlike olur.
Neden tehlike olur ? cunki 35100 asayasında traders 29000 potansta korkma sebeple longs stop short eder..
Amma sindi halen normal..[/QUOTE]
hexen babacım sen 35600 ile 35100 seviyesine dikkat çektiysen (36500 üstündeydik ozaman ) kesin oralara gideriz dedim içimden ve geldik gerçekten [B]yeni analiz yeni analiz babacım PLIZ[/B]