-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104094]Bugün heryer artı olacak.Adım gibi eminim.Borsa işte naparsın.[/QUOTE]
gokhan. abicim senin gibi treyd ederkene bile eminim kelimesini azımdan çıkartamadım. valla belki olurya borsa hali bugun çok derin düşecez ama sırf sen kesin yükselcez dediğin için aaa bu adamın bildiği birşey var boşuna konuşmaz diye cortlrını kapayan adam olur.. üstüne bide sen FULL CORT dersen cortlarını kapayan adamın halini düşünemeyorum.
eminim banko felam deme canımı iste
-
[quote=SaNCaKTaR;104093]hislerin mi gokhan kardeş[/quote]
Mümkün değil.Üç kelam tecrübem varsa buraların hepsi artı olacak saat 5 e kadar.Aha da yazdım.
-
[quote=abka;104095]diyarbakır deve geçidinde 5 ay,dağ,taş gezdim..tüm kısa dönem arkadaşlarımın kulakları ,ayazdan yara oldu......[/quote]
bende izmir'de yaptım.narlıdere'de...
istihkam okulu oradaydı 3 ay eğitim gördük sonra herkes eliyle kendi kurasını çekti.kimisi hakkari,kimisi diyarbakır v.s.
ben çektim yine izmir çıktı :D
200 metre ilerideki istihkam er eğitim alayında yedek subay olarak yaptım askerliği.
bölüğe gelenler seçme adamdı.tüm bölüğün neredyse tamamı psikolojik sorunları olan, uyuşturucu kullanan,suç işlemiş çocuklardan oluşuyordu.
eğitim sırasında ilk geldiklerinde durmadan çişe gidebilir miyik diyorlardı.bende karşıma aldım bunları lan siz ne biçim adamsınız cephede olsak şindi durmadan çiş molası mı isteyeceksiniz tutacaksınız çişinizi dedim.bi daha çişe gidebilir miyim diye yanıma izin istemeye gelen olmadı :D
hey gidi günler...
-
[quote=fXci;104096]gokhan. abicim senin gibi treyd ederkene bile eminim kelimesini azımdan çıkartamadım. valla belki olurya borsa hali bugun çok derin düşecez ama sırf sen kesin yükselcez dediğin için aaa bu adamın bildiği birşey var boşuna konuşmaz diye cortlrını kapayan adam olur.. üstüne bide sen FULL CORT dersen cortlarını kapayan adamın halini düşünemeyorum.
eminim banko felam deme canımı iste[/quote]
Trade mrade bilmem.Bugün borsa artı olacak ve ben sıfır işlem yapacam.Kriz de bitecek.Ben yazdım aibicim oraya.35150 altında shortum.Herkes de öyle olmalı.Aha da göreceksiniz.Bugün heryer artı olacak.üüü:D:D
-
Bir arkadaşımın anısı aklıma gelince çok gülerim.Acemilik bitmiş seçmeler başlamış binbaşı bize İnsan psikolojinden iyi anlayan bi asker lazım demiş bikaç kişi atlamış hemen binbaşı sormuş birine sivilde ne iş yapardın? cevap: KERESTECİYDİM KOMUTANIM!
-
[quote=GOKHANFINDIK;104097]Mümkün değil.Üç kelam tecrübem varsa buraların hepsi artı olacak saat 5 e kadar.Aha da yazdım.[/quote]
dünkü kapanıştan full long olmaktan emin olduğun kadar mı?
lem söylettin en sonunda he!!:)))
zaten 2 kere yorum yapıyosun birisi long birisi şort. sonra hangi tarafa gidersek "ben demedim mi" diyosun.
halil'i geçtin ha! :..:
-
Sistem mistem bilmem ben.Bir düşündüğüm varki yazıyorum.Alsatçıyız diye bir cacık da bilmiyoruz değil imkbden falan anlarız Elhamdülillah.
-
[URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=screenshot1g.jpg][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7823/screenshot1g.th.jpg[/IMG][/URL]
ortlamlarda son durum grafikte
-
[quote=unlimitted;104101]dünkü kapanıştan full long olmaktan emin olduğun kadar mı?
lem söylettin en sonunda he!!:)))
zaten 2 kere yorum yapıyosun birisi long birisi şort. sonra hangi tarafa gidersek "ben demedim mi" diyosun.
halil'i geçtin ha! :..:[/quote]
Dünkü kapanışta full long olurken eminim yazmadım ki?Borsa artı olacak bugün yazarım.İnandığım yön nett alacaklar.Belli bu borsa.Ha gidip de ben hsbc bankasına bomba atılmasını bilemem.Ama alacaklar.Bu borsa komple psikoloji.Şimdi herkes ah borsa artı olmasa da Gökhan bir şişse diye düşünüyor.Ama olacaz artı maalesef.Şişmeyecem.Bugün özel olarak yazıyorum.Ben bildim şu bu havasına ihtiyacım yok.Ama borsa net alacaklar bugün.Borsa yaşanmadan anlaşılmaz sen de yaşayınca anlarsın nasıl biliniyor.Ben bu garanti ve iscyi nerdeyse 7 yıl oldu takip edeli.Bu hareketler kolay kolay yanıltmaz.Bugün işlem yapmayacam.Beni efg satmış garanti almış hiç enterese etmez.Fiyat artınca hiçbiri umrumda değil.35150 stoplu full longum ben.İsteyen de böyle olabilir.İşlem yapmayacam çok ciddiyim.
-
sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)
-
[QUOTE=enorton;104105]sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)[/QUOTE]
Şaka bir yana sistem birazdan AL verecek bu gidişle...
-
[quote=enorton;104105]sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)[/quote]
İşte akşamdan beri anlatıyorumya zaten bende.Sistem geç görebilir ama banko olur sistemin gördüğü.Ama az kazandırır fıstık gibi kesin kazandırır.Yeterki uymasını bilin.