-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104336]Arkadaşlar o en son yazdıktan sonra elektrik gitti geceye 35600 den longum.Aynen öyle kaldı.Eğer elektrik gitmese alsata girerdi.Günü 1000 puan zarardan seans sonu 50 puan net kara geçirdim.Full long geceye.Bu gece sert artacak dow.Enorton baba İnşallah bozmamışsındır longlarını.[/QUOTE]
Malesef günü zararda kapattım, ama zararın büyük çoğu ebroker yuzunden oldu. 35800 den long yazdım baktım hala shorttayım 35975 ten anca longlayabildim tekrar. 350 puan zarar onların yuzunden oldu. günü 500 puan zararla kapattım...
-
[QUOTE=enorton;104332]Gedik beni aradı başka sorun yaşayan yokmuş, yarın başka bir platform yukleyecekler bakalım. Yalnız bu ebroker tüm işlemleri log olarak tutuyor ama baktım orada da gözükmüyor... İspat edebileceğim hiç bir şey yok...[/QUOTE]
gedik'de bana da oldu aynısı kaç defa enorton..
-
evet beklediğim gibi 35.000 kırılmadı... en az 40.000 deneyeceğini düşünüyorum.. abartı bulanlar yükseldikçe short açabilirler..:p
-
[quote=jerfin;104341]evet beklediğim gibi 35.000 kırılmadı... en az 40.000 deneyeceğini düşünüyorum.. abartı bulanlar yükseldikçe short açabilirler..:p[/quote]
Vallahi bana bugün artı bile kapatması yetti.Hiç yoktan gelecek için yönü belli etti imkb nin bugünkü sağlamlığı.Bundan sonra long ağırlıklı oynamak lazım.Dow en geç 3 günde 8000 leri geçer.Bugün hiç işlem yapmasam net 800 puan kar varmış.Ama ben dünkü shortları kapatmasaymışım net bugün kardan zarar edecekmişim.Alsata devam.Ama bu piyasa yukarı bi 3000 puanı daha var bugün bunu belli ettiler.Bundan sonra yavaş yavaş da olsa artacaz.Bugün sıkıştırmamı ne oldu bilmiyorum.İşyatırımın halt yemesi bu artış.Seans onu ise arz kısılmış dowun da gazı ile ne var ne yok almışlar.Her saniye yeni kademe yüksek görülmüş.Vob manyak yer.Spot bir milim oynamadı vob uçtu.Yani spota bakıp shortlayana sırf olduğu yerde 850 puan kitlediler.Akıl alacak gibi değil.Ama imkb bugün güçlüydü vardı bir çapanoğlu.Yarın tek tuş 500 puan eksi de açabiliriz.Herşey unutulur.Seans sonu paniği boşa çıkar.Kimse satmak istemeyince böyle olacak tabiki fiyat kopmuş.Bir de agresif isyatırım almış.
-
bugün benim için çok strestliydi..kar-zarar arasında gidip geldim..sistem en son al da olmasına rağmen,17;13 de 36475 den tüm uzunları verdim...gece rahat olsun diye...sonuç mutlu son...yarın sistem sat derse poz. alacagım..
sistemden tek şikayetim ayda ortalama 40 poz. alıyor..poz. kapama ile 80 eder..bu benim için çok fazla..birde 5 dak olunca lavaboya gitmek bile bazen sorun oluyor..
-
-
[QUOTE=abka;104344]dow eksiye gidiyor..[/QUOTE]
ellemeyin gitsin sn abka! short kaldık geceye. Çokda huzursuzum.Bi sn.selçuklunun 15 dk grafiğindeki wolf wave var. üüü
-
Borsa mayısta düşecek.Son tepe yaparmı bir iki günde belli olur.Yalnız dax max hiçbirşey takmıyor dowu.Dax ve imkbyi aynı paramı alıyor acaba.Takas payı kestiler yine bugün evlat acısı gibi koydu pehhhh.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104346]Borsa mayısta düşecek.Son tepe yaparmı bir iki günde belli olur.Yalnız dax max hiçbirşey takmıyor dowu.Dax ve imkbyi aynı paramı alıyor acaba.Takas payı kestiler yine bugün evlat acısı gibi koydu pehhhh.[/QUOTE]
takas payı neyki ?
-
fındık,fıstık oy oy.....
selam arkadaşlar,zeka küpleri....umarım işler yolundadır.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......
-
[quote=mordak;104348]fındık,fıstık oy oy.....
selam arkadaşlar,zeka küpleri....umarım işler yolundadır.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......[/quote]
Selam mordak zaten gündüz şişlediler birde sen şiş
dersen çifte kavrulmuş olacaz be ya başka bişey istesedin bari.:(
-
cezam vardı bitmiş......yoktum ne zamandır...umarm [B]küpleri[/B] doldurmuşsunuzdur.......
üstün,bitmez,bereketli:D para ile oynayanlar terse zaten gelmez her zaman kazanır 1-2 ay sonra olsada.....kom.kom
hele zeka küpleri olursa yanlarında pühhhh.....
neyse kazançlarınız bol olsun.........