-
[quote=mozkan;104152]aynı histem neden long demedi seyyah, nalıncı keseri gibi sadece short ve short covera mı programladın[/quote]
yoh...şindi LONG zamanı dedi sabah...normalde sabah kapanırken longlamam gerekiyordu.ama simetrik çalışmıyorum abi :..:
ben daha evvelde yazdım her hareketi yapmıyorum 1-2-3 hopp...çünkü çarpılmam işten bile değil.plans yapıyorum şimdi...belki 3 gün yatarım kenarda belkide 10 dk sonra atlarım trene.gerektiğinde itinayla ekşın yapılır :..:
-
[quote=enorton;104155]700 den tekrar longladın sanırım...[/quote]
Yoo arada çok işlem var.En az 1000 işlem yaptım 3 dakikada.Full long en son 35650 den.Ben ekranda durmiyim artık.800den önce de yaptım işlem.Full long devam.Amaç longun maliyetini düşürmekti.Düştü sayılır.Bu farkla asla shortlanmamalı.Borsa net yukarı yön.
-
yeter bu kadar ralli uyyumsuzluklar var .. şelale şelale şelale ..yaşasın spontane ..
-
-
[QUOTE=traderx;103939]ama şuda var şortlar dikkatli olsun neden? bu tür dönüş günlerinden sonraki günlerde genelde sabah ters yönde gaptan sonra yola devam ederler. ama şu an itibariyle net sat.[/QUOTE]
dün akşam kapanmadan önce belirtmiştim şunun için söylüyorum, piyasa her zaman bildiğini okuyor he yukarı gap yapmadı ama bunu öteledi şu anda artıya geçti herkes düşüşe odaklanmışken dediğim olayı yaptı ve bitti yada devam ediyor 36000 civarında kırdığı obonun boğaz noktasına doğru atak normaldir.
he boğaz seviyesi geçilir ve üstünde kalırsak planı güncellemek gerekir orası ayrı.
-
şindik kitaplara yeni bir terim ekleme zamanı geldi diye düşünüyorum...selçuklunun spontane olayından yola çıkarak.
daytrader var trendtrader var birde [B]spontrader [/B]ekleyelim...
sponge bob gibi oldu ama olsun... :p
tamam sevdim bundan sonra işin ne diye soran olursa [B]I am a spontrader[/B] diyeceğim :..:
-
Garan 3 kademe sonra 37000 deki tepe fiyatına ulaşıyor.Yani garan 3 kademe kalksa bizim 37000 olmamız lazım yanlışmıyım?Olacazz zamanı var.
-
500 ün altında 1 saatlik kapanış şelale getirir.Piyasa şuraları hızlı geçmeli geçecekse.Geçemezse 2 3 saatte burayı şelale gelir.
-
Short zamanı yaklasıyor sanki.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104164]Short zamanı yaklasıyor sanki.[/quote]
sadece sankı mı?.dng
-
:DÖnümüz mayıs full short.Üşütmeyiz.:):D
-