ralli ralli ralli ... rihannaaa :rolleyes:
mbm hani isteyecektik şu kızı üüüğüüüüüüü .. vay anasını .. hahaahha :D:D
Printable View
ralli ralli ralli ... rihannaaa :rolleyes:
mbm hani isteyecektik şu kızı üüüğüüüüüüü .. vay anasını .. hahaahha :D:D
[quote=mozkan;104134]garandan short stop beklemekteyim, nıhahaha[/quote]
başladı garan eferim söz dinliyor .lelele
Tebrikler Gökhan!!!
[quote=SEYYAH;104141]alın canlarım LONG side selamettir :p
kış kimi hafifim sıbah hepisini gıpattım shortların...tertemizim :..:
1/2 150 den kapatım kalanıda 200 den...
LONG yaptım mı? tövbe vallahi yapmadım...fekat o sırada yapmak lazım geliyormuş.
ohooo daha sistem LONG diyecektide biz eldeki shortları cover edip LONG lıycaz filan...kafadan 600/700 puan bıhar...
histemim benim...var mı sen kimisi bı dinyada...:..:[/quote]
bizde ailecek keyifliyik...175 den kapadık kısalarıççhep birlikte şunu diyoruz "esmersen güzelsin" tınım tınım tın tın tım :) nefret bir muzık nefret bir solist ama böyle zamanlarda insan duygularını dolaysız ifade etmek istiyor
[QUOTE=selçuklu;104144]ralli ralli ralli ... rihannaaa :rolleyes:
mbm hani isteyecektik şu kızı üüüğüüüüüüü .. vay anasını .. hahaahha :D:D[/QUOTE]
isteyecektikte..sen önce bi deneyim sonra dedin ya kardeş....:):)
LONG yaptım mı? tövbe vallahi yapmadım...fekat o sırada yapmak lazım geliyormuş.
ohooo daha sistem LONG diyecektide biz eldeki shortları cover edip LONG lıycaz filan...kafadan 600/700 puan bıhar...
aynı yerlerden, aynı şekilde ve tüm düşünceler de aynı.
teşekkür yetmez yazayım dedim bu kadar aynılığa. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Dax da artı hadi selametle.Artık 40 000 bandına giriyoruz.
[QUOTE=mbm;104148]isteyecektikte..sen önce bi deneyim sonra dedin ya kardeş....:):)[/QUOTE]
he alalım artık iyiymiş .. hahahaha :D
aynı histem neden long demedi seyyah, nalıncı keseri gibi sadece short ve short covera mı programladın
yahu ne yapacan o gündüz fenerini:..::..::..:
800 den short desem inanmazsınız.Full short.Yön kesin yukarı.Long olanlar sakın dokunmasın.Burası artar çokkk.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104154]800 den short desem inanmazsınız.Full short.Yön kesin yukarı.Long olanlar sakın dokunmasın.Burası artar çokkk.[/QUOTE]
700 den tekrar longladın sanırım...