-
[quote=AMON RA;104033]Zaten birebir aynı olmasını beklemek saflık olur fdow'un dow kapanışını bilme olasılığı %26 demişsiniz eğer doğruysa samimi söylüyorum bunu ters indicatör olarak kullanmakta gerekir![/quote]
valla pederle tavla oynarken üst üste 4 kere 6-6 attığımı hatırlıyorum, olmaz olmaz demeyin yeminle oldu, zaten bi daha oynamadı benimle. lafın özü %26 emme üç gün üst üste doğru yansıtırsa ne olacak :..:
-
dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
dow future halen ekside..asyaya etkisi ve sabahki durumu bakalım nasıl olacak?
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...
-
[quote=YAVUZHAN;104036]dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
dow future halen ekside..asyaya etkisi ve sabahki durumu bakalım nasıl olacak?
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...[/quote]
Şu askerliği hallediyim.Bende düşünüyorum şu nikah işini..leleleAskere gitmeden kız mız yok diyor annem.:..:Allah bir yastıkta kocatsın.Günaydın herkese.
-
[quote=Astatin;103990]
....[/quote]
İlginç. Eline sağlık.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104037]Şu askerliği hallediyim.Bende düşünüyorum şu nikah işini..leleleAskere gitmeden kız mız yok diyor annem.:..:Allah bir yastıkta kocatsın.Günaydın herkese.[/quote]
annen haklı.
askere gidene kadar bilemiyor insan, askere gitmemiş adama neden kız vermezler...
şu anda 1000 tane kızım olsa, askere gitmemiş adama 1 tanesini vermem. :..:
herkese günaydın.
-
[quote=mozkan;104019]37,000-36,275=0,725
0,725+35,650=36,375 başka işlem yoksa maiyetinizdir. 725 puan gapta bile moral dışında bir şey kaybetmezsiniz. ;)[/quote]
aldığım her pozisyon için dediğinize katılırım. sonuçta puandır.
ama bu pozisyon gerçekten ilginç oldu. o yüzden mesele 25-250 puanın ötesinde. belki de 2008 başlarında çok inat ettiğim bir (long) pozisyonda portföyün %75'ini kaybetmemin kuyruk acısı var, bilinç altıma yerleşmiş.
gurur mu yapmışım ne. :D
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]15 Nisan Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 9:00 -%0,3 -%0,1 Düşük
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (y/y) (Mar) 9:00 -%7,1 -%5,7 Düşük
GBP DCLG Konut Fiyatları Endeksi (y/y) (Şub) 11:30 -%11,5 Orta
USD MBA İpotek Kredisi Onayları (APR 9) 14:00 %4,7 Düşük
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 15:30 %0,1 %0,4 Yüksek [/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (y/y) (Mar) 15:30 %0,0 %0,2 Yüksek[/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Mar) 15:30 %0,1 %0,2 Yüksek [/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Mar) 15:30 %1,7 %1,8 Yüksek [/U]
USD Tüketici Fiyat Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Mar) 15:30 212,2 Düşük
USD Tüketici Fiyat Çekirdek Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Mar) 15:30 217,7 Düşük
[U]USD Empire İmalat Sanayi (Nis) 15:30 -35 -38,23 Yüksek [/U]
[U]USD Uzun Dönem Sermaye Hareketleri (Şub) 16:00 $27,5Mlyr -$43,0Mlyr Yüksek [/U]
[U]USD Toplam Sermaye Hareketleri (Şub) 16:00 -$148,9Mlyr Yüksek [/U]
[U]USD Sanayi Üretimi (Mar) 16:15 -%0,9 -%1,4 Yüksek [/U]
[U]USD Kapasite Kullanımı (Mar) 16:15 %69,6 %70,9 Yüksek [/U]
USD NAHB Konut Fiyat Endeksi (Nis) 20:00 10 9 Orta
[U]USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Yüksek[/U]
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, toplam 88 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
Türkiye Ocak İşsizlik Oranı(TÜİK) (10:00)
Milli Piyango ihalesi son teklif tarihi
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
günaydınlar bol kazançlar..
-
[URL]http://www.parasaymamakinesi.net/default.asp?sayfa=urunayrinti1&id=2150[/URL] Arkadaşlar lazım olabilir belki link..lelele.lelele
-
[QUOTE=unlimitted;104039]annen haklı.
askere gidene kadar bilemiyor insan, askere gitmemiş adama neden kız vermezler...
şu anda 1000 tane kızım olsa, askere gitmemiş adama 1 tanesini vermem. :..:
herkese günaydın.[/QUOTE]
Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:
-
[quote=enorton;104044]Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:[/quote]
valla bende en az 28 yaşına kadar sallayın derim..yaşlı başlı gidince bulaşan eden olmuyo..hörmet görüyosun..subaylarla muhabbet ortamları gani oluyo, hem temiz ve basit mevzularla uğraşıyosun...
-
vob-30 nisan vade kac suan?
birde kactan acildi?
tesekkurler