matrix harıka bugun..2 3 kademe de bır goruyorm hareketlerı
Printable View
matrix harıka bugun..2 3 kademe de bır goruyorm hareketlerı
siteye her döndüğümde sayfayı yenilemem gerekiyor,eskiden en azından aynı sayfa içinde sürekli mesajlar ekleniyordu,sayfa dolduğunda ise yeni sayfaya kendim geçiyordum.şimdi her açtığımda önce sayfayı yeniliyor sonra son sayfayı tıklıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?kolay bir yolu varmı teşekkürler...
KOLBASTI ya başladılar yine..şortum mutluyum
sistem al da..of be..bunaldım...
[URL="http://img17.imageshack.us/my.php?image=75687088.jpg]"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5002/75687088.jpg[/IMG][/URL]
Şu 15 dklığın daha sat vermemesi beni cidden bayağı rahatsız etmeye başladı uyuz oldum.:(
Gene yukarı yapmasınlarda bunlar.
[quote=Astatin;104267]KOLBASTI ya başladılar yine..şortum mutluyum[/quote]
valla kolbastı bile bu dansın yanında vals gibi kalır.
bu ne ya!
tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım
Dayanamadım 800 e satış 475 e alış yazdım, sonra tırstım ıkısını de ıptal ettım, tısrmasak 325 puan daha cepteydı, :(:(
[QUOTE=fXci;104272]tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım[/QUOTE]
hatta 34900e gidecekmi gitmeyecekmi ?
tam anlayamadım .dng
[quote=Nafiz;104266]siteye her döndüğümde sayfayı yenilemem gerekiyor,eskiden en azından aynı sayfa içinde sürekli mesajlar ekleniyordu,sayfa dolduğunda ise yeni sayfaya kendim geçiyordum.şimdi her açtığımda önce sayfayı yeniliyor sonra son sayfayı tıklıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?kolay bir yolu varmı teşekkürler...[/quote]
herkes pozisyonda ve bugün işlemler çok hızlı.
flat olarak ben yardımcı olayım.
profiliniz/seçenekleri düzenle/konu gösterim ayarları alanından yapabilirsiniz.
veriler savuşturuldu...sırada DJ endüstriyal var
[QUOTE=fXci;104274]hatta 34900e gidecekmi gitmeyecekmi ?
tam anlayamadım .dng[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;104272]tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım[/QUOTE]
hatta djf 7670e gidecekmi gitmeyecekmi tam anlayamadım .dng