Şu vob a bulaştımgım ılk gunden bu yana adam gıbı gazete bıle okuyamıyorum dunyadan bı haber olduk ben bole ........ bayramda ellerinden öperım
Printable View
Şu vob a bulaştımgım ılk gunden bu yana adam gıbı gazete bıle okuyamıyorum dunyadan bı haber olduk ben bole ........ bayramda ellerinden öperım
[quote=SaNCaKTaR;104168]Şu vob a bulaştımgım ılk gunden bu yana adam gıbı gazete bıle okuyamıyorum dunyadan bı haber olduk ben bole ........ bayramda ellerinden öperım[/quote]
Ben bunca alsata rağmen bütün haber gazeteleri okurum genelde aynı zaten haberler.Tabiki göz gezdirmek babında.Akşam çok okurum.
[quote=GOKHANFINDIK;104169]Ben bunca alsata rağmen bütün haber gazeteleri okurum genelde aynı zaten haberler.Tabiki göz gezdirmek babında.Akşam çok okurum.[/quote]
dostum sen tecrubelısın bız daha comez bıle sayılmayız bu alemde tabı yenilip gıtmezsek carcabuk bende akşamları okuyorum ama seans bıtdıgı anda dısarı cıkıp spor yapmak daha ıyı gelıyor tabı kazanırsak daha cok spor yapıyor ınsan ama kaybederse onunden dunya guzelı gecse donup bakmıcak halde oluyor anladın sen onu:..:
birisi FNY mi demişti? :..:
[quote=SaNCaKTaR;104170]dostum sen tecrubelısın bız daha comez bıle sayılmayız bu alemde tabı yenilip gıtmezsek carcabuk bende akşamları okuyorum ama seans bıtdıgı anda dısarı cıkıp spor yapmak daha ıyı gelıyor tabı kazanırsak daha cok spor yapıyor ınsan ama kaybederse onunden dunya guzelı gecse donup bakmıcak halde oluyor anladın sen onu:..:[/quote]
Bende cumartesi pazar hiç yokum evde İstanbulda neresi uyarsa oraya gidiyorum.
[quote=GOKHANFINDIK;104172]Bende cumartesi pazar hiç yokum evde İstanbulda neresi uyarsa oraya gidiyorum.[/quote]
artık bizi branj a davet edersın bı pazar gunu :):..:
5 dklığa göre longa devam..lelele
allah akıl fikir versin 750 yi 1-1-1-1-1 çalıştırıyor...
gokhan TERA dakı ışlemı sen mı yapıyorsun 1 + 1 bu N yaaa :)
[QUOTE=SEYYAH;104175]allah akıl fikir versin 750 yi 1-1-1-1-1 çalıştırıyor...[/QUOTE]
kesin gokhan :D birdirbir oynayan teraydı
[quote=fXci;104177]kesin gokhan :D birdirbir oynayan teraydı[/quote]
o zaman normal karşılamak lazım.gazete okurken canı sıkıldı herhal :D
pariteyi de artıldılar en sonunda