-
[QUOTE=traderx;104071]banko sanko anlamam, 35100 yeni kanal desteği buralardan tepki gelebilir ama 5 dakkalık sisteme göre takılan kişi için kısaları kapatıp uzunlamaya değmez nede olsa aşağıda bankomuz var:..:[/QUOTE]
550 ye kadar sürmesi beklenebilir bu tepkinin.
-
[quote=mbm;104078]sendemi selçuklu........üüüüüüüüü
devam kısaya ve devam sisteme....
yaşasın sisteeeeeeeemmmmmmmm[/quote]
sistem kullanmayan birisi olarak bu sitede sistemi ile ters pozisyonda olmaktan en çok huylandığım 2 kişiden birisiniz.
bi pozisyon açtığımda sizin(ve o diğer arkadaşın) sistem o yönde sinyal verince arkama yaslanıyorum. :)))
-
-
[QUOTE=unlimitted;104085]sistem kullanmayan birisi olarak bu sitede sistemi ile ters pozisyonda olmaktan en çok huylandığım 2 kişiden birisiniz.
bi pozisyon açtığımda sizin(ve o diğer arkadaşın) sistem o yönde sinyal verince arkama yaslanıyorum. :)))[/QUOTE]
ANNA ZIESTEM den korkarsı[B]m[/B]ınız dur onuda guncellim
-
Bu borsa bugün çok süper artacak.Full long.
-
[quote=enorton;104044]Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:[/quote]
Çok mu sevdin.:..:
-
150 yi görürse full short olacam.Tahminim görmeyecez.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104089]Çok mu sevdin.:..:[/QUOTE]
Hem de nasıl, burnumda tütüyor vallahi...
-
ANNA ZIESTEM
[IMG]http://i41.tinypic.com/s2xgcm.png[/IMG]
-
[quote=GOKHANFINDIK;104088]Bu borsa bugün çok süper artacak.Full long.[/quote]
hislerin mi gokhan kardeş
-
Bugün heryer artı olacak.Adım gibi eminim.Borsa işte naparsın.
-
diyarbakır deve geçidinde 5 ay,dağ,taş gezdim..tüm kısa dönem arkadaşlarımın kulakları ,ayazdan yara oldu.benimki zor şartlarda oldu..yaşımda 30 olunca...epey zorladı...[B]askere erken gitmek lazım[/B]..
askerlikten beklentilerinizi olumlu olarak çok yüksek tutmamak lazım.hayal kırıklığı olabilir...sonuçta askerlik hizmet yeridir..