gut mornik voborsa...
36.450 cortların yarısını 35.150 den kapattım.yarısı duruyor...aşağı giderse malsız kalmıyak.yukarı giderse eldeki kardan olmıyak...
Printable View
gut mornik voborsa...
36.450 cortların yarısını 35.150 den kapattım.yarısı duruyor...aşağı giderse malsız kalmıyak.yukarı giderse eldeki kardan olmıyak...
[quote=enorton;104056]Benim karakolda benden başka kısa dönem yoktu. 35 kişinin arasında tek kısa dönem bendim, 5 ay nasıl geçti anlatamam... Sürekli kral tv, ibo show, ankara havası vcd leri vs...[/quote]
ohooo.. o konu ayrı...bizim bölük full kısaydı ama tugaydaki uzuncu arkadaşlar sayesinde biz de öyle bir ortamdaydık...hiç unutmam günde ortalama 15-20 kez "deli çoban" ı dinlerdik...ey gidi günler eyyy
-sazan parsons project
-hexen plans
-haguan cırcles
??????
[QUOTE=YAVUZHAN;104036]dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
dow future halen ekside..asyaya etkisi ve sabahki durumu bakalım nasıl olacak?
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...[/QUOTE]
Allah tamamına erdirsin .lelele.lelele.lelele
günaydınlar ey ahali:)
[quote=Astatin;104058]denks bay SAZAN... aslınd siteye yazılmış hali ham haliydi :) ben de bişiler yaptım üzerinde ... bu arada dur tahmin edeyim, CCI yı kaldırıp ATR yi koydun :)... PDI ı ise OPT yazptın :)[/quote]
ATR yok. Hiç optimizasyon yapmadım. PDI'Da
if(PDI(14)>MDI(14) ,1,0)'değişikliği yaptım. İlave ettiğim indikatör hariç diğer tümü senin verdiğin periyot ve değerlerle duruyor.
[quote=Astatin;104061]-sazan parsons project
-hexen plans
-haguan cırcles
??????[/quote]
pambık ?????
histem :p
[QUOTE=mersiyk;104032]sizin içinize doğuyosa bir bildiğiniz var +. 35450 görmüşüz 50 puanın lafımı olur[/QUOTE]
denks bacım:..:
[quote=fXci;104065]denks bacım:..:[/quote]
lem fXci ne ediyon lem? çok sinsi trade yapıyon allah bilir sabah sabah 125-350 arasında kaç dur döndün.yalan mı lem? :..:
[quote=sazan;104063]ATR yok. Hiç optimizasyon yapmadım. PDI'Da
if(PDI(14)>MDI(14) ,1,0)'değişikliği yaptım. İlave ettiğim indikatör hariç diğer tümü senin verdiğin periyot ve değerlerle duruyor.[/quote]
Aha, doğru demektesiniz.. PDI ve MDI ilişkisi üzerine uzun polemikler okumuştum bir yerde ama neresiydi hatırlamıyorum..belkide senin yazdığın forumların birindeydi..
Ayrıca; yazdıklarınızdan, silinen indikatörün CCI olduğunu seziyorum ve eklediğiniz indikatörün ne olduğunu ise asla söylemeyeceğinizi anlıyorum:..:
35100 long
[quote=fXci;104068]35100 long[/quote]
riskli derim. fena veriyorlar.
[quote=fXci;104068]35100 long[/quote]
onun adı long değil...biz ona lonk diyoruz..zarar yazmaya başlarsada lönk diyoruz:)