[QUOTE=oğuzt;34031] bir don kaldı onuda vermeyelim[/QUOTE]
:) heheheh
Printable View
[QUOTE=oğuzt;34031] bir don kaldı onuda vermeyelim[/QUOTE]
:) heheheh
[QUOTE=kayahan;34025]
crashhhhhhhhhhhhh geliyor.!!![/QUOTE]
allahım sen büyüksün , ben küçük, adam orgazm oldu yahu :) heheheh..
Mesut bu Kayahan tam senlik, hocam bir kontrol etsen şunu, prostat ne durumda...Tak eldivenleri...
o dona mukayet ol kardeş:) teo usta bende longtayım az kaldı umarım şu lehman satılırda kurtuluruz
[QUOTE=teo;34034]allahım sen büyüksün , ben küçük, adam orgazm oldu yahu :) heheheh..
Mesut bu Kayahan tam senlik, hocam bir kontrol etsen şunu, prostat ne durumda...Tak eldivenleri...[/QUOTE]
Teo abi aksam aksam gülmekten yaş geldi gözlerimden bende bunun ustune bir sigara iceyim bari :..:
kardeslerim kimse bana falan guvenmesin!!!!
bak millet akp'ye aldandi oy verdi.!!!
canakkale bogazi yol gecen hanina dondu.
akp kibris'ida satti.
din tuccarlari hani hamami goturdu.
milleti akp donsuza cevirdi.!!!!.lelele.lelele
Sevgili Selçuklu
Bizim stoplar nerdeydi? Ben gider mışıl mışıl uykumu uyurum.uyk:
[QUOTE=catedral;34039]Sevgili Selçuklu
Bizim stoplar nerdeydi? Ben gider mışıl mışıl uykumu uyurum.uyk:[/QUOTE]
selçuklunun stopu 52125 de....
kısaldıgı yerde 52025...
sıfır işlemle devam ediyor.......:D helal olsun......
[QUOTE=kayahan;34037]kardeslerim kimse bana falan guvenmesin!!!!
bak millet akp'ye aldandi oy verdi.!!!
canakkale bogazi yol gecen hanina dondu.
akp kibris'ida satti.
din tuccarlari hani hamami goturdu.
milleti akp donsuza cevirdi.!!!!.lelele.lelele[/QUOTE]
Bu arkadaşın formumuzda yazılarının engellenmesini istiyorum. uslübu ile kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum. Bu tür mesajların bitmesi dileğimle.
çküş senaryoları hazırlanmış gördüğüm kadarıyla [URL]http://www.gazeteport.com.tr/EKONOMI/NEWS/GP_285381[/URL]
[B]PİYASALAR GERGİN
[/B]
Lehman operasyonunun başarısız olmasının ardından uluslararası piyasalarda Pazartesi gününün kabusa dönüşebileceği belirtiliyor. Özellikle Türkiye gibi gelişmekte olan piyasalarda hisse senedinden çıkışın yaşanması bekleniyor..dng.dng.dng:dü::dü::dü:
vay be yarın mılat olacak hayırdır sankı hiç dusus görmedık.
[quote=BULUT;34043]Bu arkadaşın formumuzda yazılarının engellenmesini istiyorum. uslübu ile kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum. Bu tür mesajların bitmesi dileğimle.[/quote]yoksa sendemi talibanin onunde diz coken cocuklari curuk raporlu olanin, su deniz feneri soygununun bas aktoru din tuccarlarinin kadayifcisimisin?????!!!!
kayahan sanırım sen duyduğun her şeye inanıyorsun fakire fukaraya yardım eden kaç tane kuruluş var basın dilllendirdi diye daha ortada kanıtı bile yok kimleri suçluyorsun, sen kaç tane ihtiyaç sahibine yardım ettin önce herkes otursun herkes kendi hesabını versin ben defalarca şahit oldum bu kurumun çevremdeki fakirlere yardımda bulunduğuna bunların sadece bi kısmı basına yansıdı neden bu zamana kadar doğan medyası yaptığı yardımları göstermedide sadece bir olayın üzerine gitti
sebebi açıkkk çünkü istedikleri rantı elde edemediler, rüşvetlerini kabul eden yoktu bunun içinde her zaman arkadan vurdular en büyük piskolojik gücü ellerindeki gücü kullandılar medyayı... din tüccarı derken bunu neye göre söylüyorsun dini kullanarak neyi sattılar bana bir örnek verirmisin
Çöküş senaryosuymuş, elbet bir gün çökecek bütün piyasalar, ama oyun bitmiş olmayabilir, ben bu ihtimal üzerinde duruyorum, çünkü ber storns olayındada toplanıp toplanıp bir karara varamayan global sermaye tarafları, en sonunda bi çözüme varmıştı, şimdide lehman için hala goldman sachs ve HSBC ilgilenmeye devam ediyor deniyor, goldman bu işi bitirir bence, çünkü biri bitirmlei bi şekilde, lehman ın elindekiler piyasada kalacak hali yok, öyle olursa delik hepsini yırtar geçer, sen büyükmüşün sen küçükmüşün diye ayırmaz.
Durum anladığım kadarıyla global sermayenin ABD hazinesinden bu iştede para kopartarak sisteme desteğini sağlamaya çalışmaktı, fakat bunu hazine yemedi ve global sermaye tarafları şimdi korkunç sonun başlangıcı için lehman ın iflasını istemesini istemeyecek ve kendi aralarında anlaşarak bir çözüme gidecektir.
Ben diyorum arap sermayesi çekin kardeşim, ne zorlanıyosunuz ööle, araplarda para nok gibi, nasılsa lehman merill derken eninde sonunda bi yerde sermaye koyacak birileri lazım, global güçlerin içinde hala güçlü yapıda olanlar zayıfları alsa bile durum kurtulmuş olmaz ki? petrole giden parayı çekmekten başka çareleri mi var, yüzmilyarlarca dolardan bahsediyorum, arap petrol krallarından.
Ama şunu diyebilirim, finans kuruluşları bişekilde paçayı sıyırır, reel dektör gibi değildirler, lehman kurtulacak bence, ama bizim piyasaya mana oldu rahat rahat düşüşe devam ederiz artık o başka, saygılar.
[QUOTE=bozok;34049]kayahan sanırım sen duyduğun her şeye inanıyorsun fakire fukaraya yardım eden kaç tane kuruluş var basın dilllendirdi diye daha ortada kanıtı bile yok kimleri suçluyorsun, sen kaç tane ihtiyaç sahibine yardım ettin önce herkes otursun herkes kendi hesabını versin ben [B]defalarca şahit oldum bu kurumun çevremdeki fakirlere yardımda bulunduğuna[/B] bunların sadece bi kısmı basına yansıdı neden bu zamana kadar doğan medyası yaptığı yardımları göstermedide sadece bir olayın üzerine gitti[/QUOTE]
[B]pes dogrusu...
yardım edecek zaten ..parayı onun için topluyor[/B]..
[U]mesele ,yardım ettiği değil etmediği ve cukkaladıgı kısım ile ilgili...[/U]
olay milleti din duygusuyla sömürüpde , kendi çıkarları için iyiliksever insanlardan çalınan para davası...
adamlar kendi agızlarıyla itiraf ediyor..sen kanıtı yok diyorsun...
dogan dersen aynı doğan ...yıllardır nasıl bir konumda olduklarını herkes biliyor...
durup durupta yeni bir şeymiş gibi gündeme getirilmesinin amacını herkes biliyor merak etme..
[QUOTE=kayahan;34047]yoksa sendemi talibanin onunde diz coken cocuklari curuk raporlu olanin, su deniz feneri soygununun bas aktoru din tuccarlarinin kadayifcisimisin?????!!!![/QUOTE]
Cevap verilmeyecek kadar müfteri bir yaratıksın. İnsan olsan insanların hayrına iş yapan kişileri içinde 3-4 tane helal süt emmemiş var diye tamamını karalayamazsın. Hayatında kaç yetimin başını okşadın?. Kaç fakire bir hayır yaptın.
Şu zavallının gereğini yapınız lütfen.
Bu arada ben hiçbir örgütün üyesi değilim. Gergenekoncu da değilim talibancıda. Bir tarafından uydurup burda yazıp kirlilik yapma.. Millet senin abzürd mesajlarını ve siyasi hokkabazlığını okumak zorunda değil...
eğerki öyle bişey varsa davayı açmak o para yardımı yapanların hakkıdır. sadece kendi çıkarı için yaşayıp hiç bir insani vasfı taşımayan bu zamana kadar kimse için faydalı olamamış insanların değlildir...
[quote=BULUT;34054]Cevap verilmeyecek kadar müfteri bir yaratıksın. İnsan olsan insanların hayrına iş yapan kişileri içinde 3-4 tane helal süt emmemiş var diye tamamını karalamazdın. Hayatında kaç yetimin başını okşadın?. Kaç fakire bir hayır yaptın.
Şu deyyusun gereğini yapınız lütfen.
Bu arada ben hiçbir örgütün üyesi değilim. Gergenekoncu da değilim talibancıda. Bir tarafından uydurup burda yazıp kirlilik yapma..[/quote]birak garip guraba, fakir fukara ayaklarini, boyle ici bos duygu somurusunu!!
adamlar resmen din tuccarligi ile gurbetcileri dolandirdilar.!!!
bak alman savcisi bu akp'yi ve bu din tuccarlaeini suc ustu yakaladi.
bunlarin topu sahtekar yesil seytandir.!!!
ataturk ve onun cizdigi ilkeleri sevmekle ergenekoncu olunuyorsa.!! ben en buyuk ergenekoncuyum.
yoksa akp ve soros'cular gibi vatani satanlardanmi olmami beklerdin.!!!
Forum bu akşam siyasilerin yaptıklarına takılacak galiba, siyaset topiğine gidilirse fena olmaz, fikir vermiş olmak için yazdım, yoksa yarın seans içine yada piyasalara etkisi olacaksa devam.
eur/usd short yapılıp ,usd/jpy short açılışta kar alınarak kapatılmıştır...Siz daha çok beklersiniz çöküşü...
[B][URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=34059#post34059"]Siyaset[/URL][/B]
[QUOTE=bozok;34055][B]eğerki öyle bişey varsa davayı açmak o para yardımı yapanların hakkıdır[/B]. sadece kendi çıkarı için yaşayıp hiç bir insani vasfı taşımayan bu zamana kadar kimse için faydalı olamamış insanların değlildir...[/QUOTE]
konyadaki kurs çöküp gencecik kızlar enkaz altından çıkarılmaya çalışılırken
bu felaketin sorumluları ruhsat için ingilice kursu diye valilige dilekçe vermişler..
aileleri enkaz başında acıyla çıkan cesetleri beklerken onlar kendi kuyruklarının derdine düşmüşler...
ve işin ilginç yanı ailelerden hiç şikayet yok savcılıga....
bu mantıkla gidersen aileler hallerinden ve çocuklarının ölmesinden menmun...şikayet etmediklerine göre...
ne mantık ama demi... olayı sırf şikayete baglarsan böyle bir sonuç çıkıyorda...
[QUOTE=teo;34061]eur/usd short yapılıp ,usd/jpy short açılışta kar alınarak kapatılmıştır...Siz daha çok beklersiniz çöküşü...[/QUOTE]
.brv.brv
Gbp/usd shortlanırsa fena olmaz gibi ne dersin?
[QUOTE=bull market;34064].brv.brv
Gbp/usd shortlanırsa fena olmaz gibi ne dersin?[/QUOTE]
60 dak gore o da short, ben tercıhımı eur/usd den yana kullandım...
lehmanla ilgili son haber nedir arkadaşlar şimdi iflas etti alıcı çıkmadımı kesinleştimi
[QUOTE=bozok;34067]lehmanla ilgili son haber nedir arkadaşlar şimdi iflas etti alıcı çıkmadımı kesinleştimi[/QUOTE]
Bu daha bitmez arkadaş, bu hafta başında lehman la yatıp lehmanla kalkmaya devam ederiz gibi geliyor bana, o kadar kolaymı iflas, kolay olsaydı neden dönüp dönüp toplanıyolar anlasana, saygılar.
su an euro/ytl=1.7850'den islem goruyor.!!
sabaha rahat 1.8000'u gorur.
euro/$ paritesi su an 1.4295
$/ytl=1.2546
fdow şuan 2,71 ekside..oy oyyy..
su an euro/ytl=1.7920'ye firladi
$/ytl=1.25640'a firladi.
bu gece iyi para kazanacagim !!! 1/100 kaldiracla
[QUOTE=mbm;34074]fdow şuan 2,71 ekside..oy oyyy..[/QUOTE]
Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.
Fakat usd/jpy toparlanmaya başladı sanki?
Lehman tekrar görüşülüyor galiba
Merill teysede görülmüş galiba
Şimdi göüşmelerden sonuç ne çıkacak bakalım, saygılar.
[QUOTE=bull market;34076]Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.[/QUOTE]
Bence o rakamdan açılırsa çok iyi. Yarın amerikadan çok dünya piyasasında türkiyenin hali konuşulabilir. Durumlar çok sakat.
[quote=bull market;34076]Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.[/quote] haydi iyisiniz hemde cok iyisiniz!!!
yarin sabah uykusuzlugun acisini cikaracaksiniz.!!
imkb yarin cokecek :dü: 32.000lere hizla iner!!
Hayır pariteler geçen hafta bu seviyelere fırladığında bizim piyasa fişekledi yukarı, şimdi aşağıya fişeklerse ne ters bir durum değilmi:)?
Bizim piyasada piyasaymış gibi bahsetttim ama artık idare edin:)
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#000066]Press the "Refresh" button on your browser while holding down the <ctrl> key to refresh this page[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=1][COLOR=#000066][B].[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="javascript:NewWindow('/glossary/markets.html','AU','top=50,left=200,width=500,height=350,scrollbars=yes')"] [IMG]http://www.kitco.com/images/live/gold.gif[/IMG][/URL]
Hadi düşüşü senaryolayayaım dedim, spot 30 baz alırım bu durumlarda, kötü durumda en kötü 43000-43500 civarına bir atak olabilir, vadelide farka bağlı olarak hesaplanmalı işte, bunun haricinde kısa vadede daha fazla düşüş için uzun düşünülebilir, bakalım yarın bizim kapanışları görelim artık, saygılar.
yarım kısayım ama... sabaha kadar çok fırıldak döner daha.....
sabah ola hayrola......
evet sayın Kayahan,
bir kere daha soruyorum. Türkiyeyi ayrı tut sen zaten pariteciymişşin, külahıma anlat, resmen shortsun vobda.
anlaşmanın zor olacağını, bear olyındaki gibi garanti istendiğini belirtmiştim 4 saat önce, %3 aşağıdan shortlamalımıyız, ne yapmalıyız anlatırmısın bize lütfen.
dow desteğine çekilecek bu zaten belli, aslında dünden belli, peki kıracakmı yazarmısın lütfen.
sen ateşli yazdığında genelde dip orası oluyor o halde referans 15 temmuz, bana yeni birşey söyle mesela deki dow şurayı görecek bekliyorum.